ıyy erkeklerden tiksiniyorum ne halleri varsa görsünler...artık adam gibi olmayanlarla uğraşmayın bence üzülünce işin büyüsü kaçıyor..
Şu an daha iyiyim çünkü tüm kinimi kustum yüzüne.
Nasıl böyle iğrenç olabildin dedim. Ve o iğrençliklerden sonra bana dokunabildin dedim.
Senden sonra hiç öyle bişey olmadı yemin ederim filan dedi.
Ama insan kaldıramıyor ya. Deli gibi de seviyorum
bak canım benim haddime degil ama bence fazla abartmışsın. ha sen varken yaptıysa o başka ama senden önceymiş her erkek yapar inan buna. sevdigimde benim ilkim ama ben onun ilki degilim buda beni çok yıpratırdı. zmanla bununla yaşamayıda ögrendim çünkü o beni ben onu çok sevdim. bide ona inanman çok önemli güveniyosan seninleyken yapmıcagına sorun yok ozman. seviyorsan affet. içimde şüphe var diyosan dene onu. başka bi face adresiyle gir ve başka biiri gibi konuş bakalım seni unutup onunla konuşcakmı ozman herşey anlaşılır ttatlım. canını sıkma anlıyorum seni hemde çok iyi ama yapcak bişe yok. aglamaya gelince evet onu bende çok yaptım baktım yıpranıyorum kendimi düzelttim hiç bişe BEN kadar önemli olmamalı bu dünyada...
senınkı benımkınden daha ınsanmıs en azından kırmamaya calısmıs senı..senden vazgecemem vs demiş... ama insan kırılmaya başladımı da olmuyor...ben cok zorladım ama olmadı..sen arama sürünsün biraz samımıyetıne guwenmeden tekrar baslama
ya ben anlamadım şimdi bu çocuk seninleyken eski sevgilisiyle konuşmuş ölemi.ee daha ne diyorsun çocuk eskiyi unutamamış kız onu aldatmışmı anlamadım.aldatmışsa çocuğun içi yanıyo hem kabullenemiyo hemde unutamıyo.yaşın kaç canım.o kaç yaşında sen kızla konuştunmu hiç
bide kıza intikam amaçlı msj attığını sen nerden öğrendin.valla canım bilmiyorumda bu çocuk kızı seviyor olabilir.kaç yıl çıkmışlar oda önemli tabi
Bir arkadaşıyla muhabbet ederken arkadaşı söylemiş.Yani o kızı tanıyan biri.
1 yıl çıkmışlar. Sonra terketmiş kız. Bu çok ağlamış,hep onu beklemiş..Kısacası hayatını mahvetmiş.
Sonra benle karşılaşınca sen bana hediye gibi geldin filan demişti.
Mesaj attığını bana geldi kendi söyledi.Sen niye konuştun diye sorunca "onca yılımı boşuna harcadım,intikam için yazdım" dedi.
Tatlım sevgilin dürüst bir insan ama hala içinde o kıza karşı bitmemiş şeyler varmış ki yapmış bunu sonra da vicdan azabı duyup sana söylemiş.. kendi ağzınla söyledin sen ona aşık olduktan sonra eski sevgilinden intikam alma çabasına girmemişsin..yine de bu çocuk seni gerçekten seviyor belli ki,bence bunlar terketmeni gerektirecek nedenler değil ama öyle bir burnunu sürt kiii ne eski aklına gelsin ne de başka kızlar aklından geçsin,gözü senden başkasını görmesin..seven erkek her şeyi yapar canım..
canım durum çok karışık çocuğun sevgisinden eminsin ama ne diye eski sevgilisiyle irtibat halinde bu halaüstelik ahlaksız mesajlar yakaladım diyosun canım bence dönmemelisin geri seviyorsun ama yaptıkları cidden kafa karıştırıcı düşünsene birlikteliğiniz devam etse aklında sürekli soru işaretleri olacak nasıl güveneceksin bence affetmemelisin seven adam bunları yapmazdı o facesini dondurmuş ayaklarıda hep acıtasyon yani sen onu bırakınca kapatmış süsü vermeye çalışıyo sakın ama sakın güvenme canım
Bence "Ayrılma". Ama eskisi gibi de olma. Ona güvenmediğini iyice anlasın ve güvenini nasıl kazanabilirim acaba diye uğraşsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?