• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasil da inanmisim evet aptalim

İşte sonra da diyoruz ki babalar çocuklarını , eşlerini neden öldürüyor .

Sizin gibi susanlar yüzünden.
Cok haklisizin da ben sindirildigim icin susmadim. Hani psikolojisi bozulan insanlar farkli tepki verir ya, benim tepkim de konusma yetimi yitirmek. Sesli konusamiyorum yani dilsiz gibi. Cocukken dedem oldukten sonra boyle oldu

Daha önce hiç duymamıştım böyle bir durumu. Yazarak kendini ifade edip, iletişime geçiyorsun ama konuşamıyorsun. Belli ki bu durum eşinden öncesinde başlamış ve şu an zirvede.

Atacağı iftiralardan neden korkuyorsun ki? En en en ağırını bile atsa, sen kendini bildikten sonra kime ne?

Psikolojik destek alsan belki mahkemede de yazılı ifade verebilirsin.

Daha önce hiç duymamıştım böyle bir durumu. Yazarak kendini ifade edip, iletişime geçiyorsun ama konuşamıyorsun. Belli ki bu durum eşinden öncesinde başlamış ve şu an zirvede.

Atacağı iftiralardan neden korkuyorsun ki? En en en ağırını bile atsa, sen kendini bildikten sonra kime ne?

Ben de beni çok üzen konular hakkında konuşamam... Annemlere hala tek kelime edemedim , içimde kanser hücresi gibi büyüyor yaptıkları :D Yani olabilir psikolojik bir durum...

Evet cocuklugumda basladi dedeme asik bir cocuktum. O vefaat edince hic aglamadim sadece birseye ihtiyacim olunca buyuklerimden kekeleyerek birseyler istedim. Sonra kekeliyorum diye utanip hic konusmaz oldum.

Yazarak iletisime gecme fikri ise eski esin yazdigi gunluk fikir verdi. Yazarak rahatliyorum.

Korkmuyorum iftiradan ama hakim sorupta susarsam diye kabul etmis mi sayilacagim bundan korkuyorum.

Psikolojik destegi aleyhime kullanir mi acaba?

Tesekkur ederim. Aileme karsi birincisi evden giderek, ikincisi bu adamla evlenerek hata yaptim. O kapi yillar once kapandi. Evet kimsem yok
Kimseniz var
Iki tane cocugunuz var , isiniz var , calisirken nasil konusmadan duruyorsunuz?
Cocuklariniz icin gucunuzu toplamaniz lazim
Bir annenin bu halde olmamasi lazim
O cocuklar nasil bir ortamda buyuyor? Buyuduklerinde neler olacak onlara hic dusunuyor musunuz?

Boşanma islerini bilmiyorum.ama şuan ki tüm durum sizin lehinize.hatta ilk es durumu bile sızın lehinize.peki o kitapta yazılanları ne yaptınız artınızı saklasaydiniz

Kimseniz var
Iki tane cocugunuz var , isiniz var , calisirken nasil konusmadan duruyorsunuz?
Cocuklariniz icin gucunuzu toplamaniz lazim
Bir annenin bu halde olmamasi lazim
O cocuklar nasil bir ortamda buyuyor? Buyuduklerinde neler olacak onlara hic dusunuyor musunuz?
Cok haklisiniz sadece onlar varlar. Calistigim pozisyon surekli konusmam gereken bir pozisyon. Mudurum garipligi farkedip geri pozisyona cekti zaten. Cunku ot gibiyim sadece deneni yapiyorum

Pekte başarılı bir deneme olmamış
Üç yıl kilitli kaldın sonra kpss hazırlandın bundan daha iyisini yazabilirsin
O kitap bana ait degildi esimin kitaplari arasindan cikti kutuya bakarken. Eski ese ait ya da esime ama kullanim amaci degismis. Bir de kpss ye hazirlandim diye birsey demedim ki

Boşanma islerini bilmiyorum.ama şuan ki tüm durum sizin lehinize.hatta ilk es durumu bile sızın lehinize.peki o kitapta yazılanları ne yaptınız artınızı saklasaydiniz
Duruyor sanirim o kitap ama ortadan ayirip ikiye bolmustu. Insallah atmamisimdir.

annen baban neresinde bu olayın?
Zaten baligin bastan kokma sebebi bu. Ailemle bir skinti yasamistik asamadik, asamadim. Habersiz cektim gittim yine bu sekildeydim. Yani onlara yuzum yok

O kitap bana ait degildi esimin kitaplari arasindan cikti kutuya bakarken. Eski ese ait ya da esime ama kullanim amaci degismis. Bir de kpss ye hazirlandim diye birsey demedim ki
Bana inandırıcı gelmedi anlattıkların
Sanki bugün haftasonu canım sıkıldı dur kadınlar kulübünde bdv sayfasındaki duygusal kadınları işleteyim diyen uçuk kaçık bir üniversiteli görür gibiyim sezgilerime güvenirim

Sanki bugün haftasonu canım sıkıldı dur kadınlar kulübünde bdv sayfasındaki duygusal kadınları işleteyim diyen uçuk kaçık bir üniversiteli görür gibiyim sezgilerime güvenirim
Yok universiteli degilim, firsatim da olmadi zaten. Su an ki isime iskur dan girdim. Bedensel isci olarak ama, sonrasinda asistan olan abla gidince bazi seylerle ben ilgilendim. Bu sekil de kendimi gosterme firsati buldum ve basardim o pozisyona gectim.

Sonra boyle olunca geri pozisyona alindim. Her an isimden bile olabilirim ot gibiyim

Boyle dusundurduysem ozur dilerim. Konu nerden kilitleniyor?

Yok universiteli degilim, firsatim da olmadi zaten. Su an ki isime iskur dan girdim. Bedensel isci olarak ama, sonrasinda asistan olan abla gidince bazi seylerle ben ilgilendim. Bu sekil de kendimi gosterme firsati buldum ve basardim o pozisyona gectim.

Sonra boyle olunca geri pozisyona alindim. Her an isimden bile olabilirim ot gibiyim

peki 3 yıl kilit altından sonra çalışmana nasıl izin verdi?

Back
X