Nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilemiyorum..

karşı çıktığım şeyler oldu,fakat çizim yapmakla mimar olunmuyor tecrübe konuşuyor burda diye bir cevap almıştım : )) şaka gibi..

Hakikaten de şaka gibi olduğundan bence ciddiye almayın bu meseleyi =) Sonuçta teknik yeterliliklerinizi kimseyle tartışacak değilsiniz, öyle değil mi? Aileler bazen böyle davranabiliyorlar işte, yaptığımız meslekler ne kadar uzmanlık gerektirse dahi. Aynı şeyi ben de tecrübe ediyorum zaman zaman, bir sorunları olduğunda bize güvendiklerinden çok komşularına inanabiliyorlar. Yine aynı tecrübe bahanesiyle =)

bence eşinizi karşınıza alın hissettiklerinizi annesini suçlamadan anlatın
bak ben evlenirken annenin istediği şekilde yaptım ama koltuklarımız eskimişti ve bu seferde benim istediğim şekilde olsun istedim.anneni çok seviyorum ama bu davranışları beni kırıyor şeklinde açık açık anlatın hissettiklerinizi

karşı çıktığım şeyler oldu,fakat çizim yapmakla mimar olunmuyor tecrübe konuşuyor burda diye bir cevap almıştım : )) şaka gibi..

neyse daha fazla yorum yapmıcam insanın sinirleri bozuluyor sizde çok cvp vermeden ben değil biz böyle istedik diye işin içine eşinizide katarsanız güzel cevap olur

İyi kötü bir yorum yazmışsınız yine de ilginize teşekkür ederim..

Zevkli olsun olmasın eğer mesleğim buysa bıraksınlarda kendi yaşamımı kendi zevkime göre oluşturayım değil mi? Kaldı ki bunun için iç mimar olmaya da gerek yok. Kvnin ne işi var benim evimin dekorasyonunda?
Konu sahibine gereksiz yüklendiniz bence

dıkkat edersenız bende kapasıtesız dıye laf soyleyecegınıze ben evımın dekorunu kendım yapayım deseydınz dedım

dıkkat edersenız bende kapasıtesız dıye laf soyleyecegınıze ben evımın dekorunu kendım yapayım deseydınz dedım

Kayınvalidesinin yüzüne de dememiş kapasitesiz diye, arkasından da demiyor. Kendi uzmanlık alanımda, başkasını taklit edecek kadar kapasitesiz değilim diyor, çok özetle. Şahısla ilgili değil söylediği, taklitçilik kavramıyla.

arkadasim istersen gider ayakkabi canta saat de alirsin, ona mi danisacaksin? ah bu erkek annelerindeki hakimiyrt ve iktidar hirsi, nasil cahil gorunduklerinin farkinsa bile degiller.. esine annesiyle ayni fikirde degilse ve savunmuyorsa uzulme, uykularini kacirma.. anladigim kadariyla hassas ve kibar birisiniz, cok abartirsa annesi, esinize kavga cikarmadan rahatsizligini anlatabilirsin

KAYINVALİDENLE KONUŞMA O ZAMAN ONUN GÖZÜNDE SEN KÖTÜ OLURSUN, EŞİNLE HALLET BU MESELEYİ BEN İÇ MİMARIM DE BU BENİM İŞİM DE ANNESİ KENDİ EVİNİ DEKORE ETSİN SİZİN İŞİNİZE NE KARIŞIYO BENİM ANNEM YAŞADI BU KONUYU HERŞEYİ YENGEMLER BEĞENDİ ANNEMİN İÇİ HİÇ SİNMEDİ EVDEKİ EŞYALARA HALA SÖYLENİR KAÇ SENE OLDU SONRA BAŞINI ALAMASSIN EŞİN UYARSIN ANNENİ AMA SENİN RAHATSIZ OLDUĞUNU SÖYLEMESİN BU KONUYLA ALAKALI KENDİSİ RAHATSIZMIŞ GİBİ YAPSIN

Ne olursa olsun saygısızlık yapmamıssınız buda esınızın gozunde bır buyukluk bence nedemek kucuk dusmek ama sız en ıyısını yapmıssınız tabiki insan yasam alanını kendı zevkıne gore dosucek ben oturcam o evde :)

sonucta kayınvalıdesının sahsına kapasıtesız dıyor sonucta herkesın bılgısı gorgusu farklı taklıtle ılgılı bı ızlenım olusturmadı bende.. ayrıca neden savunmaya gectınız bılemıyorumda konu hakkında benım gorusum budur benım yorumlarıma degılde konuyla ılgılı konu sahıbesıne fıkırlerınızı soylersenız nacızane yardımınız olur belkı??? iyi gunlerrr

Ben sizi bu konudan ayrıştırmak ve beni daha net anlamanız için tek bir şey söyleyeceğim. Bu konu sadece bir örnekti.cok yakın geçmişte yaşadığım bir örnek olduğu için paylaştım. Olay hakimiyet kazanma hırsı. mesela bir örnek daha .. İllaki düğünlere gitmişsinizdir.Sizin kendi düğününüz olsa kesenizi kim taşır ? arkadasınız veya aileden birisi öyle değil mi? Ben yanlış mı gördüm bilemiyorum ama benim gördüğüm bu. Benim arkamda dolasan kayınvalidemdi.Anne dedim hangi gelinin arkasında kayınvalidenin dolaştığı görülmüş ? Allah aşkına yapmayın dedim. Aman ne olacak dedi. Olay hakimiyet. ve benim derdim bunun üstesinden nasıl geleceğimi kestiremiyor olmam. Laf geçiremediğin birine tavır koysan ne yazar ? eşim benm için herşeyden daha değerli onun annesi tarafından etkilenmesinden korkuyorum. Ne olursa olsun bu oluyor.

Altin kesesini kayinvalide dolastirmasi cok buyuk bir gorgusuZluk olmus bence sonucta o bir buyuk dugunde agirligini korumasi gereken biri
Altinlariniz sizde mi peki?

Canım üzme kendini inan bana herkeste var bu durum. Sonuçta eşin ailesini senden daha iyi tanıyordur. Sen saygısızlık etmemeye çalış. İnan bana herkesin kvsiyle sorunu var. Seninki devede kulak kalır.
Bu endişelerini ona anlat ben saygısızlık etmicem ama sen de beni ezdirme de. Çok da takılma herşey olacağına varır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…