Çok doğru ve geçen yıl çok benzeri başımdan geçti. Bu da benim 4 ay kaybım olmuştu. Biz de o kadar yakındık ki, bizi görenler sevgili sanıyordular hatta soruyorlardı ve onun cevabı sevgili değiliz oluyordu. Ki onun yurtdışından yabancı sanal sevgilisi vardı. Ortak arkadaş buluşmalarından sonra baş başa kaldığımızda el ele tutuşup sarıldığımız bile oluyordu tıpkı dediğin gibi ertesi gün yabancıydık birbirimize, hiçbir şey olmamış gibi. Tek iletişimimiz bir proje durumumuz olmuştu onda her akşam görüntülü projeyi konuşurduk bir de sosyal medyadan reels yollardık. Onun dışında wp dan bir hal hatır sorması hiç yoktu. Siz de daha fazla vakit kaybetmeyin bence onunla, 2 ay olmuş siz yazalı şu an ne durumdasınız bilmiyorum ama yazmak istedim ama boş yere daha fazla vakit kaybetmeyin 2 yıl az buz bir zaman değil daha farklı insanlarla tanışabilirdiniz onunla vakit kaybetmek yerine. Onun yaptığı tek şey sizi cepte, elinizin altında görüp ilginizden beslenmek. Ki ben böyle vakit kaybettiğim için hala çok pişmanım.