Amin canım korkuyorum gerçekten artık dünyanın civisi cıktı gercekten Allah doğru yoldan ayırmasın sevdiklerimiziDaha bu neki modaya cikti evli erkekle beraber olmak yada evli olup bekar kizi sevgili edinmek bunlarin akillari nasil calisiyor bilinmez .. Allah islah etsin .. yuvalar bu sekilde dagiliyor iste lanet olsun
Bu konuda kadının düşmanı neden kadın oluyor, onu anlayamadım.
Evlilik yemini eden, soyadını eşine veren, karnında çocuğu taşınan bir adam var.
Diğer kadını ne bağlıyor adamın evli olması?
Aldatmak isteyen adam, gider seks işçileriyle de yapar.
Orada da kadının düşmanı gene kadın mı oluyor?
Yoksa bu niyetteki ve ahlaksızlıktaki erkeklerin soyu tükenmedikçe, arz talep ilişkisi gibi kadınları suçlamaktan vazgeçmemiz mi gerekiyor?
Erkek o insanlara gittiğinde aldatma oluyor, ben de bunu dile getirmek istedim.Canım dedigimi yanlıs anlamıssın ben adamı savunmadım ki hatta ne kadar serefsiz olduğunu belirttim zihniyet yok o adamda zaten ama bir kızın adamın evli olduğunu bilip çocuklarının olduğunu bilip o adamı kabullenmesine çok şaşırdım bir kadın olarak. Evet bir kadının düşmanı yine kadın bu sözümün arkasındayım. Eğer kadınlar namusunla edebinle vicdanınla dursalar bu olaylar olmucak anca gider sizin tabirinizle seks işcilerinle yaparlar.
Ablasıda biliyormus kızın hatta birlikte geziyolarmıs arada. O ev kısmıda birlikte kalmak içindir sanırım. Ailesi dışta galiba bende bilmiyorum o kısmı cok. Aklıma geldi zaten karısına söylemek az önce abimle konuştum karısı öğrenmiş zaten boşanma sürecindelermiş içim rahatladı biraz öğrendiği için Allah sabır versin kadıncağıza
hem ki ne yazıkYazık..
Hiç kimse burda adam yada kadın ayrımı yapmadı olayı neden buraya cektiniz ki. Ben konumda ikisininde ne kadar vicdansız olduğunu yazdım. Suç varsa iki taraflıdır zaten. Allah doğru yoldan ayırmasın kelimesinde nasıl bir ard niyet aradınız şaşırdım doğrusu. Allah erkeklerimize o niyeti vermesin diye yazdığım bi kelimeyi nereye cektiniz.!Aynen, burda herkes kıza sayıp sövmüş de size ne kardeşim ahlaksız olmak serbest, özgür bir ülkedeyiz.
Allah eşlerimizi doğru yoldan ayırmasın yazmışlar, sanki adamlar kör sağır aptal aciz insanlar, şırfıntılar gelip onları yoldan çıkarıyor?? Kız bekar, istedii haltı yer. Evli olan adam, şurda çıkıp bir kişi de adam sövmemiş. Kızın kimseye sorululuğu yok ki, adamın var,elinde yüzük olan o.
Şerefsiz adamlarla evlenip sonra da kadının en büyük düşmanı kadın yazıyorlar ya gülüyorum. Kadın olsun, erkek olsun insanın en büyük düşmanı kendisi. Kimse kimseyi aldatmıyor hanımlar, aldatılan kadınlar kendilerini aldatıyorlar. Evlendiğiniz adamın şerefsiz olduğunu, hiçe saydığını, sevmediğini kabul etmek zor, başka kadınlara b.k atmak kolay.
O kızın saçını başını yolacağınıza yiyorsa gidin , adamla yüzleşin, sen hamle kadını aldatmaya utanmıyor musun ne halt yiyorsun diye.
Bu konuda kadının düşmanı neden kadın oluyor, onu anlayamadım.
Evlilik yemini eden, soyadını eşine veren, karnında çocuğu taşınan bir adam var.
Diğer kadını ne bağlıyor adamın evli olması?
Aldatmak isteyen adam, gider seks işçileriyle de yapar.
Orada da kadının düşmanı gene kadın mı oluyor?
Yoksa bu niyetteki ve ahlaksızlıktaki erkeklerin soyu tükenmedikçe, arz talep ilişkisi gibi kadınları suçlamaktan vazgeçmemiz mi gerekiyor?
Kadında suçlu erkekte ikisi de karaktersiz ne güzel demişsin arz talep diye aynen bu kadın evli ama fark etmrz dedikçe ki sayıları artmakta erkek zaten canıma minnet der.
Siz o çok aşığım yok beni kandırdı masallarına inanıyormusunuz yok ise ?
yazık.Galiba canım abimin sevgilisi anlattı bu gün ev falan tutmuş kıza şerefsiz, belli parasına asık oldugu, karısınada baktım netten o kadar güzel ki. Çok üzüldüm kadıncağıza lohusalık döneminde tek basına mücadele etmeye calısıyodur simdi. Elimde olsa o kızın saçını basını yolcam o derece sinirlendim. Allah büyük ama ilahi adalet var. Allah ından bulsunlar
Bekar bir kadının kimseye yükümlülüğü ya da sorumluluğu yoktur.
Kendi günahı, kendi ahlaksızlığıdır, birey olarak bu yolu seçmiştir.
Bu yaptığı davranışı kendi çeker ve bir kimse de 'niye' diyemez, kızamaz o kadına ve üzerine 'kocamı ayarttı, bak şu edesize' yaftasını yapıştıramaz.
2. kadın birini mi aldatıyor, bir yükümülüğünü mü yerine getirmiyor, aile birliğini derinden mi sarsıyor, yuvasının çocuğunun rızkını başkasına mı yediriyor?
Evli olan kişi, evlilik yemini edendir.
Bütün davetlilerin gözü önünde, yaradanın huzurunda 'eş' ilan edilen odur.
Daha önce de belirttiğim gibi, adamın aldatmaya niyeti varsa ister internet üstünden yapar, bekar olduğunu söyler gene yapar, ister seks işçilerine gider gene yapar...
Yani burada 2. kadın yoksa da ortada 'adam'lıktan eser olmadığın için, bu aldatma er ger yaşanacaktı.
Kusura bakmayın ama erkekler adam olmadıktan sonra, televizyonda gördüğünü bir kadına bile ağzını sulandırır, liseli kızlara bakıp iç çeker.
O zaman da televizyondaki kadına, liseli çocuklarımıza mı sayıp söveceğiz?
Artık kabullenmemiz gerek, kadınlar evli adamların peşinde değil...
O mükemmel kocacıklarımız evlerinde hem hizmetçilerini, yatakta da onları baştan çıkaran gencecik kızları arzuladığı için suçlular...
O süper ötesi kocacıklarımızın gözleri fıldır fıldır yerinden oynuyor, kimse durup dururken bizim mecnun kocamızı ayartmıyor.
Kimsenin evde olan kadına garezi yok, hiçbir kadın 'işte bir kadının daha kocasını tapuladım, ne kadar mutluyum' demiyor.
Aksine o masum mu masum kocalarımız, 'evdeki duruken birini daha ayarttım, nasıl bir erkeğim böyle, cazibeye gel' diye kendiyle övünüyorlar, arkadaş gruplarında anlatıp salgıladıkları testosteron ile yeni kıllar çıkarıp giderek hayvanlaşıyorlar...
Benim yaşantım, karakterim öyle bir durumu asla kabul etmez.İkinci kafın şunu yapıyor ;
Evli ama fark etmez ben bunla takılırım yaşarım ederim düzgün kadın olsa aman ne işim olur evli adamla der
Bekar kadın istediği gibi yaşar ama evli adamla da takılıyorsa metreslik yapıyordur açık net
Evet adamın evlilik yemini var yapması yanlış şerefsizliktir bu sizin o canı gönülden savumduğunuz kadınlara giderler
Siz peki bekar olsanız ( belki evlisiniz ) ve evli bir erkek ile takılırmıydınız ?
Size göre normal mi bu durum ?
Benim yaşantım, karakterim öyle bir durumu asla kabul etmez.
Ama bu benim karakterim, ayrıca evliyim.
Kimsenin karakteri benim gibi olmak zorunda değil, kimse ahlaklı da olmak zorunda değil.
Kendi seçimi, kendi ahlaksızlığı diyorum ben.
Ayrıca geçmiş yıllarda bir ilişkimde ben de aldatıldım.
Evlenmeyi istediğimiz bir anda aldatıldım hem de.
Diğer kadın inanın dünya güzeli, sempatik, ahlaklı, iyi bir ailenin tek kızıydı.
Ama benim şerefsiz eski sevgilim, o kadına 'zaten ayrılmak üzere olduğumuzu, alışkanlığa dönüştüğünü, iplerin koptuğunu' anlatarak kızcağızı tavlıyor.
Benim yaptığım tek şey, kızı arayarak 'ben sizi yeni öğrendim, durum bu, yolunuzdan çekiliyorum ama kandırılmışsınız bilin istedim' dedim.
O kız da zaten şerefsiz adamı kapının önüne koydu.
Yani diyeceğim o ki, beni bağlayan benim hayatımdaki insandır.
3. 5. şahısların karaktersizlikleri ve ahlaksızlıkları benim yuvamı etkilememeli.
Dünyada bir çok kötülük var zaten ve bunlara karşı beraberce dik durmak adına evleniyoruz.
Kocamızı 'onlara uydu' diye aklamak ya da ömrümde bana hiçbir sorumluluğu olmayan kişiye suç atmak saçma olduğu kadar bir o kadar da aciz bi durum olarak görünüyor.
İsterse bile bile yapsın, benim umrumda değil, beni bağlayan mevzu o değil.Pardon aklayan kim ? Adam olsalar bunu yapmazlar zaten o yüzden erkek müsveddesiler ayrıca ha ayrılcaksınız ok diyen kıza da güvenmem
İsterse bile bile yapsın, benim umrumda değil, beni bağlayan mevzu o değil.
Dediğim gibi niyet bu ise, seks işçileri var, çevirimiçi alan var, yalan söyleyip kandırılma var.
Var oğlu var yani.
Benim ahlak düzeyimle bir başka kadınınkini ölçmem ya da ondan da kendimde olanı beklemem saçmalık olur.
Herkesin karakteri, çevresel koşullar ve yaşadıklarıyla ilintilidir.
Toplumsal görüşlerin, baskıların altında 'bu doğrudur' diye genel geçer şeyler söyleyemeyeceğimize göre, toplumun en küçük yapısından olan 'aile' içindeki gelişen olaylar beni ilgilendirir.
Ama hayatıma eş olarak seçtiğim bir adamı kendime her bakımdan 'denk' görmüşüm ki, o yüzden zaten aynı yastığa baş koyuyorum.
Bu adamın ahlak dengesi ve hayat duruşu benimle aynı olduğundan, ona sorarım hesabını.
Herkes de böyle yapmalıdır.
O kötülediğiniz 2.kadınlar, bizim kocacıklarımız tarafından tavlanana kadar neler yaşıyorlar bir bilseniz...
O kendi suyunu bile alamayan kocalarımız 40 takla atıyorlar kadınların çevresinde....
Doğru diyor ama öznesi yanlış.Tabi canım hep adam suçlu hep tek taraflı bakıyorsunuz bunu meslek haline getiren çok bilmiyorsanız çevrenize bakın biraz lütfen çok şey göreceksiniz karısı sahip çıksın bana ne diyemi de gördüm ben