Nasıl bir sınav bu..

ben de burada bir kaç arkadaşın yazdığı gibi evden çıkıp, eşyalarınızı satıp, iş bulana kadar geçici bir süre ailelerden birinin yanına yerleşmenizi tavsiye edeceğim. çok zor olacaktır ama sanki sizi bu durumdan çıkaracak en kolay yol gibi görünüyor.
hem satılan eşyalarla elinize bir miktar para geçmiş olur.
iş bulana kadar idare edilebilir , en azından kira vermemiş olursunuz.
Allah yardımcınız olsun, kolaylıkla iş bulmanızı temenni ederim.

Canım Allah yardımcınız olsun inşallah en kısa sürede bi iş bulursunuz sende bunun bi sınav olduğunun farkındasın eşinle el ele atlat bu sınavı maddi sıkıntılar yüzünden vazgeçmeyin birbirinizden bu günlerde geçer biraz sabır canım

Öncelikle Allah yardımcınız olsun, inşallah en kısa zamanda dertlerinizden kurtulursunuz, zor bir durum.
Sabırlı olmanız gerekiyor.
Bankacısınız, keşke 90 bin tlnin hepsini nakit çekmeseydiniz. ödemeleri banka üzerinden de halletmeniz mümkündü, herşey o anla başlamış. O hırsızlar da inşallah dünyada gün yüzü görmesinler.
sabredin.
geçici çözümlerden de kaçmayın. eşya satmak, ailelerden birinin yanına yerleşmek vs.

mesleklerinizle ilgili iş bulana kadar geçici işleri de değerlendirebilirsiniz.en azından el harçlığınız çıkar.
şu an toplam borcunuz ne kadar?
eğer miktar çok büyükse evinizi ve eşyalarınızı gözden çıkarıp uygun olan ailenin yanına yerleşebilirsiniz bir iki yıllığına.
ama borcunuz ödenecek gibiyse evi tamamen bozmayın ama satılabilecek bazı şeyleri elden çıkarın.
ama dediğim gibi ufak tefek işleri de kabul edin,eşin şöförlük yapabilir veya markette kasiyerliği düşünebilirsiniz.
ne bileyim belki daha uygununu da denk getirirsiniz ama biraz elinize harçlık geçer.
bazen hayat böyledir sınavları üstütste gelir,hayatta kaldığımız sürece de mücadele etmek durumundayız.
eşinle birbirinize sıkı sarılın,geçer elbet bu günler de ,hep böyle gidecek değil ya.
yeter ki dirayetli durmaya çalışın elden geldiğince.

Allah yardımcınız olsun..size tafsiyem eşinizin ailesinin yanına yerleşin bi süreliğine...eşyalarınızı elinizden çıkarın yada müsait bi yere hepsini götürüp üst üste koyun...bu bir imtihan..herkes farklı şekilde imtihan olur..kimi sağlık kimi para kimide manevi huzursuzlukla..dişinizi sıkmanız gerekiyor belli bi süre yapacak bişey yok...maddi sınıtılar var diye yuva yıkılmaz...marketlere başvurun gerekirse kasiyerlik yapın..satış elemanlığına başvurun...uff...ailelerin desteği şart

yazdıklarınıza cok uzuldum,
bazı seyler ters gıdınce hersey ust uste bınmıs
ama cozulmeyecek dertler degıl Allah can saglıgı versın okumus ınsanlarsınız bır cıkıs kapısı mutlaka olacaktır bırbırınızı uzmeyın sabırlı olun tek care bu galıba

Yaşadıklarınız çok ağır. Hele ki en vahimi hayatından pes etmiş,size yetemediğini düşünen eşiniz.Onu sakın yalnız bırakmayın.Biz de sıkıntılar yaşadık,para çaldırmadık ama eksilerle evlendik. Vefat haberi,işsizlik..bunlar da sizin sınavınız dediğiniz gibi.Ben olsam bir müddet ailelerden birine yerleşirdim,asgaride verseler işe başlardım.Aynı anda kendi meslğimi de araştırırdım.İnş.hakkınızda hayırlısı olsun

Bankacılıkta başınıza gelmeyen kalmamış özellikle de iş başvurusu kesinleşmeden hemen eski işyerinden ilişiği kesmişsiniz sanki biraz aceleci davranmışsınız adımlarınızı biraz daha yavaş atın ve bence başka bir sektörde çalışmayı deneyin, hazır kpss kaldırılmamışken sınava müracaat edin , makul bir şekilde hareket edin, yerinizde olsam evdeki tüm gereksizleri satardım Allah izin verirse bir şekilde iş bulduğunuzda kazanıp yenilerini alırım ama en önemlisi de eşinizi yarı yolda bırakmayın. . .

Allah yardımcınız olsun, kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş. Çok zor dönemler geçiriyorsunuz rabbim yanınızda olsun inşallah herşey düzelir.
Hayat işte herkesin yaşadığı şeyler aslında bIzde böyle şeyler yaşıyoruz ve benim tek gördüğüm annemle babamın böyle durumlarda daha çok sarılıyorlar birbirlerine.
Siz esinize sürekli destek verin bu günlerin geçiceğine inanın. İş başvuruları yapın her gün bir yerden bişey çıkar belki dilerseniz sadece bankacılığa bakmayın maaşı iyi olan her meslek sizin için geçerli şuan yönetici asistanlığı vs de yapabilirsiniz.
Bu günler geçecek bu bi sınav düştüğünüz gibi kalkıcaksınız buna inanın.

Allah yardımcınız olsun çok zor zamanlar yaşamışsınız. Hayatta insandan daha değerli hiçbirşey yoktur, eşiniz çok üzülmüş canına kıymaya kalkmış, bu zamanlarda varsın bir kuru ekmeğim olsun ama eşim canlı kanlı bana sarılsın isterim, siz de eminim öylesiniz. Ne güzel yeni başlangıçlar için söz vermişsiniz, birbirinize destek olun elbette bir iş bulursunuz.

Çok geçmiş olsun.
İnşallah bununla kalırsınız.
Unutmayın beterin beteri vardır.
Bence artık banka sektöründe çalışmayın.
Ne geldiyse başınıza banka yüzünden gelmiş.
İsyan etmeden, sabırla, inançla ve duayla yolunuza devam edin.
Herşey hep ters gidecek değil ya..

Ayyyy canım ya inan çok üzüldem seni çok iyi anlıyorum. Allah yardımcın olsun bu düşüşün elbet bi çıkışı olacak sabret canım dua et bol bol.

Çok üzüldüm yaşayan bilir çok iyi anlıyorum.Allah bazen evlatlarınızdan ,(evlat acısıni tadanlar için ) bazen mallarınızdan eksilterek sizi imtihan ederim .Sabredenleri müjdele diyor.Yani demem o ki isyan etmek depresyona girmek çözum degil.Çözüm üretmek lazım .Borçların hepsini biyerde toplayıp taksitlendirin.O elden aldığınız kişiyle de konuşun zaman isteyin.SİZİN biyere kaçmadığınızı çalışıp gayret ettiğinizi görünce razı olacaktır beklemeye.Canınızı alacak değilya .İnsanlar birine borç verdiği zaman o kişi ayağına pantalon alsa gözüne batar.Bak bana borcu var yiyip içip geziyo der.Sakın yuvanızı yıkmayın eşinize bu günlerin geçeceğini ,kara gün kararıp kalmıyacağını ,bunun bir sınav olduğunu ,hep arkasında olduğunuzu hissettirin.Genceciksiniz ,sağlıklısınız .Hastaneler bir gidin isterseniz insanların durumunu bir görün.Sizin üzüntünüzü hafife almıyorum.Ben sütçüye bırakılan kuru ekmekleri su buharında ısıtıp yediğimizi bilirim yeni evliyken . Üstelik sağlık çok büyük nimet.Ben mesela o kadar sıkışık olmamıza rağmen çalışamıyorum eşime destek olamıyorum.Şu anda prof.bile olsanız iş seçme lüksünüz yok evinize yakın market bile olabilir.Eşinde sen de hemen ilk bulduğunuz işe kapak atın .En AZINDAN BİKAÇ AY...Daha sonra burdaki arkadaşların dediği gibi eşyalrı satın kayınvalşdene veya annenler bikaç ay yerleşin.O arada düze çıkarsınız inşallah.Tekrardan ev tutarsınız iki kanepe bir t.v işinizi görür alırsınız sonra artık eşya almaya ne var yeterki yuvanız ayakta kalsın yeterki eşiniz ve siz hayatta olun sağlıklı olun.Hem mümin fakirliğe sabredip isyan etmezse cennetin kapısını ilk açacak olandır biliyomusunuz.Şimdi silkelen lütfen yuvayı dişi kuş yapar .Sabret feraha çıkacaksın.sabır ve dua ile Allahtan yardım iste .

Her şey üstüste gelmiş gerçekten..
Umudunuzu yitirmeyin.. Her yere baş vurun.. Hatta BIM türü yerlere bile. En azından elinize bir şeyler geçer iş bulana kadar.

Allah sevdiği kullarına dert verirmiş annem hep öyle derdi. Allah yardımcınız olsun sabredin birbirinize destek olun

Allah yardımcınız olsun, çok üzüldüm
Ama bu yuva böyle yürümeyecek diye düşünmeyin eşinize destek olun belliki sizden daha kötü durumda psikolojik olarak
Arkadaşlar çözüme yardımcı olabilecek seyler söylemişler zaten,inş en kısa zamanda feraha ulasırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…