- 6 Temmuz 2023
- 6.248
- 24.888
- 268
Bazılarının dediğin eşi?Yalan söylemesi hoş olmamış. Ama çok da büyütme bence hassas dönemdesin.
Bazılarının malı kıymetlidir :)
Elinde olmadan bunu yapar.
Boşanacak da bir şey yok öyle gemileri yakmak bu kadar basit olmamalı.
Çok istiyorsan sen de kendine daha iyisini al :) benimki seninkini döver de
Valla kuzum hayat çok kısa ve her şeye kalbimizin hemen kırılmasına izin vermemeliyiz. Özellikle evliliğin içinde.Bazılarının dediğin eşi?
Çocuğunun babası?
Bir ömür evet dediği adam?
Çok normalleştirmişsin halbuki ben okurken kalbim kırıldı be
Evet öyle yapmayı planlıyorum bende mesafe koydum bakalımLohusa duygusu falan degil , cok haklisiniz hislerinizle.
Ne demek esiyle paylasmamak ve bunun icin yalan soylemek.
Ben olsam evde bir sure mesafe koyardim.
Baktim dikkatini cekmiyor ,ozur dilemiyor . Olay benim icin biter.
Isinizi de birakmayin, boyle adama ( genelde babsna bile guvenme ) guvenilmez.
Sende ev için sipariş ver.
Yalan söylemesi hoş olmamış. Ama çok da büyütme bence hassas dönemdesin.
Bazılarının malı kıymetlidir :)
Elinde olmadan bunu yapar.
Boşanacak da bir şey yok öyle gemileri yakmak bu kadar basit olmamalı.
Çok istiyorsan sen de kendine daha iyisini al :) benimki seninkini döver de
Kendi maaşım olsa zaten hemen sipariş verir gözüne sokarım da işte zoruma gidende o oldu daha çok, şuan maaşım yok, ben aldım ben kullanırım demesi zoruma gitti işteHemen sipariş ver daha güzelini al
Evet olabilir gerçekten ilgi bekliyorum aslında söylüyorum da ama artık hırçınlaşmaya başladım beklediğimi bulamayıncaPimpirik biraz belli seninle alakası yok konunun.. eşine daha tatli dille yaklaşıp empati yapmasını sağlayabilirsin ben olsam eşimdir kullansınn diye verirdim der susardım mesela düşünmesini sağlardım..
Ufak detaylara çok takılma zaten lohusa ve hassasım diyosun .. bence buhar makınası bahane ilgi istiyosun bunu da açıkca konuşmalısın. Yoksa ufak bahanelerle büyük gürültü çıkar..
Şuan maaşınız yok kocan olacak adam karısına bir kredi kartı bir para vermiyor mu ne harcıyorsunuz karcher vs değilse max 7 8 bin makineler o kadar bile paran yok mu asıl sorun bu keyfine işten çıkmadın ya. Çoook haklısın sanki her gün evde buharlı makineyle temizlik yapılıyor. Birileri de hemen bazılarının malı kıymetli demiş bu adam ayrı evde mi yaşıyor nasıl normal olabilirKendi maaşım olsa zaten hemen sipariş verir gözüne sokarım da işte zoruma gidende o oldu daha çok, şuan maaşım yok, ben aldım ben kullanırım demesi zoruma gitti işte
Psikolojik destek mi alsan ? Yanlış anlama lohusa sürecini daha kolay atlatırsın sana yol gösterirler nasıl davranman gerektiğini felan ..Evet olabilir gerçekten ilgi bekliyorum aslında söylüyorum da ama artık hırçınlaşmaya başladım beklediğimi bulamayınca
Evet aslında ihtiyacım olduğunun da farkındayım 40im çıksın düşüneceğimPsikolojik destek mi alsan ? Yanlış anlama lohusa sürecini daha kolay atlatırsın sana yol gösterirler nasıl davranman gerektiğini felan ..
Ben de aynı şeyi düşünüyorum.
Eşinizin aldığı buhar makinesinin gerçekten dükkanda veya arabasında olup olmadığını kontrol edin öncelikle. İnşallah tek sorun makineyi paylaşmak istememesidir.
Başka birine almamıştır çünkü bir kere de hali yıkama makinesini kız kardeşleri istemişti de siz bozarsınız veremem demişti o zaman şaka yaptığını düşünmüştüm ama meğer gerçekten mali kıymetli sanırım, evdeki bütün halıları da tek başına yikamisti beni makineye dokundurmdi hiç bende hamileyim diye sanmıştım ama sanırım ciddi sorunları var adamın, demekki o makineyi de benden sakindi.Ben biraz işkilli bi tipim adamın doğru söylediğinden enin misiniz yani kendine değil de başka birine almış olabilir mi
Esirgemez aslında ne istersem alır benim söylemem lazım ama kendisi düşünüp almaz, ama buhar makinesini söylemiştim alsak mı acaba ise yarıyor mu felan diye sonradan böyle alıp da benden sakinmasi işte zoruma gitti,Sizden her şeyi böyle esirger mi ? normalde değer verir mi ne isterseniz alır mıydı ona göre yorum yapmamız lazım bence.
Bir eşyayı vermedi diye gemileri yakmaya gerek yok eve de bir tane alalım deyin ,tepkisini ölçün bakalım ne diyecek.
Siz bir de söylemişsiniz demek hmm .Bu yaptığı gerçekten kırıcı bir davranış hatasını anlayana kadar konuşmayın bence onunla ne isterseniz alan biriyse böyle yapması çok çelişkiEsirgemez aslında ne istersem alır benim söylemem lazım ama kendisi düşünüp almaz, ama buhar makinesini söylemiştim alsak mı acaba ise yarıyor mu felan diye sonradan böyle alıp da benden sakinmasi işte zoruma gitti,
Hayatında başka biri olduğunu düşünmüyorum açıkçası ama evet benden soğumuş olması muhtemel hamilelik ve lohusalik süreci boyunca üstüne çok gittim, ailesini de kendisini de çok kırdım ama yine de tabii bu yaptığına açıklama getirmez. Şu sıralar bana karşı ilgisiz evet çünkü konuşmalarım da sürekli ona hakaret ediyorum ama elimde değil yaptığı her şey gözüme batıyordu, şimdi de iyice soğudu benden sanırımSiz bir de söylemişsiniz demek hmm .Bu yaptığı gerçekten kırıcı bir davranış hatasını anlayana kadar konuşmayın bence onunla ne isterseniz alan biriyse böyle yapması çok çelişki
Acaba hayatında başka birisi mi var veya sizden mi soğudu genel davranışları nasıl size karşı ilgisiz miydi ?
Ay yapmayın ama böyle bakın benim teyzem de diline hakim olamayan birisiydi en son kocasıyla boşanmak zorunda kaldı elin adamı nazını bir çeker iki çeker sonra der yallah babanın evine, Bana da birisi sürekli hakaret etse ona karşı ilgili oalamzdım yani bence sizin buhar makinasından daha önemli konularınız var.Hayatında başka biri olduğunu düşünmüyorum açıkçası ama evet benden soğumuş olması muhtemel hamilelik ve lohusalik süreci boyunca üstüne çok gittim, ailesini de kendisini de çok kırdım ama yine de tabii bu yaptığına açıklama getirmez. Şu sıralar bana karşı ilgisiz evet çünkü konuşmalarım da sürekli ona hakaret ediyorum ama elimde değil yaptığı her şey gözüme batıyordu, şimdi de iyice soğudu benden sanırım
Evett haklısınız silmeye başladık bile bence birbirimizi, mecburiyetten birlikteyiz gibi ama işte şimdi ben nasıl iyi davranayim bu yaptığı şeyden sonra, terapi almamız gerek bence de, benim annem de benim gibiydi babamı hep aşağılardi hala aynı, onu o kadar çok elestirirdim ki farkında olmadan onun gibi oldumAy yapmayın ama böyle bakın benim teyzem de diline hakim olamayan birisiydi en son kocasıyla boşanmak zorunda kaldı elin adamı nazını bir çeker iki çeker sonra der yallah babanın evine, Bana da birisi sürekli hakaret etse ona karşı ilgili oalamzdım yani bence sizin buhar makinasından daha önemli konularınız var.
Çift terapisi denediniz mi ? belki uzman birisi olayları yönetmeniz konusunda size yardımcı olur .Bu şekilde devam ederse bu evlilik biter ikinizde silersiniz birbirinizi.
bence en yakın zamanda gidin.Bu evlilik anca bu şekilde kurtulur gibi çünkü kendi başınıza olayları düzgün yönetemiyorsunuz.En olmadı ayrı ayrı psikoloğa gidin eşiniz gelmeyi kabul etmezse.Evett haklısınız silmeye başladık bile bence birbirimizi, mecburiyetten birlikteyiz gibi ama işte şimdi ben nasıl iyi davranayim bu yaptığı şeyden sonra, terapi almamız gerek bence de, benim annem de benim gibiydi babamı hep aşağılardi hala aynı, onu o kadar çok elestirirdim ki farkında olmadan onun gibi oldum
Benim eşim de öyle işte biraz, bir de benim bozacağımı felan düşünüyor, kardeşleri annesi istese onlara da vermez ama işte yalan söylemesi beni çok kırdı bir de, niye yalan söyleme gereği duyuyorsun ki ortaya çıkacağı aşikar çünküBenım malımda çok kıymetlieve aldığımdan eşim arabasına dükkanına isterse bide ona alırım benım eşyamı dükkana arabaya çıkarma die malının aptalısın der bana ama Bilmiorum ya kötü bi huy aslında. Kıskanç değilimdir herseyımı herkesle paylaşırım ama elektrıklı eşyamı kim isterse istesin vermek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?