- 13 Ocak 2025
- 9
- 3
- 1
- 26
- Konu Sahibi pazetlibertas
-
Şöyle sevmiyor da diyemem seviyorda ortada hoşlandığının farkındayım . Ama sevmekten korktuğunu ve terkedilmekten korktuğunu söylüyor…Sizi sevmiyor, sevgilim bile diyemiyor. Daha neyi soruyorsunuz
Bahane bunlar ne yazık ki.. Fikir sordunuz söylüyorumŞöyle sevmiyor da diyemem seviyorda ortada hoşlandığının farkındayım . Ama sevmekten korktuğunu ve terkedilmekten korktuğunu söylüyor…
Teşekkür ederim bunlar benin için toparlanıcak ve en azından bir yol izlememde yardımcı olucakBahane bunlar ne yazık ki.. Fikir sordunuz söylüyorum
Yani adam seni cepte tutmuş tutmuş da sanki sırf elden kaçma diye ucundan azıcık gösteriyor gibi bu adamla sex hayatınız var mıŞimdi olayı kısaca özet geçeyim ve fikirlerinizi ve ne yapmam gerektiği konusunda yardımcııı olur musunuzz
Benim görüştüğüm 2 yıldır biri var sık sık değildi ama ara ara görüşüp vakit geçirirdik birşeyler yapardık ve buluştuğumuz zamanlarda sanki hep sevgiliymişiz gibi davranır ertesi gün sanki hiç tanışmıyyr gibiydik uzun süre yazmaz mesaj atmazdı ama bu süreçte benim ona karşı hoşlantı duygularım oluşmaya başlamıştı sonra biz geçtiğimiz aralıkta tekrar buluştuk ve ben daha görüşmek istemediğimi ve bu buluşmaların beni umutlandırdığını tek taraflı yaşadığım için bir daha görüşmemiz gerektiğini söyledim daha sonra biz veda edip son sarılmamızı yaptıkkk 1 ay sonra tekrar yazıp son 1 kez daha kahve içebiliriz dedi ilk ben evet dedim ama sonra istemediğimi söyleyip bu durumun en başına dönmek istemediğimi ve yanlış olduğunu düşünüp reddettim o da saygı duyup tamam dedi bu tekliften 8 gün sonra yani 9 ocakta bana tekrar yazıp ‘Ciddi anlamda seninle denemek istiyorum’ dedi bende bu konuda emin misin diye sorup ciddi istediğini söyledi şimdi tekrar buluşuyoruz kıskanıyor yazıyor hergün dikkat ediyor değer veriyor ama bugünde biz sevgili değiliz o aşamaya ilerliyoruz dedi ben yine bir üzüldüm çünkü ben sevgiliyiz demesini beklemiştim o da şu sebepten ötürü ben onun 1-2 aylık tanıdığı biri değildim biz yeni tanışmıyorduk ve net kararlarla gelmişti.ben bunu söylediği için bu süreçten sonra ne yapmam gerrktiğini bilemiyorum ve üzülmekte istemiyorum nasıl bir yol izlemeliyim sizce…
Klasik erkek yalanı. Sevmiyor malesef.Şöyle sevmiyor da diyemem seviyorda ortada hoşlandığının farkındayım . Ama sevmekten korktuğunu ve terkedilmekten korktuğunu söylüyor…
Hayır yokYani adam seni cepte tutmuş tutmuş da sanki sırf elden kaçma diye ucundan azıcık gösteriyor gibi bu adamla sex hayatınız var mı
Eğer bir anda şak diye bitmesine hazır değilsen tabuların varsa sakın bu adamla bir şey yaşama benceHayır yok
Aslında benim için emin bir durumda ilerleyeceğim biri değil şüphelerimle ilerleyeceğim biri en azından şu an deneme aşamasındayım dediklerinin ne kadar arkasında durduğuna olduğunu gözlemliyorum buluşmak kısmını ben davet etmiyorum onun davet etmesini bekliyorum ki o davet ediyor sadece dünki dediği leyden sonra bozuldum ama belli etmedim ona zerre güvenmediğimi biliyor kazanmak için çabalayacağını da söylüyor ama ben vedadan önce ona şey demiştim senin sonun benle bitiyor bundan ötürüde kafassının karıştığının farkındayım ben ona karşı geri adımda olduğumu da biliyor bende o sebepten ötürü kasmıyorum dediğim gibi sadece zamanın uzun bir süre olup acaba amacı ne diye ne yapmaya çalışıyor diye gözlemliyorum şuan aldığım kararlar ondan beklentilerim var ben hiçbir konuda ilk adım atmayacağım onun bana karşı attığı adımlarına bakacağım ama herkes sevmediği yönünde oyalama cevaplarla elimde tuttuğunu söylemesi benim için iyi bir durum oldu çünkü ben bu ilişki içinde iyi olanı düşünmeye çalışıp kendimi avutmak yerine dışardaki insanların bunu yorumlaması gerçekleri görmemi daha bana yönlendirici oluyor o yüzden bu konuyu danışmak istemiştimEğer bir anda şak diye bitmesine hazır değilsen tabuların varsa sakın bu adamla bir şey yaşama bence
Olmuyor ama el ele tutuşma ve sarılma gibi durumlar oluyor genelde toplum içinde orta kalabalık yerlerde görüşüp sohbet ediyoruz telefonuna gelen mesajlarada özellikle dikkat ediyorum ama yazın karıştırma şansım olmuştu gönül anlamında konuştuğu kız hiç yoktu iş arkadaşları falan bu yaptığımdan hiç haberi falanda yoktur.şuanda da telefon şifresini falan biliyorum karıştırmak için o ortamı henüz yakalayamadımBuluşunca yakınlaşma olıyor mu? Bunun için buluşmak istiyor olabilir. Ama seven biri böyle davranmaz kimsenin 2.cisi olmayın ve görüşmeyi kesin cevap dahi vermeyin
Beni yanlış anlamanızı istemiyorum sizi yargilamiyorum sadece soruyorum. İki yılda her bulustugunuzda sevgili gibi davranıp sarılmak vb. sonra birbirinizi hiç tanımıyor şekilde davranmayı nasıl kendinize yakistiyorsunuz. Adam belli ki size karşı hiç bir his beslemiyor zaman zaman sizinle vakit geçirip gönlünü hoş ediyor siz ise bu durumda onun sizi sahiplenmesini bekliyorsunuz. Etrafınizda eminim bir dünya jnsan vardır neden takılıp kalıyorsunuz. Yapmayın kendinize bunu lütfen..Şimdi olayı kısaca özet geçeyim ve fikirlerinizi ve ne yapmam gerektiği konusunda yardımcııı olur musunuzz
Benim görüştüğüm 2 yıldır biri var sık sık değildi ama ara ara görüşüp vakit geçirirdik birşeyler yapardık ve buluştuğumuz zamanlarda sanki hep sevgiliymişiz gibi davranır ertesi gün sanki hiç tanışmıyyr gibiydik uzun süre yazmaz mesaj atmazdı ama bu süreçte benim ona karşı hoşlantı duygularım oluşmaya başlamıştı sonra biz geçtiğimiz aralıkta tekrar buluştuk ve ben daha görüşmek istemediğimi ve bu buluşmaların beni umutlandırdığını tek taraflı yaşadığım için bir daha görüşmemiz gerektiğini söyledim daha sonra biz veda edip son sarılmamızı yaptıkkk 1 ay sonra tekrar yazıp son 1 kez daha kahve içebiliriz dedi ilk ben evet dedim ama sonra istemediğimi söyleyip bu durumun en başına dönmek istemediğimi ve yanlış olduğunu düşünüp reddettim o da saygı duyup tamam dedi bu tekliften 8 gün sonra yani 9 ocakta bana tekrar yazıp ‘Ciddi anlamda seninle denemek istiyorum’ dedi bende bu konuda emin misin diye sorup ciddi istediğini söyledi şimdi tekrar buluşuyoruz kıskanıyor yazıyor hergün dikkat ediyor değer veriyor ama bugünde biz sevgili değiliz o aşamaya ilerliyoruz dedi ben yine bir üzüldüm çünkü ben sevgiliyiz demesini beklemiştim o da şu sebepten ötürü ben onun 1-2 aylık tanıdığı biri değildim biz yeni tanışmıyorduk ve net kararlarla gelmişti.ben bunu söylediği için bu süreçten sonra ne yapmam gerrktiğini bilemiyorum ve üzülmekte istemiyorum nasıl bir yol izlemeliyim sizce…
Takılıp kalmadım aslında sorunumuzda şuydu hayatımda herşey normale giriyor olmadık zamanlarda kendini belli edip olay sürgüsünün başına dönüyoruz yani şu 4-5 gündür ciddi bir şekilde denemek istiyorum dedikten sonra davranışları değişti arıyor soruyor buluşmak istiyor mesaj atıyor 4 gündür 2 kere buluştuk yani o 2 yıldan farklı davranışları var dünki söyleminden sonra yine benimle 2 yılki yaptığı davranışları sergileyecek konusunda şüphelerimi tekrardan var etti acaba ona inanmayı deneyerekten yanlış mı yapıyorum diye düşünmeden duramıyorumBeni yanlış anlamanızı istemiyorum sizi yargilamiyorum sadece soruyorum. İki yılda her bulustugunuzda sevgili gibi davranıp sarılmak vb. sonra birbirinizi hiç tanımıyor şekilde davranmayı nasıl kendinize yakistiyorsunuz. Adam belli ki size karşı hiç bir his beslemiyor zaman zaman sizinle vakit geçirip gönlünü hoş ediyor siz ise bu durumda onun sizi sahiplenmesini bekliyorsunuz. Etrafınizda eminim bir dünya jnsan vardır neden takılıp kalıyorsunuz. Yapmayın kendinize bunu lütfen..
Kendinizi kandırmayın lütfen, önünüze bakın daha fazla vakit kaybetmedenŞöyle sevmiyor da diyemem seviyorda ortada hoşlandığının farkındayım . Ama sevmekten korktuğunu ve terkedilmekten korktuğunu söylüyor…
Bence evet yanlış yapıyorsun.Takılıp kalmadım aslında sorunumuzda şuydu hayatımda herşey normale giriyor olmadık zamanlarda kendini belli edip olay sürgüsünün başına dönüyoruz yani şu 4-5 gündür ciddi bir şekilde denemek istiyorum dedikten sonra davranışları değişti arıyor soruyor buluşmak istiyor mesaj atıyor 4 gündür 2 kere buluştuk yani o 2 yıldan farklı davranışları var dünki söyleminden sonra yine benimle 2 yılki yaptığı davranışları sergileyecek konusunda şüphelerimi tekrardan var etti acaba ona inanmayı deneyerekten yanlış mı yapıyorum diye düşünmeden duramıyorum
yani benim için bazı şeyler nettir seven adam bir kadını isteyen adam öyle şeyler yapar ki aklın hayalin almazAslında benim için emin bir durumda ilerleyeceğim biri değil şüphelerimle ilerleyeceğim biri en azından şu an deneme aşamasındayım dediklerinin ne kadar arkasında durduğuna olduğunu gözlemliyorum buluşmak kısmını ben davet etmiyorum onun davet etmesini bekliyorum ki o davet ediyor sadece dünki dediği leyden sonra bozuldum ama belli etmedim ona zerre güvenmediğimi biliyor kazanmak için çabalayacağını da söylüyor ama ben vedadan önce ona şey demiştim senin sonun benle bitiyor bundan ötürüde kafassının karıştığının farkındayım ben ona karşı geri adımda olduğumu da biliyor bende o sebepten ötürü kasmıyorum dediğim gibi sadece zamanın uzun bir süre olup acaba amacı ne diye ne yapmaya çalışıyor diye gözlemliyorum şuan aldığım kararlar ondan beklentilerim var ben hiçbir konuda ilk adım atmayacağım onun bana karşı attığı adımlarına bakacağım ama herkes sevmediği yönünde oyalama cevaplarla elimde tuttuğunu söylemesi benim için iyi bir durum oldu çünkü ben bu ilişki içinde iyi olanı düşünmeye çalışıp kendimi avutmak yerine dışardaki insanların bunu yorumlaması gerçekleri görmemi daha bana yönlendirici oluyor o yüzden bu konuyu danışmak istemiştim
Şimdi olayı kısaca özet geçeyim ve fikirlerinizi ve ne yapmam gerektiği konusunda yardımcııı olur musunuzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?