• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasil birakacam bu lanet seyi :((((

Tesekkur ederim hepinize... asli da esim birak diyor o yuzden karar versim birakmaya evde kokuya hazmedemiyor

Bende bugün tekrar bırakma kararı aldım şöyle ben 6 senedir içiyorum ne yazık ki çok küçük yaşta başladım ve daha 21 yaşındayım bazen tıkanıyorum Cidde'n bu çok kötü birşey. Bırak aman diyenler var ama zor bir süreç bu ailem hep destek oldu. Hap kullanmıştım Zaman'ında yine başladım baya uğraşlarım oldu başarısız oldum. Sigarayı bırakmanın tek yolu kafanda bitirmek ve birde kesinlikle bir taneden birşey olmaz diyip içmek. Siz kısa süredir içmenize rağmen bu kararı aldığınıza sevinmeniz lazım. Cidde'n hayat kalitesini düşürüyor en önemlisi sağlık tabi ki. Ben bu sefer olaya farklı bakıyorum umarım bırakırım, bırakırsınız. Kendinizi motive edicek notlar yapıştırın evin etrafına ve güvenin hadi varmısınız sigarayı bırakalım ❤️

Bırakanlar bana da söylesin ne olurrrr. Şu şaibeli ilacı alacaktım eşim izin vermedi eczacı da eşim onunla bıraktı ama başladı yine dedi.
İlacın yan etkisi git sigara iç daha iyi diyor eşim.
Akupunktur la bırakan iki kişi gördüm, biri başlamış tekrar. 300 lira vercem yine başlıcam oldu mersi dedim.
Offf nasıl bırakıcam bende yaaa

Bırakanlar bana da söylesin ne olurrrr. Şu şaibeli ilacı alacaktım eşim izin vermedi eczacı da eşim onunla bıraktı ama başladı yine dedi.
İlacın yan etkisi git sigara iç daha iyi diyor eşim.
Akupunktur la bırakan iki kişi gördüm, biri başlamış tekrar. 300 lira vercem yine başlıcam oldu mersi dedim.
Offf nasıl bırakıcam bende yaaa
Ya tamamen beyinde bitiyor ilaç olayı gerçekten büyük hata ve vücuda zarar sonra onlara ihtiyaçın varmış gibi hissediyorsun. Ben odamdaki küçük notlar astım böyle motive edici aklıma sigara geldikçe okucam gerçekten işe yarıyor bu sefer bıraktım bıraktım gerçekten bu kadar güvenmiyordum kendime bu zamana kadar

Ya tamamen beyinde bitiyor ilaç olayı gerçekten büyük hata ve vücuda zarar sonra onlara ihtiyaçın varmış gibi hissediyorsun. Ben odamdaki küçük notlar astım böyle motive edici aklıma sigara geldikçe okucam gerçekten işe yarıyor bu sefer bıraktım bıraktım gerçekten bu kadar güvenmiyordum kendime bu zamana kadar
İşte bende ki sorun o. Ben obsesif im ve mutlaka birşey olmalı ya inanmıyorum bırakmak için :(
O düşüncem olmasa ama engel olamıyorum ki.
İlla ilaç olucak yada başka birşey.
Nikotin sakızı alsam mı ona da inanıyorum ;)

Bende bu illetten kurtuldum 5 senedir icmiyorum. bırakmak çok zor azaltarak ta birakilmiyor en iyisi kafada bitirmek 1 tane iceyim birşey olmaz dersende devamı gelir. Komple paketi atıp aklına geldikçe su iç sakız cigne aklindan atmaya çalış kendine en büyük iyiliği yaparsın bi kere yaşadığını anlarsın aldığın nefes bile farklı boğazın dolu değil harika bir duygu sürekli yapman gereken birşey yok onun derdi yok Allah yardım etsin bol bol dua et.

İşte bende ki sorun o. Ben obsesif im ve mutlaka birşey olmalı ya inanmıyorum bırakmak için :KK43:
O düşüncem olmasa ama engel olamıyorum ki.
İlla ilaç olucak yada başka birşey.
Nikotin sakızı alsam mı ona da inanıyorum :KK66:
O zaman öyleyse ilaca değil de nikotin sakızı veya bandına başvurun tabi bence sakız daha mantıklı :)

Canım turk kahvesi bırakırken çok isime yaradı halada canım sigara çekince turk kahvesi içerim yerini dolduruyor hem 1000 kat daha saglikli ve normal sakız cigne nikotinli sakız ne yahu

Sakız sakız yarın alayım bari. İçmek istemiyorum artık şunu ya :KK43:
Hergün iki paket içip intihar ediyorum.

Insaallah bırakırsınız bu gerçekten kafada bitiyor... benim is yerimde sigara içimi serbesttir belli bi saatte yok işimizden ötürü serbest istediğimiz an çay kahve sigara icebiliyorduk, ve tek bayan bendim tüm hepsi istisnasiz 60 kişi içiyordu çok uğraştılar iddiaya girdiler geri başlar diye benim için. .Öyle ki paketler alıp masaya birakiyorlardi hamd olsun 1 kere bozmadım kalbimi. .yani ay herkes içiyor vs bahane bence is kafada bitirmek sigarayı sevmekten vazgectiginiz anda oluyor benim sebebim sevgim aşkımdı o asla içmiyor evlenecektik karar verdim ve bitti sigara

Insaallah bırakırsınız bu gerçekten kafada bitiyor... benim is yerimde sigara içimi serbesttir belli bi saatte yok işimizden ötürü serbest istediğimiz an çay kahve sigara icebiliyorduk, ve tek bayan bendim tüm hepsi istisnasiz 60 kişi içiyordu çok uğraştılar iddiaya girdiler geri başlar diye benim için. .Öyle ki paketler alıp masaya birakiyorlardi hamd olsun 1 kere bozmadım kalbimi. .yani ay herkes içiyor vs bahane bence is kafada bitirmek sigarayı sevmekten vazgectiginiz anda oluyor benim sebebim sevgim aşkımdı o asla içmiyor evlenecektik karar verdim ve bitti sigara
Benim eşim ben içiyorum diye başladı :( ona bile zararım oldu yani.
O istediği zaman hemen bırakıyor.
İçmicem diyor hopp elinden atıyor bir daha yok.
Tabi ben içiyorum diye 2 sene sonra yine başladı beraber kokuyoruz.
İstemiyorum içmek o yüzden bırakma yöntemi denemem lazım.
Ben yardımcı olmadan bırakacağıma inanmıyorum psikolojik olarak.
Obsesif olan lanet birşey taktı mı takıyorum böyle

Yıllarca sigara içmiş biri olarak yazıyorum, ben şu an tüp bebek tedavisi görüyorum ve bazı antioksidan ilaçlar ve vitaminler kullanıyorum, şu anda sigaradan resmen midem bulanıyor bence sigara bizim var olan vitamin depolarimizi boşalttığı için içme gereksinimi duyuyoruz, vitamin ve antioksidan desteği alırsanız hem kaybettiğiniz vitamini yerine koyarsınız, hem sigara içmekten mideniz bulanir hem de paranızı nikotin sakızı yerine faydalı biseye yatırmış olursunuz, özellikle d vitamininin emilimini yok ettigi için ise önce ondan başlayın bence hiç bişey kaybetmezsiniz :)

Back