nasıl bir dünyada yaşıyoruz böyle !!

Daha bu neki modaya cikti evli erkekle beraber olmak yada evli olup bekar kizi sevgili edinmek bunlarin akillari nasil calisiyor bilinmez .. Allah islah etsin .. yuvalar bu sekilde dagiliyor iste lanet olsun
Amin canım korkuyorum gerçekten artık dünyanın civisi cıktı gercekten Allah doğru yoldan ayırmasın sevdiklerimizi

Aynen, burda herkes kıza sayıp sövmüş de size ne kardeşim ahlaksız olmak serbest, özgür bir ülkedeyiz.

Allah eşlerimizi doğru yoldan ayırmasın yazmışlar, sanki adamlar kör sağır aptal aciz insanlar, şırfıntılar gelip onları yoldan çıkarıyor?? Kız bekar, istedii haltı yer. Evli olan adam, şurda çıkıp bir kişi de adam sövmemiş. Kızın kimseye sorululuğu yok ki, adamın var,elinde yüzük olan o.

Şerefsiz adamlarla evlenip sonra da kadının en büyük düşmanı kadın yazıyorlar ya gülüyorum. Kadın olsun, erkek olsun insanın en büyük düşmanı kendisi. Kimse kimseyi aldatmıyor hanımlar, aldatılan kadınlar kendilerini aldatıyorlar. Evlendiğiniz adamın şerefsiz olduğunu, hiçe saydığını, sevmediğini kabul etmek zor, başka kadınlara b.k atmak kolay.

O kızın saçını başını yolacağınıza yiyorsa gidin , adamla yüzleşin, sen hamle kadını aldatmaya utanmıyor musun ne halt yiyorsun diye.

Erkek o insanlara gittiğinde aldatma oluyor, ben de bunu dile getirmek istedim.
Böyle aldatma konularında genellikle diğer kadın suçlandığından, suçun ve karaktersizliğin evli kişi tarafından yapıldığının altını çizdim.
Eğer kocamız 'adam' olsaydı, karşısında feriştahı olsa böyle bir durum yaşanmazdı.

Ama gün geçtikçe bırakın erkekleri, kadınlar arasında daha yaygın bir insanlık sorunu olan 'aldatma' ile karşı karşıyayız.
Dediğiniz gibi 'nasıl bir dünyada yaşıyıyoruz' cümlesini hergün kendimize daha fazla sorar olduk...

hem ki ne yazık

sen ne yapıyon margam,yarışmaya oy mu toplamaya geldin

Hiç kimse burda adam yada kadın ayrımı yapmadı olayı neden buraya cektiniz ki. Ben konumda ikisininde ne kadar vicdansız olduğunu yazdım. Suç varsa iki taraflıdır zaten. Allah doğru yoldan ayırmasın kelimesinde nasıl bir ard niyet aradınız şaşırdım doğrusu. Allah erkeklerimize o niyeti vermesin diye yazdığım bi kelimeyi nereye cektiniz.!
Neden yemesin canım benim kimseden korkum yok keşke karsılassakta ağzıma geleni söylesem. Neyse siz konuyu başka yerlere cekmissiniz hemde baya benim ne anlatmak istediğimi değil kendinizin ne anlamak istediğinize bakmıssınız

Son düzenleme:

Kadında suçlu erkekte ikisi de karaktersiz ne güzel demişsin arz talep diye aynen bu kadın evli ama fark etmrz dedikçe ki sayıları artmakta erkek zaten canıma minnet der.

Siz o çok aşığım yok beni kandırdı masallarına inanıyormusunuz yok ise ?

Bekar bir kadının kimseye yükümlülüğü ya da sorumluluğu yoktur.
Kendi günahı, kendi ahlaksızlığıdır, birey olarak bu yolu seçmiştir.
Bu yaptığı davranışı kendi çeker ve bir kimse de 'niye' diyemez, kızamaz o kadına ve üzerine 'kocamı ayarttı, bak şu edesize' yaftasını yapıştıramaz.
2. kadın birini mi aldatıyor, bir yükümülüğünü mü yerine getirmiyor, aile birliğini derinden mi sarsıyor, yuvasının çocuğunun rızkını başkasına mı yediriyor?

Evli olan kişi, evlilik yemini edendir.
Bütün davetlilerin gözü önünde, yaradanın huzurunda 'eş' ilan edilen odur.
Daha önce de belirttiğim gibi, adamın aldatmaya niyeti varsa ister internet üstünden yapar, bekar olduğunu söyler gene yapar, ister seks işçilerine gider gene yapar...
Yani burada 2. kadın yoksa da ortada 'adam'lıktan eser olmadığın için, bu aldatma er ger yaşanacaktı.
Kusura bakmayın ama erkekler adam olmadıktan sonra, televizyonda gördüğünü bir kadına bile ağzını sulandırır, liseli kızlara bakıp iç çeker.
O zaman da televizyondaki kadına, liseli çocuklarımıza mı sayıp söveceğiz?

Artık kabullenmemiz gerek, kadınlar evli adamların peşinde değil...
O mükemmel kocacıklarımız evlerinde hem hizmetçilerini, yatakta da onları baştan çıkaran gencecik kızları arzuladığı için suçlular...
O süper ötesi kocacıklarımızın gözleri fıldır fıldır yerinden oynuyor, kimse durup dururken bizim mecnun kocamızı ayartmıyor.
Kimsenin evde olan kadına garezi yok, hiçbir kadın 'işte bir kadının daha kocasını tapuladım, ne kadar mutluyum' demiyor.
Aksine o masum mu masum kocalarımız, 'evdeki duruken birini daha ayarttım, nasıl bir erkeğim böyle, cazibeye gel' diye kendiyle övünüyorlar, arkadaş gruplarında anlatıp salgıladıkları testosteron ile yeni kıllar çıkarıp giderek hayvanlaşıyorlar...

yazık.

İkinci kafın şunu yapıyor ;

Evli ama fark etmez ben bunla takılırım yaşarım ederim düzgün kadın olsa aman ne işim olur evli adamla der

Bekar kadın istediği gibi yaşar ama evli adamla da takılıyorsa metreslik yapıyordur açık net

Evet adamın evlilik yemini var yapması yanlış şerefsizliktir bu sizin o canı gönülden savumduğunuz kadınlara giderler

Siz peki bekar olsanız ( belki evlisiniz ) ve evli bir erkek ile takılırmıydınız ?

Size göre normal mi bu durum ?

birilerini ağlatıp mutlu olmak imkansızdır. geçici bir süre olursun belki ama ilahi adalet önünde sonunda yakana yapışır. çevremizde örnekleri belki var belki biz farkında değiliz ama magazin basınında örneklerini yakın zamanda öyle çok gördük ki.
ben ilahi adalete sonuna kadar inanıyorum. kim ne ederse kendine.

Benim yaşantım, karakterim öyle bir durumu asla kabul etmez.
Ama bu benim karakterim, ayrıca evliyim.
Kimsenin karakteri benim gibi olmak zorunda değil, kimse ahlaklı da olmak zorunda değil.
Kendi seçimi, kendi ahlaksızlığı diyorum ben.

Ayrıca geçmiş yıllarda bir ilişkimde ben de aldatıldım.
Evlenmeyi istediğimiz bir anda aldatıldım hem de.
Diğer kadın inanın dünya güzeli, sempatik, ahlaklı, iyi bir ailenin tek kızıydı.
Ama benim şerefsiz eski sevgilim, o kadına 'zaten ayrılmak üzere olduğumuzu, alışkanlığa dönüştüğünü, iplerin koptuğunu' anlatarak kızcağızı tavlıyor.
Benim yaptığım tek şey, kızı arayarak 'ben sizi yeni öğrendim, durum bu, yolunuzdan çekiliyorum ama kandırılmışsınız bilin istedim' dedim.
O kız da zaten şerefsiz adamı kapının önüne koydu.
Yani diyeceğim o ki, beni bağlayan benim hayatımdaki insandır.
3. 5. şahısların karaktersizlikleri ve ahlaksızlıkları benim yuvamı etkilememeli.
Dünyada bir çok kötülük var zaten ve bunlara karşı beraberce dik durmak adına evleniyoruz.
Kocamızı 'onlara uydu' diye aklamak ya da ömrümde bana hiçbir sorumluluğu olmayan kişiye suç atmak saçma olduğu kadar bir o kadar da aciz bi durum olarak görünüyor.

Pardon aklayan kim ? Adam olsalar bunu yapmazlar zaten o yüzden erkek müsveddesiler ayrıca ha ayrılcaksınız ok diyen kıza da güvenmem

Pardon aklayan kim ? Adam olsalar bunu yapmazlar zaten o yüzden erkek müsveddesiler ayrıca ha ayrılcaksınız ok diyen kıza da güvenmem
İsterse bile bile yapsın, benim umrumda değil, beni bağlayan mevzu o değil.
Dediğim gibi niyet bu ise, seks işçileri var, çevirimiçi alan var, yalan söyleyip kandırılma var.
Var oğlu var yani.
Benim ahlak düzeyimle bir başka kadınınkini ölçmem ya da ondan da kendimde olanı beklemem saçmalık olur.
Herkesin karakteri, çevresel koşullar ve yaşadıklarıyla ilintilidir.
Toplumsal görüşlerin, baskıların altında 'bu doğrudur' diye genel geçer şeyler söyleyemeyeceğimize göre, toplumun en küçük yapısından olan 'aile' içindeki gelişen olaylar beni ilgilendirir.
Ama hayatıma eş olarak seçtiğim bir adamı kendime her bakımdan 'denk' görmüşüm ki, o yüzden zaten aynı yastığa baş koyuyorum.
Bu adamın ahlak dengesi ve hayat duruşu benimle aynı olduğundan, ona sorarım hesabını.
Herkes de böyle yapmalıdır.
O kötülediğiniz 2.kadınlar, bizim kocacıklarımız tarafından tavlanana kadar neler yaşıyorlar bir bilseniz...
O kendi suyunu bile alamayan kocalarımız 40 takla atıyorlar kadınların çevresinde....

Eskiden bu tarz şeyleri sadece televizyonda görürdük demişsiniz, zaten şu an bu kadar sık görmemizin en büyük sebebidir o televizyon. İçindeki boş programların beyinleri uyuşturup yararlı faaliyetlerden uzaklaştırdığı yetmezmiş gibi, birçok kişinin her gün bir başkasını izlediği dizilerde sürekli işlenen ihanet konuları da bunu gittikçe normalleştiriyor, tutkulu bir macera olarak gösteriyor. İnsanlar "ama ne yapsınlar, aşk işte" demeye başlıyor.

Tabi canım hep adam suçlu hep tek taraflı bakıyorsunuz bunu meslek haline getiren çok bilmiyorsanız çevrenize bakın biraz lütfen çok şey göreceksiniz karısı sahip çıksın bana ne diyemi de gördüm ben

Konu Sahibi erkeği yuceltip; kadına tukaka dememiş ki! Kime neyin savunmasini yapıyorsunuz?

Bekar kadın istediğini tercih etme lüksü yoktur! Sizin yediğiniz yemeği önünüzden alıp, kasiginizla başka birinin yemek yemeye devam etmesi gibi bi durum bu..

Çiftlerin nikah lari Kıyıldı diye tapusu verilmiyor sonuçta. Isteyen bosanir istediğini yaşar. .

Sizinde farkınız kalmıyor kocasii hakli tutanlardan..sadece 2. Kadını aklama taraflı bir tavır sergilemissiniz..

Aldatmayâ yeltenen erkek ile ona meyil veren kadının hiçbir farkı yoktur!

Sizin iliskinizdekı aldatma mevzusuna keza; erkeğin olduğu kadar Disinin de suçu var.. Iliski sinin bilmediğini bilerek başlamak ta bence 2. Kadın olmayı hak etmektir.

Doğru diyor ama öznesi yanlış.
Herkes kendine sahip çıkacak ki, bunlar yaşanmayacak.
Bu kadar basit.
Yine ilk mesajıma geldik, arz-talep.
Talep eden kim, o mükemmel kocalarımız.
Talep olmazsa arz olur mu allah aşkına?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…