Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nasıl bir sınav bu..
- Konu Sahibi Medusaa__
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Mayıs 2014
- 3.315
- 3.913
- 248
Yaşadıklarınız gerçekten çok zor şeyler. Çok üzüldüm inanın ve sizin için dua edeceğim. Ama unutmayın kötü gününlerinde bir sonu mutlaka var. Biz de çok zor dönemler atlattık 100 liraya bile ihtiyaç duymanın ne demek olduğunu çok iyi biliyorum. Bir dönem bizde aynı durumdaydık. Şu an için tek çıkış yolu eşyalarınızı satıp ailelerden hangisinin evi müsaitse 1-2 seneliğine orada kalmak. Sattığınız eşyaların parasıyla da en azından iş bulana kadar idare edebilirsiniz ya da borçlarınızın bir kısmını kapatırsınız. Üzülmeyin eliniz düze çıkınca tekrar çok daha iyilerini alırsınız. Eşinizi bu dönemde yalnız bırakmayın. Rabbim en kısa zamanda feraha çıkarsın sizi bütün kalbimle diliyorum.
- 7 Ağustos 2009
- 5.112
- 496
- 398
Arkadaslar oncelikle hepinize cokkk cokkk tesekkur ederim.Okuyan yazan herkesten Allah razi olsun.Yalniz olmadigimi hissediyor olmak cok guzel..
Cogunlukla evi dagitip ailenin yanina tasinmamizin uygun olacagini soylemissiniz.Inanin biz de bunu isterdik.Fakat esimin babasi uvey.Esim oz babasini hic tanimamis hayatinda.Evet kendince destekleri oldu ama bize evlerini acacak kadar iliskileri iyi olsaydi boyle bir cozum gundeme geldiginde bizi kabul ederler daha ucuz ev aramazlardi.Uvey kardesine nazaran esim kucuklugunden beri bir dislanmislik yasamis.30 yasina kadar soyadi bile farkliydi.Benimle evlenirken sadexe soyadi degistrdik.Kutuk baba adi hala tanimadigimiz bir adama ait.
Calismaya gelince de inanin ikimiz de meslegimizi yapma kompleksinde degiliz.Hatta artik bankacilik istemiyorum bile diyebilirim.Internet uzerinden herseye basvurdum.Elden de basvururm gerekirse.Is ayirma luksum olmadiginin farkindayim..
Esyalari satmak gecici bir cozum olabilir.Benim de aklima geldi zaten.Fakat evlenmeden 20 gun once bir kayip yasadigimiz icin asil para eden cogu seyi almaktan vazgectik zaten.Kendi evimiz olur o zaman daha iyilerini aliriz diye erteledik.Satacak neyim var ki.Tv var.Camasir ve bulasik makinam var.Firinim yok..eve ait setustu ocak kullaniyorum.Zaten kucuk evlerde oturdgumuz ve kira oldugumz ici cok esya alma taraftari degildik.Bilmiyorum yine gozden gecirip olmasa da olur diyebilecegim ya da satabilecegim esyalari satmak gecici cozum uretebilir.Evde suan bir tek benim telefonum var mesela.Esim o gun bana mesaj attiktan sonra kirmis telefonu paramparca etmis ekranini.Zaten mesaj atmaktaki niyeti kurtarilmak degil cansiz bedeninin kolayca bulunmasiymis.
Esim kabul etse kendi aileme boyle birsey teklif edip seve seve kalirdim.Fakat onun tepkisini hissettiklerini bilemiyor korkuyorum.Buyuk bir travma yasiyor.Surekli mutsuz dusunceli.Kendince calacak kapisi yok.Esimin ailesi araba satti demistim.Soran olursa belirtmek isterim.O araba esimin annesi uzerine alinmis ve esimin kullandigi kredisinin buyuk kismini esimin odedigi bir arabaydi.Evlenince parayi kaybettigi icin kendisine alamadi.Bu arada yanlis anlasilmasin.Esimi cokk seviyorum.Onu birakmayi bir an olsun istemedim.Zaman zaman karamsar dusunsem de Allah nasip ettigi surece yanibasinda olacagim.Zaten gitmeyi cozum olarak dusunseydim burada bu cumleleri yaziyor olmazdim.
Ben de cok yiprandim.Ne hayaller ne vaadlerle evlendim.Annemin babamin gozyasi kurumuyor.Babam elinde oldukca veriyor zaten.Kim damadina borcunu yatirsin diye benden habersiz para verir ki.Son intihar olayinda ogrendim ben de cogu seyi.Bilmiyorum cok caresiz kaldim bu konuda..
Allah kimseye kaldiranayacagi dert vermezmis.Sadece dua etmiyor namazlar kilip secdede yalvariyorum Allah'a.Hersey geciyor evet ama gercekten omrumden omur calarak geciyor..
Cogunlukla evi dagitip ailenin yanina tasinmamizin uygun olacagini soylemissiniz.Inanin biz de bunu isterdik.Fakat esimin babasi uvey.Esim oz babasini hic tanimamis hayatinda.Evet kendince destekleri oldu ama bize evlerini acacak kadar iliskileri iyi olsaydi boyle bir cozum gundeme geldiginde bizi kabul ederler daha ucuz ev aramazlardi.Uvey kardesine nazaran esim kucuklugunden beri bir dislanmislik yasamis.30 yasina kadar soyadi bile farkliydi.Benimle evlenirken sadexe soyadi degistrdik.Kutuk baba adi hala tanimadigimiz bir adama ait.
Calismaya gelince de inanin ikimiz de meslegimizi yapma kompleksinde degiliz.Hatta artik bankacilik istemiyorum bile diyebilirim.Internet uzerinden herseye basvurdum.Elden de basvururm gerekirse.Is ayirma luksum olmadiginin farkindayim..
Esyalari satmak gecici bir cozum olabilir.Benim de aklima geldi zaten.Fakat evlenmeden 20 gun once bir kayip yasadigimiz icin asil para eden cogu seyi almaktan vazgectik zaten.Kendi evimiz olur o zaman daha iyilerini aliriz diye erteledik.Satacak neyim var ki.Tv var.Camasir ve bulasik makinam var.Firinim yok..eve ait setustu ocak kullaniyorum.Zaten kucuk evlerde oturdgumuz ve kira oldugumz ici cok esya alma taraftari degildik.Bilmiyorum yine gozden gecirip olmasa da olur diyebilecegim ya da satabilecegim esyalari satmak gecici cozum uretebilir.Evde suan bir tek benim telefonum var mesela.Esim o gun bana mesaj attiktan sonra kirmis telefonu paramparca etmis ekranini.Zaten mesaj atmaktaki niyeti kurtarilmak degil cansiz bedeninin kolayca bulunmasiymis.
Esim kabul etse kendi aileme boyle birsey teklif edip seve seve kalirdim.Fakat onun tepkisini hissettiklerini bilemiyor korkuyorum.Buyuk bir travma yasiyor.Surekli mutsuz dusunceli.Kendince calacak kapisi yok.Esimin ailesi araba satti demistim.Soran olursa belirtmek isterim.O araba esimin annesi uzerine alinmis ve esimin kullandigi kredisinin buyuk kismini esimin odedigi bir arabaydi.Evlenince parayi kaybettigi icin kendisine alamadi.Bu arada yanlis anlasilmasin.Esimi cokk seviyorum.Onu birakmayi bir an olsun istemedim.Zaman zaman karamsar dusunsem de Allah nasip ettigi surece yanibasinda olacagim.Zaten gitmeyi cozum olarak dusunseydim burada bu cumleleri yaziyor olmazdim.
Ben de cok yiprandim.Ne hayaller ne vaadlerle evlendim.Annemin babamin gozyasi kurumuyor.Babam elinde oldukca veriyor zaten.Kim damadina borcunu yatirsin diye benden habersiz para verir ki.Son intihar olayinda ogrendim ben de cogu seyi.Bilmiyorum cok caresiz kaldim bu konuda..
Allah kimseye kaldiranayacagi dert vermezmis.Sadece dua etmiyor namazlar kilip secdede yalvariyorum Allah'a.Hersey geciyor evet ama gercekten omrumden omur calarak geciyor..
- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.122
- 248
Esim kabul etse kendi aileme boyle birsey teklif edip seve seve kalirdim.Fakat onun tepkisini hissettiklerini bilemiyor korkuyorum.Buyuk bir travma yasiyor. Surekli mutsuz dusunceli. Kendince calacak kapisi yok.
Zaman zaman karamsar dusunsem de Allah nasip ettigi surece yanibasinda olacagim. Zaten gitmeyi cozum olarak dusunseydim burada bu cumleleri yaziyor olmazdim.
Eşinizin kendi aile bağları üzerinden "ben dara düştüğümde yanımda koşulsuz, şartsız seven, yardımcı olan birini bulamadım" düşüncesi doğal olarak çok daha köklüdür ve çalacak bir kapım yok düşüncesi daha çaresiz hissettiriyordur ama siz onun içini rahatlatacak bir şekilde kendi ailenizin kapısını beraber çalacağınızı bu durumun da onun ilerde yüzüne vurulmayacağını kabul ettirebilirseniz işiniz biraz olsun kolaylaşır diye düşündüm Ailemin evine sığındığımızda bize hor görmeyecekler, şimdiye kadar ki yardımları için nasıl evlatlarının yanında olabilmeleriyle içleri daha fazla rahat ettiyse bundan sonra da öyle olacak gibi kesin konuşmanız ile umarım biraz olsun eşiniz kendi yargılarını kırar. Dilerim talihsizlikler bir daha yanınıza uğramaz, sıranızı savmışsınız tamamen.
- 17 Eylül 2014
- 315
- 149
- 48
- 38
Kötü bir döneme girdiğinde ve herşey sana karşı gibi göründüğünde, bir dakika bile dayanamayacaksın gibi geldiğinde SAKIN PES ETME ;çünkü işte orası gidişatın değişeceği yer ve zaman dır.
Bu sözü çok zor zamanlarımda kazıdım aklıma. lütfen sizde defalarca okuyun ve sakın pes etmeyin. Çok şükür elinizde diplomalarınız var sağlıklısınız bir engeliniz yok sadece biraz cesaret ve kendinize güvene ihtiyacınız var o kadar. Eşinizle beraber kısa zamanda toparlanıp kendinize iş bulacağınıza eminim .Güzel günlerinizi çok yakın zamanda yine burdan bizimle paylaşmanız dileğiyle ..
Bu sözü çok zor zamanlarımda kazıdım aklıma. lütfen sizde defalarca okuyun ve sakın pes etmeyin. Çok şükür elinizde diplomalarınız var sağlıklısınız bir engeliniz yok sadece biraz cesaret ve kendinize güvene ihtiyacınız var o kadar. Eşinizle beraber kısa zamanda toparlanıp kendinize iş bulacağınıza eminim .Güzel günlerinizi çok yakın zamanda yine burdan bizimle paylaşmanız dileğiyle ..
- 27 Haziran 2014
- 155
- 84
- 323
- 29 Ağustos 2011
- 1.440
- 292
- 173
- 30 Eylül 2014
- 669
- 240
- 83
Sizin için ve eşiniz için gerçekten çok üzüldüm. Allah yardımcınız olsun. İnşallah bu günleri atlatırsınız canım benim. Eşinden ayrılmayı düşünme, o ne kadar git dese de içi kan ağlıyordur emin ol.. En çok sana ihtiyacı var. birbirinizin yanında olun. Rıskı veren Allah.. Umudunuzu kaybetmeyin inşallah bir kapı açılır... Hakkınızda hayırlısı olsun.. Aylık 3000 - 4000 tl kazanıp bu para yetmiyor diyen insanlar biraz ders alsın sizlerden..
- 30 Mayıs 2013
- 3.165
- 3.320
- 198
allah yardımcınız olsun.ne desem bilemiyorum ki.hakkınızda hayırlısı olsun.hemen kötü şeler düşünmeyin.sizin ki zorlu bir sınav.bu sınavdan geçmeniz lazım.karanlık gecelerin elbet sabahlarıda vardır.güzel günler sizi bekliyordur belki.karamsar olmayın.pes etmeyin.iş için heryere başvurun.inşallah güzel olucak.
- 18 Şubat 2013
- 2.634
- 940
- 248
Allah yardımcınız olsun.
Herşey bir imtihan, elbette yoluna girecektir biryerden.
Bazen cefayı önden çektiriyor hayat ama sonrası güzel oluyor.
Eşinizle asla kopmayın, birbirinizi motive edin.
Dibe vurduysanız birlikte sıçrayacaksınız, eş olmanın manası budur zaten değil mi?
Sabredin ve dua edin.
En kısa zamanda toparlanmanızı diliyorum...
Herşey bir imtihan, elbette yoluna girecektir biryerden.
Bazen cefayı önden çektiriyor hayat ama sonrası güzel oluyor.
Eşinizle asla kopmayın, birbirinizi motive edin.
Dibe vurduysanız birlikte sıçrayacaksınız, eş olmanın manası budur zaten değil mi?
Sabredin ve dua edin.
En kısa zamanda toparlanmanızı diliyorum...
- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.396
- 598
Beni asla yanlış anlamayin. Allah düzlüğe cikmasinizi nasip etsin insallah. Ama bir şey soracagim. Bankacilik mesleginde insanlari hic kandirdiniz mi? Bankacilarin çoğu boyledir. O yuzden Allah uzak tutsun derim. Ve ne kadar bankayla işi olan insan gorduysem hep kendilerini kandiranlara bela okuyorlar.
Eğer birilerinin hakkini caldiysaniz arayip bulun ve helallik dileyin lütfen. Iyice bir düşünün, hatirlamaya çalışın.
Allah yardimciniz olsun....
Eğer birilerinin hakkini caldiysaniz arayip bulun ve helallik dileyin lütfen. Iyice bir düşünün, hatirlamaya çalışın.
Allah yardimciniz olsun....