Amin canım. Zaten illa bi açıklamaları vardır. Korkuyorum ya artık o kadar çoğaldaki böyle kadınlar. Allah doğru yoldan ayırmasın eşlerimizi
Doğru diyor ama öznesi yanlış.
Herkes kendine sahip çıkacak ki, bunlar yaşanmayacak.
Bu kadar basit.
Yine ilk mesajıma geldik, arz-talep.
Talep eden kim, o mükemmel kocalarımız.
Talep olmazsa arz olur mu allah aşkına?
Evet bilinçaltlarına aşk kaçamağı tatlı bir heyecan olarak geçiyor galiba onların . Çok üzüldüm o.minicik bebeğe daha yeni doğum yapmış karısına aklımdan çıkmıyor kaç gündür. Allah ından bulsun şerefsizEskiden bu tarz şeyleri sadece televizyonda görürdük demişsiniz, zaten şu an bu kadar sık görmemizin en büyük sebebidir o televizyon. İçindeki boş programların beyinleri uyuşturup yararlı faaliyetlerden uzaklaştırdığı yetmezmiş gibi, birçok kişinin her gün bir başkasını izlediği dizilerde sürekli işlenen ihanet konuları da bunu gittikçe normalleştiriyor, tutkulu bir macera olarak gösteriyor. İnsanlar "ama ne yapsınlar, aşk işte" demeye başlıyor.
Konu Sahibi erkeği yuceltip; kadına tukaka dememiş ki! Kime neyin savunmasini yapıyorsunuz?
Bekar kadın istediğini tercih etme lüksü yoktur! Sizin yediğiniz yemeği önünüzden alıp, kasiginizla başka birinin yemek yemeye devam etmesi gibi bi durum bu..
Çiftlerin nikah lari Kıyıldı diye tapusu verilmiyor sonuçta. Isteyen bosanir istediğini yaşar. .
Sizinde farkınız kalmıyor kocasii hakli tutanlardan..sadece 2. Kadını aklama taraflı bir tavır sergilemissiniz..
Aldatmayâ yeltenen erkek ile ona meyil veren kadının hiçbir farkı yoktur!
Sizin iliskinizdekı aldatma mevzusuna keza; erkeğin olduğu kadar Disinin de suçu var.. Iliski sinin bilmediğini bilerek başlamak ta bence 2. Kadın olmayı hak etmektir.
Talebin olduğu her yerde arz karşılanır.Arzın karşılanmasın da sıkıntı var mı peki ?
Ayrıca doğru evet ama ahlaksızlık evli adam ile takılmak metresliktir işte arz size
Talebin olduğu her yerde arz karşılanır.
Kapitalist bir dünyada yaşadığınızın farkındasınız herhalde.
Dünya dengesi insanların talepleri üzerine kurulu her sektörde.
Bu 2. kadın olarak karşılanmazsa, çevirimiçi olarak karşılanır.
Şişme bebekle karşılanır vs vs.
Merhaba herkese, içim o kadar sıkkın ki abimin bir arkadaşı var evli karısı 2. Çocuğunu daha yeni doğurmuş ama adam daha 19 yasında bir kızla beraber ve kız adamın evli olduğunu biliyor. Duyunca o kadar sinirlendim ki ya hiçmi vicdanları yok bunların nasıl bir dünyada yaşıyoruz biz, ya madem sevmiyorsun karını ayrıl şerefsiz adam. O kızın hiçmi gece yastığa basına koydugunda hicmi vicdanı sızlamıyo, eskiden televizyonda filmlerde izlerdim ben o aldatma sahnelerini nasıl bi dünya olduk. O kadar çok
üzüldüm ki kadıncağıca Allah yardımcısı olsun onun, sanamı dert oldu diyebilirsiniz ama gerçekten çok üzüldüm çok sinirlendim yazık gercekten, kadının düşmanı yine kadın. Allah ım kimseye yaşatmasın böyle acılar doğru yoldan ayırmasın Rabbim.
Kimse kukla değil zaten neden konu başka yerlere cekiliyoki. Zaten ben adama dicek bisey bulamıyorum yakışmıyor ağzıma o zihniyetsize ama bir kadın olarak bir kadının nasıl böyle bir vicdana sahip olmasına şasırıyorum. Öyle olaylar istisnalar var ki. Allah doğru yoldan ayırmasın lafın da erkeklerimize aciz kelimesini nasıl bağdastırdınız onu anlamdım evet doğru yoldan ayırmasın ki başka şeylere yönelmesinler yöneldiklerinde zaten evli bekar ayrımı yapmıyor zihniyetini bozuk olanlar.Kadınlar kimsenin başına silah dayamıyor.
Şu erkeklere elde oynatılacak kukla muamelesi yapmayın,aciz falan değil kimse.İnsan eylemlerinde özgürdür sonucuna kadın-erkek aynı derecede katlanmalı.
Kimse kukla değil zaten neden konu başka yerlere cekiliyoki. Zaten ben adama dicek bisey bulamıyorum yakışmıyor ağzıma o zihniyetsize ama bir kadın olarak bir kadının nasıl böyle bir vicdana sahip olmasına şasırıyorum. Öyle olaylar istisnalar var ki. Allah doğru yoldan ayırmasın lafın da erkeklerimize aciz kelimesini nasıl bağdastırdınız onu anlamdım evet doğru yoldan ayırmasın ki başka şeylere yönelmesinler yöneldiklerinde zaten evli bekar ayrımı yapmıyor zihniyetini bozuk olanlar.
Ben konuyu kim suçlu kim suçsuz diye açmadım bir suç varsa karşılıklıdır zaten. Ama benim zihniyetime o kadar uzak ki çok şaşırdım daha 19 yaşındaki bir kızın daha yeni bebeği olmuş adamla birlikte olması adam zaten şerefsiz ama o kız gece yastığa basını koyduğunda nasıl rahat ediyor vicdan sızlamıyor mu hiç. Bir kadın olarak nasıl bu zihniyete sahip olmasına şasırıyorum adama söylenecek hic bir kelime yok zaten o serefsize. ama sözümün arkasındayım bir kadının düşmanı yine kadındır. Bir erkeğin içinde varsa gider seks işcilerinle yada göz temasıyla yapar. Vicdanlı ve karakterli bayanlarımız olsaydı onlar sadece bakmakla yetinirdi. Ben sucu kadına atıp adamı savunmadım. Yanlış yerlere çekildi konu.Hayır siz diyorsunuz ki ''bir kadın olarak nasıl böyle bir şey yapar kadının en büyük düşmanı kadındır''.
Yoo bana göre bu hikayede en büyük düşmanı kocası olacak adam.Sen hem evlen,ömür boyu birlikte olacağına söz ver hem de git dışarıdan bir kadına ev bul,ev tut.Burada 3.kadının herhangi bir söz vermişliği yok sözünü verip de tutmayan karaktersiz,adam burada.
Bilemiyorum.Eğer 3.kadın diğer kadınla muhattap olmuyorsa bence o kadınla uğraşmanın,kadını kötülemenin hiçbir mantığı yok.Bunu 3.erkekler için de söylüyorum bazen kadınlar aldatıyor burada da suçlu büyük oranda kadın,3.adamın o kadar büyük bir suçu yok.
çok haklısın2. kadın olmayı hak etmeyi kendine yakıştırıyorsa birisi, bundan banane?
O x kişisinin ahlak durumu beni hiç mi hiç ilgilendirmiyor, bunu anlatmaya çalışıyorum.
Biz toplumca böyle suçu hep evden dışarı atarız.
Bir bardak mı kırdık, 'bardak kırıldı' deriz ama misafir bardak kırınca ' ayşe bardağımı kırdı' der, üzerine serzenişte bulunuruz.
Niye kabul edemiyoruz, eğer biz doğru adamları seçersek karşısında Adriana Lima olsa bir şey farketmeyeceğini?
Biz kadınlara da musallat olan adamlar var illa ki, biz neden hemen onlara gönül vermiyoruz ya da aklımız çelinemiyor?
Kişinin içinde olacak arkadaş ahlak...
Olmadıktan sonra zincire bağlayıp yaşatsanız kocalarınızı, dişi hayvan bulur gene yapar.
Ama o zaman da savunmanız 'kuyruk salladı' olur gerçi...
Aynen canım kesinlikle katılıyorum. Erkek eşini tek başına aldatmıyor sonuçta. Diğer yorumlarda kadın bekar istediğini yapmakta ozgurdurdiye birşey yazıyordu . Böyle bir zihniyete nasıl sahip olabiliyorlar anlamıyorum . Burda en büyük eksiklik erkeğin eşine olan sadakatsizliğinde . Ancak kadınlarımız kızlarımız birçok bekar erkek varken aşık oldum seviyorum bahanesinin arkasına sığınıp hayal dunyalarındaki hayat arkadaşını evli bir erkekle surdukteki en büyük hata bunun savunulacak bir tarafı yokturBen konuyu kim suçlu kim suçsuz diye açmadım bir suç varsa karşılıklıdır zaten. Ama benim zihniyetime o kadar uzak ki çok şaşırdım daha 19 yaşındaki bir kızın daha yeni bebeği olmuş adamla birlikte olması adam zaten şerefsiz ama o kız gece yastığa basını koyduğunda nasıl rahat ediyor vicdan sızlamıyor mu hiç. Bir kadın olarak nasıl bu zihniyete sahip olmasına şasırıyorum adama söylenecek hic bir kelime yok zaten o serefsize. ama sözümün arkasındayım bir kadının düşmanı yine kadındır. Bir erkeğin içinde varsa gider seks işcilerinle yada göz temasıyla yapar. Vicdanlı ve karakterli bayanlarımız olsaydı onlar sadece bakmakla yetinirdi. Ben sucu kadına atıp adamı savunmadım. Yanlış yerlere çekildi konu.
Nasıl böyle dusunebiliyorsunuz ki kadın 2.kadın olmayı dusunuyosa orda ahlaki bir kopukluk vardır ki birçok kesime sıçrar bunun sonu husrandır . Benim kocamada 2.bir kadın haktır o zaman . Evet erkek göz kapaklarına tesetturu çektiğinde hiçbir problem yok bu doğru kesinlikle ama öyle kadınlar vardır ki aşık oldum bahanesine sığınım 2. Karakterini şeytan kılığında oynayan . Akıllarınız durur . Hiçbirşey tek taraflı değildir .2. kadın olmayı hak etmeyi kendine yakıştırıyorsa birisi, bundan banane?
O x kişisinin ahlak durumu beni hiç mi hiç ilgilendirmiyor, bunu anlatmaya çalışıyorum.
Biz toplumca böyle suçu hep evden dışarı atarız.
Bir bardak mı kırdık, 'bardak kırıldı' deriz ama misafir bardak kırınca ' ayşe bardağımı kırdı' der, üzerine serzenişte bulunuruz.
Niye kabul edemiyoruz, eğer biz doğru adamları seçersek karşısında Adriana Lima olsa bir şey farketmeyeceğini?
Biz kadınlara da musallat olan adamlar var illa ki, biz neden hemen onlara gönül vermiyoruz ya da aklımız çelinemiyor?
Kişinin içinde olacak arkadaş ahlak...
Olmadıktan sonra zincire bağlayıp yaşatsanız kocalarınızı, dişi hayvan bulur gene yapar.
Ama o zaman da savunmanız 'kuyruk salladı' olur gerçi...
katılıyorum canım sana. adamın içinde ne olursa olsun bazı kadınlarımızın içinde merhamet olsa böyle olaylar yaşanmıycak hiç. ancak gider genel evlerde aldatırlar.Aynen canım kesinlikle katılıyorum. Erkek eşini tek başına aldatmıyor sonuçta. Diğer yorumlarda kadın bekar istediğini yapmakta ozgurdurdiye birşey yazıyordu . Böyle bir zihniyete nasıl sahip olabiliyorlar anlamıyorum . Burda en büyük eksiklik erkeğin eşine olan sadakatsizliğinde . Ancak kadınlarımız kızlarımız birçok bekar erkek varken aşık oldum seviyorum bahanesinin arkasına sığınıp hayal dunyalarındaki hayat arkadaşını evli bir erkekle surdukteki en büyük hata bunun savunulacak bir tarafı yoktur
Aynen canım kadındaki ar damarı çatlayınca sızıntılar oluyor . Ama toplumumuz zaten çok kotu Bi hal aldı bunlar çok normal geliyor insanlara Allah sonumuzu hayırlara çıkarsın inşeallahkatılıyorum canım sana. adamın içinde ne olursa olsun bazı kadınlarımızın içinde merhamet olsa böyle olaylar yaşanmıycak hiç. ancak gider genel evlerde aldatırlar.
amin canım. güldüm sadece ALLAH doğru yoldan ayırmasın kelimesi bile nerelere çekildi. konumu ne için açtım nerelere gitti burda ki konu adamın ya da kadının kimin suçlu olduğu değil! orda ki tek başına çaresiz kalmış bir kadın. o kadar çok işledi ki içime o kadının düştüğü durum. ama toplum yine bu konunda tartışmaya çekilmesini başardı.Aynen canım kadındaki ar damarı çatlayınca sızıntılar oluyor . Ama toplumumuz zaten çok kotu Bi hal aldı bunlar çok normal geliyor insanlara Allah sonumuzu hayırlara çıkarsın inşeallah
Onu bunu geçtim de biz 19 yaşındayken dersaneden sonra hala sokakta yakartop oynuyorduk özetle o kız 19 yaşında yeni ergenlikten çıkmış bir çocuk olmalıydıVicdan olsa böyle bir işe kimse kalkışmaz.
Karaktere gelince; eşeğe kravat tak, eşek yine eşek..