nasıl bir dünyada yaşıyoruz böyle !!

Merhaba herkese, içim o kadar sıkkın ki abimin bir arkadaşı var evli karısı 2. Çocuğunu daha yeni doğurmuş ama adam daha 19 yasında bir kızla beraber ve kız adamın evli olduğunu biliyor. Duyunca o kadar sinirlendim ki ya hiçmi vicdanları yok bunların nasıl bir dünyada yaşıyoruz biz, ya madem sevmiyorsun karını ayrıl şerefsiz adam. O kızın hiçmi gece yastığa basına koydugunda hicmi vicdanı sızlamıyo, eskiden televizyonda filmlerde izlerdim ben o aldatma sahnelerini nasıl bi dünya olduk. O kadar çok
üzüldüm ki kadıncağıca Allah yardımcısı olsun onun, sanamı dert oldu diyebilirsiniz ama gerçekten çok üzüldüm çok sinirlendim yazık gercekten, kadının düşmanı yine kadın. Allah ım kimseye yaşatmasın böyle acılar doğru yoldan ayırmasın Rabbim.
Amin.. Benim abiminde vardı bir arkadaşı onunda karısı var bi çocuğu var.. Aynı şekilde bu adamda hep gencecik kızlarla beraber oluyor şuursuzca edepsizce şerefsiz.. Kendi ağzıyla söylüyor kızlar ona geliyormuş oda geri çevirmiyormuş.. Şahsen babama söyledim ben abimle konuş bu cibiliyetsizle arkadaşlığını kessin direk.. Bitirdi arkadaşlığını onunla.. Sende yapabilirsen eğer arkadaşlığını bitirmesine yardımcı olablirsin canım.. Abin evlimi bilmiyorum yada evlenicek de olabilir.. Bu tür kişilerle arkadaşlık yapması pek sağlıklı olmaz..

Amin.. Benim abiminde vardı bir arkadaşı onunda karısı var bi çocuğu var.. Aynı şekilde bu adamda hep gencecik kızlarla beraber oluyor şuursuzca edepsizce şerefsiz.. Kendi ağzıyla söylüyor kızlar ona geliyormuş oda geri çevirmiyormuş.. Şahsen babama söyledim ben abimle konuş bu cibiliyetsizle arkadaşlığını kessin direk.. Bitirdi arkadaşlığını onunla.. Sende yapabilirsen eğer arkadaşlığını bitirmesine yardımcı olablirsin canım.. Abin evlimi bilmiyorum yada evlenicek de olabilir.. Bu tür kişilerle arkadaşlık yapması pek sağlıklı olmaz..
evlilik yolunda canım abimde, kaç kere konuştum ama o onun özel hayatı beni ilgilendirmez diyor. hatta bir gün eve kahveye içmeye gelmişler bize çıldırdım duyunca öyle insanları nasıl eve davet edersin sen diye. keske dinlese benide, bitirse arkadaşlığını

Merhaba herkese, içim o kadar sıkkın ki abimin bir arkadaşı var evli karısı 2. Çocuğunu daha yeni doğurmuş ama adam daha 19 yasında bir kızla beraber ve kız adamın evli olduğunu biliyor. Duyunca o kadar sinirlendim ki ya hiçmi vicdanları yok bunların nasıl bir dünyada yaşıyoruz biz, ya madem sevmiyorsun karını ayrıl şerefsiz adam. O kızın hiçmi gece yastığa basına koydugunda hicmi vicdanı sızlamıyo, eskiden televizyonda filmlerde izlerdim ben o aldatma sahnelerini nasıl bi dünya olduk. O kadar çok
üzüldüm ki kadıncağıca Allah yardımcısı olsun onun, sanamı dert oldu diyebilirsiniz ama gerçekten çok üzüldüm çok sinirlendim yazık gercekten, kadının düşmanı yine kadın. Allah ım kimseye yaşatmasın böyle acılar doğru yoldan ayırmasın Rabbim.
orda tek suçlu adam . 19 yaşındaki kız da çocuk . 2 senedir konuşsalar 17 Yaşında Başlamış olacak . kız birşeyleri devam ettiriyorsun ve gerçekten 19 YAŞ çocuk bence . ben 20 li yaşlarımdayım ve Kızın kaldırılmasını anlayabiliyorum.

evlilik yolunda canım abimde, kaç kere konuştum ama o onun özel hayatı beni ilgilendirmez diyor. hatta bir gün eve kahveye içmeye gelmişler bize çıldırdım duyunca öyle insanları nasıl eve davet edersin sen diye. keske dinlese benide, bitirse arkadaşlığını
Evliligi hayirli olsun insallah canim benim mumkun oldugunca uzak tutabilseniz keske o adamdan abini.. İnsan sinir oluyor valla.. Ben gordukce bogazini sikasim geliyo dusun.. Pis mahluklar hayasiz arsiz bunlar.. İkna etmeye calis bence abini boyle kisilerden dost olmaz de.. Eve getirmesin bide yaa bari bunu yapmasin soyle ailenden uzak dursun :KK43: aayy sinirim zipladi migdem bulandi pislik..

A.agaoglunun da bikac tane karısı var ve sürekli de sevgili degistiriyor.

Bekar olsaydiniz agaoglunun 2.,3. 4..... karısı olmayı kabul eder miydiniz?

anket gibi evet hayir cevplari verirseniz sevinirim, yalnizca merak ettim kac kisi ne.diyecek?

Evliligi hayirli olsun insallah canim benim mumkun oldugunca uzak tutabilseniz keske o adamdan abini.. İnsan sinir oluyor valla.. Ben gordukce bogazini sikasim geliyo dusun.. Pis mahluklar hayasiz arsiz bunlar.. İkna etmeye calis bence abini boyle kisilerden dost olmaz de.. Eve getirmesin bide yaa bari bunu yapmasin soyle ailenden uzak dursun :KK43: aayy sinirim zipladi migdem bulandi pislik..
Bide bana sor canım kaç gündür aklımdan çıkmıyor çok üzüldüm. Şerefsiz adam. zaten abim bi daha getiremez getirirse de kovcağımı biliyor kendisi. Bizim bilmediğimiz ne olaylar dönüyor kim bilir dünyada ama insan yakınında görünce ister istemez etkileniyor canım

orda tek suçlu adam . 19 yaşındaki kız da çocuk . 2 senedir konuşsalar 17 Yaşında Başlamış olacak . kız birşeyleri devam ettiriyorsun ve gerçekten 19 YAŞ çocuk bence . ben 20 li yaşlarımdayım ve Kızın kaldırılmasını anlayabiliyorum.
Tek suçlu adam nasıl oluyor. 19 yaşındaki bir insan doğruyu yanlısı bilmicek mi ya sacmalamayın. Bunu gidin 10 yaşındaki çocuğa sorun o bile neyin doğru olup olmadığını bilir. Bir suç varsa karsılıklıdır.

Nasıl böyle dusunebiliyorsunuz ki kadın 2.kadın olmayı dusunuyosa orda ahlaki bir kopukluk vardır ki birçok kesime sıçrar bunun sonu husrandır . Benim kocamada 2.bir kadın haktır o zaman . Evet erkek göz kapaklarına tesetturu çektiğinde hiçbir problem yok bu doğru kesinlikle ama öyle kadınlar vardır ki aşık oldum bahanesine sığınım 2. Karakterini şeytan kılığında oynayan . Akıllarınız durur . Hiçbirşey tek taraflı değildir .
Birçok kesime sıçramış olan 'ahlaki' kopuklukları şurada sıralasam, siteyi kapatırlar...
Sizin kocanız ahlaksızsa, bu durumu bünyesinde sindirebiliyorsa, kendine hak olarak görebilir, bir şey diyemem.
Hatta bütün insanlar için geçerli bu.
Sizin savunduğunuz düşünceyi 'alkolik' bir koca önermesinde yerine oturttuğumuzda diğer suçlu da 'alkol' oluyor.
Hep alkol kanına giriyor bu adamın, kör kuyularda kuruyasıca diye fertay etmemiz gerekiyor.

Ben de tam olarak burada çıkan sonuçtan bahsediyorum, diğer kadın kimseyi aldatmıyorken, 'aldatma' eylemi benim kocam tarafından gerçekleştiriliyorsa, 2. kadından 3.sünden diğerlerinden banane?
Diğeri kendi içinde sindirmiş, bünyesine yakıştırmış, bu beni niye ilgilendiriyor?
Hayatımda aynı sokakta yürümediğim bir kadının namusuna ya da namuzsuzluğuna laf etme hakkım var mıdır?
Herkes mükemmel, kusursuz olmak zorunda değil, hele de ahlaklı olmak zorunda hiç değil.

çok haklısın
bak bende şimdi burda bişey anlatcam şok olun,mesai arkadaşım 4 erkek
sürekli ... ülkeye gidiyor,tabi zam...,hemde sürekli,bunları faceleri var,eşlerini görsenız dünya güzeli abatırsız gençler 30 larda,
ama kadınlar bunlara izin veriyor,ve evde hiç sorun yok,gayet mutlu herkes,bilmem anlatabildinmi,ben hiç anlamadım şoktayım,neler diyorum,sen bekarsın anlamazsın diyorlsr,sizin suçunuz yok eşlerinizin diyorum,gülüyorlar,evlen bak sende kabul edersın paşa paşa,onşar bızı uğurluyor,karşılıyor doğru bu adamlar o ülkeden resimler çekip paylaşıyor falan
millet uçmuş,bizde bur kafa patlatıyoz,her ilişki kendi içinde bir paket
Evliyim ve bu durum midemi bulandırıyor.
Benim kocam yapmış olsa, öğürmekten yüzüne bakamam.
Ama bu durumda kalkıp, kuzeyimizdeki doğumuzdaki ülkelerin kadınlarını mı suçlayacağım yoksa taaa oralara 'belli' bir amaç için giden kocayı mı...
Gerçekten her ilişkinin kendi içinde bir dinamiği var, alan razı satan razı ise bize laf söylemek düşmez zaten.

erkeklerin 4 kadın hakkı var..normal..ama kadınlar yapamaz namussuzluk olur..
Ne alaka ki simdi ki actığım konuyla. Ya bir üzüntüle açmıstım. Konu nereye çekildi arkadaşlar ben adamın bi sucu yok demedim nasıl anlamak istiyosunuz. Bir aldatma var adam ailesine bu ihaneti yaptığı icin dicek söz yok o serefsize. O kızada dicek söz bulamıyorum o vicdana sahip olduğu icin.

Kimse burada erkeğin o.kadar hakkı var demedi. Nasıl anlamak istiyosunuz konuyu.

ben o kadıncağıza o kadar içerledim üzüldüm ki yazmak rahatlamak istedim. Pişman oldum gerçekten sinirim bozuldu burda açıklama yapayım derken.

Ne alaka ki simdi ki actığım konuyla. Ya bir üzüntüle açmıstım. Konu nereye çekildi arkadaşlar ben adamın bi sucu yok demedim nasıl anlamak istiyosunuz. Bir aldatma var adam ailesine bu ihaneti yaptığı icin dicek söz yok o serefsize. O kızada dicek söz bulamıyorum o vicdana sahip olduğu icin.

Kimse burada erkeğin o.kadar hakkı var demedi. Nasıl anlamak istiyosunuz konuyu.

ben o kadıncağıza o kadar içerledim üzüldüm ki yazmak rahatlamak istedim. Pişman oldum gerçekten sinirim bozuldu burda açıklama yapayım derken.

tabiki üzücü ..benim demek istediğim..sitede din hakkı yasak olduğu için..açıklamak istemedim anlarsınız diye..Müslümanlıkta erkeklerin 4 kadına kadar alabileceği için..şımartıyorlar..kadınlarda sanki bir eşya gibi kullanılıyor demek istedim..siz istediniz bende açıkladım..:KK35:

tabiki üzücü ..benim demek istediğim..sitede din hakkı yasak olduğu için..açıklamak istemedim anlarsınız diye..Müslümanlıkta erkeklerin 4 kadına kadar alabileceği için..şımartıyorlar..kadınlarda sanki bir eşya gibi kullanılıyor demek istedim..siz istediniz bende açıkladım..:KK35:
Ben yanlış anlamısım canım kusura bakma. Ama sabahtan beri sanki adamı savunuyomusum gibi yorumlar geliyor çok sinirlendim iyice açıklama yapmaktan

konumu kim suçlu diye acmadım. Karısına çok üzüldüğüm için anlatarak rahatlamak istedim ama kimse burda o kadıcağızı anmadı bile.

öteki kızın 19 yasında daha çocuk küçük yapabilir diye bile yorum geldi. Gerildim iyice ondan sende onu kast ediyorsun sandım kusura bkama yeniden canım.

Ben yanlış anlamısım canım kusura bakma. Ama sabahtan beri sanki adamı savunuyomusum gibi yorumlar geliyor çok sinirlendim iyice açıklama yapmaktan

konumu kim suçlu diye acmadım. Karısına çok üzüldüğüm için anlatarak rahatlamak istedim ama kimse burda o kadıcağızı anmadı bile.

öteki kızın 19 yasında daha çocuk küçük yapabilir diye bile yorum geldi. Gerildim iyice ondan sende onu kast ediyorsun sandım kusura bkama yeniden canım.
Hanımefendi, siz bence yanlış anladınız.
Adam suçsuz dediğiniz diye değil ki öyle bir şey söylemediniz, 'kadının düşmanı yine kadındır' dediğiniz için konu şuan gündemde.
Siz suçu ikisinde görüyorsunuz ki kk da uzun zamandır yaşanan bir tartışma konusudur bu.
Ben de 'tek' suçlunun, yani 'aldatma' eylemini gerçekleştiren kişi kocanın olduğunu belirtiyorum.
Siz niye bu kadar alındınız?
Düşündüğünüz gibi sizin üzerinize gelen yok.
Bir ayrıntı açıldı ve insanlar fikirlerini beyan ediyorlar, bu kadar basit.

Hanımefendi, siz bence yanlış anladınız.
Adam suçsuz dediğiniz diye değil ki öyle bir şey söylemediniz, 'kadının düşmanı yine kadındır' dediğiniz için konu şuan gündemde.
Siz suçu ikisinde görüyorsunuz ki kk da uzun zamandır yaşanan bir tartışma konusudur bu.
Ben de 'tek' suçlunun, yani 'aldatma' eylemini gerçekleştiren kişi kocanın olduğunu belirtiyorum.
Siz niye bu kadar alındınız?
Düşündüğünüz gibi sizin üzerinize gelen yok.
Bir ayrıntı açıldı ve insanlar fikirlerini beyan ediyorlar, bu kadar basit.
Dediğiniz gibi fikirlerini beyan ediyorlar. Alınma gibi bi durumum yok herkes burda düşüncesini acabilir. Herkesin düsüncesi aynı olucak diyede bisey yok. Ama yorumlar ben adamı savunuyomusum gibi dile getilirdi. Tabiki sizi dediğiniz gibi aldatma eylemini adam gerceklestiriyor. Ama bi kadının da bunları kabullenecek kadar vicdan sahibi olmaması dikkatimi çeken. bana göre ikiside aynı zihniyette ve ahlaksızlar.

Evliyim ve bu durum midemi bulandırıyor.
Benim kocam yapmış olsa, öğürmekten yüzüne bakamam.
Ama bu durumda kalkıp, kuzeyimizdeki doğumuzdaki ülkelerin kadınlarını mı suçlayacağım yoksa taaa oralara 'belli' bir amaç için giden kocayı mı...
Gerçekten her ilişkinin kendi içinde bir dinamiği var, alan razı satan razı ise bize laf söylemek düşmez zaten.
onu anlatmka istedim,ne demek kadınları suçlamak,asla,her bırey kendı sorumlu,benım mıdem bulanıyor,ve bazen bılmemek böle şeyleri daha iyi

Bide bana sor canım kaç gündür aklımdan çıkmıyor çok üzüldüm. Şerefsiz adam. zaten abim bi daha getiremez getirirse de kovcağımı biliyor kendisi. Bizim bilmediğimiz ne olaylar dönüyor kim bilir dünyada ama insan yakınında görünce ister istemez etkileniyor canım
Tahmin edebiliyorum canım.. Ama bunu abine zamanla aşılarsanız ailecek bu adamın iyi biri olmadığına dair böyle kişilikler bizim ailemize uygun değil sana zarardan başka bişey getirmez bu tür kişilerin arkadaşlıkları vs. gibi şeyler söyleyip iyice aşılamak lazım.. Birden bitiremezsede yavaş yavaş uzaklaşıcaktır veyahut onun yaptıklarını dikkate almıycaktır en azından.. Neyin doğru neyin yanlış olduğunu biliyodur abin belkide arkadaşlıklarında farklı bi durum vardır bnim abim iş için arakadaşlık kuruyordu o pislik mahlukla.. Bende ona öyle kişilerden gelecek olan kazanç hiç gelmesin kuru ekmek yeriz daha iyi demiştim.. Zamanla aşılayınca uzaklaşıyorlar.. Bizimde öyle oldu çünkü hemen bırakmadı zamanla bıraktı arkadaşlığı her allahın günü işyerine geliyordu bide arada çocuğunuda getiriyodu o çocuğa baktıkça içim cız ediyodu valla :KK43: ama çok şükür artık görüşmüyolar da bende o pisliğin yüzünü görmek zorunda kalmıyorum.. Biraz daha sabret vee abine eve getirmeme konusunda dikleşmen iyi olmuş getiremesin eve çok iyi yapmışsın böyle devam zamanla bırakıcaktır..

ordanburdan gördüğümüz, gazetelerde okuyup abartılı dizilerde filmlerde izlerken normalleşen şeyler burnumuzun dibinde olunca nasıl şok etkisi yapıyor dimi? Allah ıslah etsin uzak tutsun ne diyelim. :KK43:

ordanburdan gördüğümüz, gazetelerde okuyup abartılı dizilerde filmlerde izlerken normalleşen şeyler burnumuzun dibinde olunca nasıl şok etkisi yapıyor dimi? Allah ıslah etsin uzak tutsun ne diyelim. :KK43:
Kesinlikle canım daha hic bir örnek görmedim cevremde hep medyada görürdüm. ama cevremde görünce o kadar etkilendim ki kaç gündür aklımdan çıkmıyor. Allah ım kadına yardım etsin. Onlarda Allah ından bulsun inşallah.

Bende hiç şaşırmıyorum artık o 19 yaşındaki kıza sorsan oda kurbandır dünyanın en masumudur

kendince

ettiklerini bulsunlar yaşattıklarından daha beterlerini çeksinler ikisi de

X