Nasıl böyle oldu anlayamıyorum...

Kololove

H'erseyin farklı ♥
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2011
1.305
0
106
Kızlar 8 aylık bir ilişkim vardı. 2 gün önce bitti.
Sebebi ise faceinde bulduğum eskiye dair ahlaksız mesajlar ve eski sevgilisiyle 2 kere benden gizli konuşması.
Yani bu son nokta oldu da diyebilirim. O benim ilkimdi. İlklerimi onla yaşadım. Deli gibi sevdim.
Ama o sürekli bi eski sevgilisinden intikam alma peşindeydi. Ama beni sevdiğine de o kadar emindim ki.
Benim için yaptıkları,beni hep affedişi,hiç bırakmayışı vs.
Ama nedense şu son 1 ay içinde çok yoruldum... Sürekli bişeyler oluyor. Ağlamaktan halsiz düştüm inanın.
O kafamda öyle bir yerdeydi ki herkesten farklı,özel...
En son face adresinde benimle tanışmadan önce gelen geçen kıza yazdığı pis pis mesajlar vardı.
Sordum dedi ki eski sevgilimden ayrılınca boşluktaydım unutmak için yaptım dedi.
Ama öyle mesajlardı ki hazmedemedim. Sonra eski sevgilisiyle doğum gününde konuştuğunu öğrendim.
Dedim 2 yıl olmuş hala niye yapıyorsun beni böyle üzüyorsun. Off kızlar napacağımı şaşırdım.
Bugün aradım tüm içimdekileri kustum ona. Dedim nasıl bu kadar seviyesiz,aşağılık olabildin dedim.
Bende aşk acısı çektim ama bu yaptıklarının hiç birini yapmadım dedim.
Bende eski sevgilim yüzünden çok kötü günler geçirdim beni aldattı vs.
Ben sana aşık olunca hiç ondan intikam almaya çalıştım mı dedim. Haklısın dedi hep.
Sensiz yapamam affet bi şans ver dedi,yapamam çok yıprandım dedim.
Ağladı,gelip gece gündüz kapınızda yatarım dedi. Artık hiç umrumda değil dedim.
Senden önceydi ben seninle değiştim hiç mi önemi yok dedi. Bişey demedim ama kendime yediremiyorum.
Gelen geçen kızla konuştuğu şeylerden sonra gelip bana nasıl dokunabildi. Midem kaldırmıyo.
Senden sonra hiç yaptım mı söyle bana dedi. Yoruldum offffff.....

Son düzenleyen: Moderatör:
ıyy erkeklerden tiksiniyorum ne halleri varsa görsünler...artık adam gibi olmayanlarla uğraşmayın bence üzülünce işin büyüsü kaçıyor..

ıyy erkeklerden tiksiniyorum ne halleri varsa görsünler...artık adam gibi olmayanlarla uğraşmayın bence üzülünce işin büyüsü kaçıyor..

Şu an daha iyiyim çünkü tüm kinimi kustum yüzüne.
Nasıl böyle iğrenç olabildin dedim. Ve o iğrençliklerden sonra bana dokunabildin dedim.
Senden sonra hiç öyle bişey olmadı yemin ederim filan dedi.
Ama insan kaldıramıyor ya. Deli gibi de seviyorum

bak canım benim haddime degil ama bence fazla abartmışsın. ha sen varken yaptıysa o başka ama senden önceymiş her erkek yapar inan buna. sevdigimde benim ilkim ama ben onun ilki degilim buda beni çok yıpratırdı. zmanla bununla yaşamayıda ögrendim çünkü o beni ben onu çok sevdim. bide ona inanman çok önemli güveniyosan seninleyken yapmıcagına sorun yok ozman. seviyorsan affet. içimde şüphe var diyosan dene onu. başka bi face adresiyle gir ve başka biiri gibi konuş bakalım seni unutup onunla konuşcakmı ozman herşey anlaşılır ttatlım. canını sıkma anlıyorum seni hemde çok iyi ama yapcak bişe yok. aglamaya gelince evet onu bende çok yaptım baktım yıpranıyorum kendimi düzelttim hiç bişe BEN kadar önemli olmamalı bu dünyada...

senınkı benımkınden daha ınsanmıs en azından kırmamaya calısmıs senı..senden vazgecemem vs demiş... ama insan kırılmaya başladımı da olmuyor...ben cok zorladım ama olmadı..sen arama sürünsün biraz samımıyetıne guwenmeden tekrar baslama

Haklısın canım biliyorum. Evet benden önceymiş. Ama insana dokunuyor ya.
Face adresini kullanmıyordu zaten aylardır kapalıydı yine kapattı bu olay olunca.
Şu an yeterince güvenemiyorum ama beni sevdiğine de çok eminim. Bir şansı hakediyor mu diyorsun?

Evet aynen öyle canım... Bakalım.. Zamana bıraktım...

ya ben anlamadım şimdi bu çocuk seninleyken eski sevgilisiyle konuşmuş ölemi.ee daha ne diyorsun çocuk eskiyi unutamamış kız onu aldatmışmı anlamadım.aldatmışsa çocuğun içi yanıyo hem kabullenemiyo hemde unutamıyo.yaşın kaç canım.o kaç yaşında sen kızla konuştunmu hiç

Evet eski sevgilisiyle konuşuyo ama öyle yeniden birlikte olmak maksadıyla değil.
Bu kız zamanında çok üzmüş bunu durduk yere terk etmiş.Aldatmış ama erkek arkadaşım benimle birlikteyken öğrendi bunu.
O da intikam almak için kıza mesajlar filan atmış. Bi de doğum gününde kız sevgilime mesaj atmış öyle konuşmuşlar yani.
Ben 18 yaşındayım sevgilim 21. Kızla konuşmadım başka şehirde çünkü.

bide kıza intikam amaçlı msj attığını sen nerden öğrendin.valla canım bilmiyorumda bu çocuk kızı seviyor olabilir.kaç yıl çıkmışlar oda önemli tabi

bide kıza intikam amaçlı msj attığını sen nerden öğrendin.valla canım bilmiyorumda bu çocuk kızı seviyor olabilir.kaç yıl çıkmışlar oda önemli tabi

Bir arkadaşıyla muhabbet ederken arkadaşı söylemiş.Yani o kızı tanıyan biri.
1 yıl çıkmışlar. Sonra terketmiş kız. Bu çok ağlamış,hep onu beklemiş..Kısacası hayatını mahvetmiş.
Sonra benle karşılaşınca sen bana hediye gibi geldin filan demişti.
Mesaj attığını bana geldi kendi söyledi.Sen niye konuştun diye sorunca "onca yılımı boşuna harcadım,intikam için yazdım" dedi.

Son düzenleme:

Tatlım sevgilin dürüst bir insan ama hala içinde o kıza karşı bitmemiş şeyler varmış ki yapmış bunu sonra da vicdan azabı duyup sana söylemiş.. kendi ağzınla söyledin sen ona aşık olduktan sonra eski sevgilinden intikam alma çabasına girmemişsin..yine de bu çocuk seni gerçekten seviyor belli ki,bence bunlar terketmeni gerektirecek nedenler değil ama öyle bir burnunu sürt kiii ne eski aklına gelsin ne de başka kızlar aklından geçsin,gözü senden başkasını görmesin..seven erkek her şeyi yapar canım..

Evet canım bende dürüst olduğuna inanıyorum. Ne zaman kızacağım bişey yapsa gelip söyledi sonra.
O eski sevgilisine dair bişey hissettiğini düşünmüyorum ama insanın kafasını kurcalıyor işte. İntikam duygusu var çünkü onda.
Bugün baya sert konuştum. Ağladı,üzüldüm ama belli etmemeye çalıştım.
Bir şans ver ben güvenini yeniden kazanayım herşeye razıyım dedi. Kabul etmedim.
Bakalım iyice korksun beni kaybetmekten utanmaz...

canım durum çok karışık çocuğun sevgisinden eminsin ama ne diye eski sevgilisiyle irtibat halinde bu hala üstelik ahlaksız mesajlar yakaladım diyosun canım bence dönmemelisin geri seviyorsun ama yaptıkları cidden kafa karıştırıcı düşünsene birlikteliğiniz devam etse aklında sürekli soru işaretleri olacak nasıl güveneceksin bence affetmemelisin seven adam bunları yapmazdı o facesini dondurmuş ayaklarıda hep acıtasyon yani sen onu bırakınca kapatmış süsü vermeye çalışıyo sakın ama sakın güvenme canım

Canım eski sevgilisiyle ne derecede irtibatta olduğunu biliyorum ve sevdiğini düşünmüyorum onu.
Ahlaksız mesajları yakaladım evet ama o kızla değil başka kızlarla ve benden önce olmuş şeyler.
Face olayına gelince benle çıkmaya başladığı ilk zamanlar dondurdu face adresini. Yani yeni yaptığı bişey değil.

Bence "Ayrılma". Ama eskisi gibi de olma. Ona güvenmediğini iyice anlasın ve güvenini nasıl kazanabilirim acaba diye uğraşsın.

Bence "Ayrılma". Ama eskisi gibi de olma. Ona güvenmediğini iyice anlasın ve güvenini nasıl kazanabilirim acaba diye uğraşsın.

Şu an hala barışmadım. Eskisi gibi de olmam zaten kolay kolay.
Neler neler dedi. Yanında sadık bir köpek olmaya bile razıyım yeter ki bitmesin bilmem ne.
Ağırdan aldım hep. Bu sefer beni kaybettiğini sansın biraz.

sevdigine emin oldugunuz adam eski SEVGILISIYLE irtibat halinde bu kdr polyanna olmayin.kimse bisey hissetmedigi birinden intikam almaya calismaz.herkes kotu sekilde aldatilarak ayriliyor ama o insani unuttugunuzda yapilanlarida unutup sevdgnz insanla hayatnza bakiosunuz.yasiniz cok kucuk belliki biraz safsinizda..SEVILMIYOSUNUZ bknz acimasiz gercekler

bence 1 sans daha ver seni sevdigine inandigini söylemissin eger hala inaniyorsan 1 kere daha dene derim. herkes ikinci bir sans hakediyor

canım sen lise öğrencisimisin??bak canım kızla nekadar sürmüş bunlarınki nekadar zaman sonra senle olmuş bilmiyorum ama bu çocuk hem senle güya hemde halaa eski sevgilisiyle görüşüğ ondan intikam almaya çalışıyo.bu çocuk o kızı deli gibi seviyor ama kızdan bişe görmediği için boş kalmamak içinde seni bırakmıyo.emin ol ondan bişe görse yada aldatıldığını içi habul etse hemen okıza dönecek lütfen bana kızma insan hep olumlu yorumlar görmek istiyor ama inan sonuç bu.kız hala onun niye umrundakii bi düşünsene.yaşıın daha 18 miş bence yeni şanslar tanı kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…