Nasıl bir duygu yaşayacağımı bilmiyorum.

okuyucuu

Guru
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2014
3.357
5.656
Nasıl başlasam bilmiyorum gece gece yine uyuyamadim da içimi dökmek istedim.
Mevzumuz şöyle benim erkek kardeşim evli ve evlendiğinden beridir eşiyle inişli çıkışlı tartışmalı bir yaşamı oldu ve hep bize ailesine bunu yansıttı. Kardesimin hataları oldu esi affetti bizler aracı da oldu o yüzden esi hep anneme aileme biraz soguktu içimize pek girmiyordu biz biraz olsun zorladık ama olmadı çok ve aralarda erkek kardeşim hep anneme psikolojik baskılar yapiyor dertlerini anlatıyor eşiyle alakali yapma etme desekte annem de dur demeden dinliyordu gel gelelim yine bir kavgaları oldu ama annem yüzünden bu sefer annem kardesimle karısının tartışmasına sahit oluyor telefonda konuşurlarken dünürünü arayıp oglum sinirle eve geliyor ( kardeşim kayinvalidesinin binasında oturuyor ) evde sinirlenmesin bir ilgilenirmisin diyor ama senin kızında saygısız sunu sunu yapiyor yapti gibisinden konusuyor ( annem burada hatalı ) dünür de o an ilgileniyor ama kızına da kaynanan aradi boyle boyle dedi diyor kızını veryansin yapip kardeşim e bağırıp çağırıyor anan boyle dedi boyle yapti vurmaya çalışıyor sinirleniyor sonunda da hadi hadi git ananın koynuna yat diye evden kovmaya calisiyor falan olaydan sonra ertesi gün kardeşim arayıp sinirle bana anlatıyor tüm dediklerini ona ve boşanacagim diyor ve ben sinirle ben gelicem diyip olaya müdahil olmak istiyorum kardeşim beni durduruyor falan sonra sen bırak ben halletcem diyor velhasıl sonrasinda ben konuşmama kararı aliyorum ve bugun gelip bana kardeşim karim la neden konuşmuyorsun o sorum benimle onun arasindaydi neden buyutuyorsun bundan sonra karim yoksa bende yokum diyor ne yapacağımı ne hissedeceğimi bilemiyorum cok uzun oldu hakkınızı helal edin

Ne haliniz varsa görün deyip; kendi hayatınıza bakın. Hiç üstüne düşmeyin, arkasını aramayın; bırakın ne yaparsa yapsın.

İmkanınız varsa annenizle bir yerlere gezmeye gidin, zaman geçirin.

Ne hissedeceksiniz mutluluklar dileyin ne güzel barışmışlar anneniz bahanesi olmamış bir başka gün başka bir sebeple yine kavga ederler muhtemelen hiç karışmayın bazen duyup karışmamak en güzeli sonuçta kendi hayatları siz kavgalarını bilseniz bile bilmiyormuş gibi davranın geçin

Ne haliniz varsa görün deyip; kendi hayatınıza bakın. Hiç üstüne düşmeyin, arkasını aramayın; bırakın ne yaparsa yapsın.

İmkanınız varsa annenizle bir yerlere gezmeye gidin, zaman geçirin.
Sanki bunu yapmakta içimden gelmiyor üzülüyorum kardesimi yegenimi kaybetmek istemiyorum

Ay içim daraldı. Kazık kadar insan olmuşlar evlenmişler, hala gelip şikayet mi ediyor kardeşiniz?
Çok fazla müdahil olmuşsunuz bu olaylara, gelip şikayet ettiğinde sınır koymanız gerekirdi. Geçinenemeyen boşansın, ortaçağda yaşamıyoruz

Siz neden ana kız bu kadar içindesiniz onların evliliğinin?

Çoğu zaman oyle oldu bu olayda bana anlattı keşke anlatmasaydi da bu kadar bilmeseydim diyorum simdi icim öfke üzüntü dolu bir yanım sil at diyor bir yanım toparla cahiller diyor ama kardesimin karım yoksa bende yokum ben onu dinledim adim atmamak ta hakli siz atın demesi zoruma gidiyor

Ay bi benim kardesimle gelin :) tabi bizde kavgalar vurmalar olmadi. Ama o ikisi birbirlerini yediler. Bosancam, bosanmicam. Neyse ikisinin de bosanmak istedikleri zamanlar denk gelip de bosanamadilar :) bir aksam o restoranda yemekteler, bir zaman surada tatildeler. Onlarin da hayatlari bu. Iliski tercihleri bu. Dunyalar kadar menunum samaninda ne bosanin dedim ne bosanmayin dedim. Onlarin evlilikleri boyle, kavgali gurultulu. Ben yalnizca dinliyorum. Sen bilirsin diyorum. Icinden gercekten nasil geliyor diyorum :) kendim de artik hiiiccc uzulmuyorum kavga ediyorlar diye

İstemeden dahil etti.bizi de yaa ama silip atamıyorum kardeşim i de annemin üzülmesine de dayanamiyorum

Annenizi anladım da siz ne alaka kardeşiniz size anlatmış ama siz neyin adımını atacaksınız ki

İstemeden dahil etti.bizi de yaa ama silip atamıyorum kardeşim i de annemin üzülmesine de dayanamiyorum
Annenizle de konuşup ikna edin ve karar alın. Bundan sonra yalvarsa da müdahale etmeyeceğiz diye, bırakın ne yaparlarsa yapsınlar.
Gerçekten benim görümcem bu kadar evliliğimin içinde olsa, kayınvalidem anamı babamı arayıp kızınız da suçlu falan dese sinirden deliririm ne münasebet diye

Tencere kapak . Yoksa yok çok da seyetme.

Olan bize oluyor dimi gerçekten bosvermek gerek icine girmedigimde kardesim direk neden aramıyorsun karımı neden soguksun dedi hemen bak

Bakın nolur kusura bakmayın ama kardeşinizin bence karakteri oturmamış. Karı koca arasında olan kavgayı herkes biliyor. İnanın karısını size anlattığı gibi karısına da sizi anlatıp öyle barıştı. Böyle karaktersiz adamın hiç bir dediğine uyup da ben geliyorum dememeliydiniz. Emin olun gün sonunda eşiyle barışmak için ne gerekiyorsa yapmaya hep devam edecek. Siz de eşinin sizi kötü bilmesiyle kalacaksınız. Bence siz bu olay olmamış gibi davranın. Bir daha kardeşiniz gelip bişey anlatırsa bi güzel bozun. En sonunda böyle yapa yapa gelin bir daha görüşmeyeceksin diye nokta koyar. Kaybeden siz olursunuz.

İçim şişti. Kardeşiniz evlenip çoluk çocuğa karıştıysa bir zahmet anasıyla göbek bağını kessin. Karısıyla tartışmasını eşine, kardeşine anlatmak nedir, ilkokulda mıyız? Kadınlar genelde anlatır ona dahi tepki gösterilir bir de erkek yapıyor bunu. Anneniz neden dahil oluyor, siz neden oluyorsunuz? Gelin elbette size cephe alır, kusura bakmayın ama kardeşinizde hiç iş yok, siz her kavganızı kayınvalidenize anlatan bir adamla evli olsaydınız n’apardınız? Kardeşiniz hatalı bari siz çanak tutmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…