Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya tamamen beyinde bitiyor ilaç olayı gerçekten büyük hata ve vücuda zarar sonra onlara ihtiyaçın varmış gibi hissediyorsun. Ben odamdaki küçük notlar astım böyle motive edici aklıma sigara geldikçe okucam gerçekten işe yarıyor bu sefer bıraktım bıraktım gerçekten bu kadar güvenmiyordum kendime bu zamana kadarBırakanlar bana da söylesin ne olurrrr. Şu şaibeli ilacı alacaktım eşim izin vermedi eczacı da eşim onunla bıraktı ama başladı yine dedi.
İlacın yan etkisi git sigara iç daha iyi diyor eşim.
Akupunktur la bırakan iki kişi gördüm, biri başlamış tekrar. 300 lira vercem yine başlıcam oldu mersi dedim.
Offf nasıl bırakıcam bende yaaa
İşte bende ki sorun o. Ben obsesif im ve mutlaka birşey olmalı ya inanmıyorum bırakmak içinYa tamamen beyinde bitiyor ilaç olayı gerçekten büyük hata ve vücuda zarar sonra onlara ihtiyaçın varmış gibi hissediyorsun. Ben odamdaki küçük notlar astım böyle motive edici aklıma sigara geldikçe okucam gerçekten işe yarıyor bu sefer bıraktım bıraktım gerçekten bu kadar güvenmiyordum kendime bu zamana kadar
O zaman öyleyse ilaca değil de nikotin sakızı veya bandına başvurun tabi bence sakız daha mantıklı :)İşte bende ki sorun o. Ben obsesif im ve mutlaka birşey olmalı ya inanmıyorum bırakmak için
O düşüncem olmasa ama engel olamıyorum ki.
İlla ilaç olucak yada başka birşey.
Nikotin sakızı alsam mı ona da inanıyorum
Sakız sakız yarın alayım bari. İçmek istemiyorum artık şunu yaO zaman öyleyse ilaca değil de nikotin sakızı veya bandına başvurun tabi bence sakız daha mantıklı :)
Sakız sakız yarın alayım bari. İçmek istemiyorum artık şunu ya
Hergün iki paket içip intihar ediyorum.
Benim eşim ben içiyorum diye başladı ona bile zararım oldu yani.Insaallah bırakırsınız bu gerçekten kafada bitiyor... benim is yerimde sigara içimi serbesttir belli bi saatte yok işimizden ötürü serbest istediğimiz an çay kahve sigara icebiliyorduk, ve tek bayan bendim tüm hepsi istisnasiz 60 kişi içiyordu çok uğraştılar iddiaya girdiler geri başlar diye benim için. .Öyle ki paketler alıp masaya birakiyorlardi hamd olsun 1 kere bozmadım kalbimi. .yani ay herkes içiyor vs bahane bence is kafada bitirmek sigarayı sevmekten vazgectiginiz anda oluyor benim sebebim sevgim aşkımdı o asla içmiyor evlenecektik karar verdim ve bitti sigara