Nasıl bir evlilik benimkisi?

Bana kalirsa yillar once bitmesi gereken bir evlilikmis sizinkisi bos yere bunca yil olmayan bir iliskiyi varmis gibi devam ettirip ikinizde belkide gercek evliligin gercek mutlulugun gercek bir ailenin yanindan gecip gitmissiniz. Cok yazik olmus cidden basta vermeniz gereken karari cok gec kalindiginda vermissiniz kullerinden bir evliligi canlandirmaya calisiyorsunuz.
Siz iliskinin ta basinda karsilikli meslek hayatinizdan feragat etmemissiniz, kimse taviz vermeye yanasmamis kimse orta yolda bulusmaya yanasmamis (ki buda bana kalirsa evlilik bagi icin yeterli sevgi ve guvenin olmamasindan kaynaklaniyor) ortada iliski ve evlilik kalmamis ustunden yillar gecmis evlilik evlilik olmaktan cikmis resmen arada sirada bulusup iyi vakit geciren seks arkadasina donmussunuz simdi yaptiginiz fedakarlik size pismanliktan baska birsey getirmezki.
Siz coktan yillar once bosanmissiniz cunku adam ve sanirim sizde yillardir bekar gibi takilmissiniz ve simdi durduk yere sirf bir araya geldiginiz icin adamin kocanizmis gibi davranmasini ve mucizevi sekilde birden aile hayatina gecmeyi bekliyorsunuz.
Bana kalirsa yasiniz ilerledi ve bu adamla oyle boyle bir cocugunuz var ve elinizde hayatta baska da birsey kalmamis caresiz isi gucu birakip gelmissiniz adamla bir araya ama simdi cok gec oldugunu goruyorsunuz.

İnsanlar fikirlerini değiştirebilir. Bende sevmezdim eskiden..hatta kızardım ben senin çocuğun değil karinim bana boyke davranma diye..ama şimdi seviyorum bu tavrını. Benim için endiselendigini bilmek hoşuma gidiyor..
Sizde artık değişmissiniz..konuşarak çözülmeyecek bir durum değil bence. .
Biz London-Essex siz?

Çok tutarlı bir analiz yapmışsınız. Ben bu şekilde özetleyemezdim. Dışarıdan bir gözün yorumuna bu yüzden ihtiyacım vardı, teşekkür ederim.

Bakalım. Kendisiyle bu durumu konuşmaya karar verdim. Ne olacak çok merak ediyorum. Biz Islington'da kalıyoruz.

Yakın sayılırız. Islingtona sık sık geliriz.orada bir kaç flat almıştık zamanında. Kiracılar sağolsun minicik bir problem için arıyorlar.
Umarım herşey istediğiniz gibi gider.hayat hiç kolay değil gerçekten. .sorunsuz insan yok şu dünyada. .

onca zaman özlemediniz mi birbirinizi ben bir kaç gün görmesem özlüyorum ve birlikte geçebilecek o kadar güzel zamanlar ayrı olmuşsunuz üzüldüm çocuk meselesine giremiyorum bile

Konu sahibi birçok kişinin yazdığına cevap vermediniz.
Ayrı ayrı,karışılmadan takılmak nasıl oluyor,biraz açabilir misiniz?

Bu sürede başkalarıyla takıldık mı? Mutlaka olmuştur öyle şeyler, mutlaka takılmışızdır başkalarıyla. Ama bana veya ona sorsanız, bunun cevabı hayır. Yalan mı gerçek mi ne benim ne onun umrunda. Bu saatten sonra bana 'senin ben yokken sevgilin olmuş, hayırdır' mı diyecek? Ya da ben ona mı diyeceğim aynı şeyi? Olmuştur illa ki. Bazen ikimizin de birbirimizin yalan söylediğini bildiğini hissediyorum. Bilsek ne olacak? Bu yüzden mi boşanacağız? Hayır, buna gelene kadar bir sürü başka neden var boşanmamız için. Bu o kadar önemsiz bir detay ki. Bilmenin üzüntüsüyle yaşayacağız en fazla.

Bu arada evlilik olarak tarif ettiğiniz şeyleri bizim yapmadığımızı düşündürten şey ne oldu? Sadakat kısmını anlıyorum ama ya diğerleri?

Allah aşkına ,buna gelene kadar demişsiniz.Ben inanamıyorum şuan ,baya baya ayrı ayrı kişilerle takıldınız ve buna normal gözüyle bakıyorsunuz,buna gelene kadar başka sorunlar var diyorsunuz.
Ne desem bilemedim ,neyse takılın siz işte böyle ,sorun yokmuş

Woa bardagin yarisi bos sozu bu kadar duygusuz sekilde soylenemezdi. Nasil bir negatif odaklanma olmus resmen bir tutuklatip hapise attirmadiginiz kalmis.

Niye böyle bir tepki verdiğinizi anlamış değilim. Başkalarıyla takıldığımızı onaylayacak herhangi bir şey söylemedim. Varsayımda bulundum, öyle olmuş olsa bile bunun sürpriz olmayacağını söyledim. Sürpriz olmaması, beklenen bir şey olması normal olarak kabul edilmesi gerektiği anlamına gelmiyor. Bunu normal görseydik bu tarz şeyleri birbirimize açıkça ifade etmekten çekinmezdik. Biz böyle şeyleri asla konuşmayız.

ortada bir amaç yok, sevgi yok sıradan saçma yaşanmaya "çalışılan" bir hayat var. aslında sevginin birbirine bağlılık olduğunu çok iyi biliyorsunuz karşı taraftan göremediğiniz için kendiniz kandırıyorsunuz. ortada güvende yok üstelik. gece kocam eve gelmeyecek bende olabilir hayatım eğlendin mi diyeceğim. benimle yaşadığı son gün eve gelmeden önceki gün olurdu

Woa bardagin yarisi bos sozu bu kadar duygusuz sekilde soylenemezdi. Nasil bir negatif odaklanma olmus resmen bir tutuklatip hapise attirmadiginiz kalmis.

ben negatiflik degil daha cok gercekcilik derim bu bakis acisina tabi herkes farkli gorebilir olaylari

Siz çok baskıcısınız ama. Ben sadece beni kaybetmekten korkup korkmadığını anlayamadığım için yakınıyorum. Kaybetmekten korkmuyorsa sevmiyor demektir. Bağlılıkla, güvenle bir alakası yok. Dürüstlük başka bir şey sevgi başka bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…