Nasıl bir duygu yaşayacağımı bilmiyorum.

Saygisizlik ediyorsa bu soylenir yani genel olarak saygisiz denilmiyor ki o durum icin uyariliyor. Peki ozur diledi mi annenizden? Kendisi tekrar sizlere karsi saygili davraniyor mu?

Saygisizlik ediyorsa bu soylenir yani genel olarak saygisiz denilmiyor ki o durum icin uyariliyor. Peki ozur diledi mi annenizden? Kendisi tekrar sizlere karsi saygili davraniyor mu?
Hayir o olaydan sonra ne bir ozur ne de bizimle konuşmak yok kardeşimde neden konuşmuyorsunuz diye bize yüklendi karısına da söylemiş neden düzelmiyorsun diye o da anlatmis nedeni de kardeşime mantikli gelmis saygı duymuş kardeşimde bizimle konusmaya adim atmamasina bende buna sinirlendim zaten gelinden hiçbir adim yok ne ozur ne adim atma konuşmak için

Keske kardesinizi memeden kesmeden evlendirmeseydiniz. Evliliklere bu kadar mudahil olunmaz, ayrica anneniz kardesinize bu kadar sevdaliysa kaynana apartmanina damat yollamasaydi keske.

Icim sisti okurken, annenizin hatasının farkindasiniz da kendinizinkini neden gormuyorsunuz?

Sizin ozur dilemeniz gereken bir durum mu acaba gercekten. Mesela annem soyledigi bir soz yanlis anlasilinca ben oyle degil boyle demek istemistim ama laf oraya gitmis ozur dilerim dedi gelinimize. Karsi tarafin da duygulari onemli. Sanirim kardesiniz esine hak vermis ve ilk adimin sizden gelmesi gerektigini dusunuyor.

Normal bir insan olsa cikartirain valla hayatindan boyleleri. Kendileri kaosla besleniyorlar bizi de o kaosa mudahil ediyorlar. Kardes olunca iste bir sekilde dengeliyor insan mecburen.

Ben sunu biliyorum hicbir kadin durduk yere sikinti cikarmiyor. Kardesinizde var problem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…