Kadında suçlu erkekte ikisi de karaktersiz ne güzel demişsin arz talep diye aynen bu kadın evli ama fark etmrz dedikçe ki sayıları artmakta erkek zaten canıma minnet der.
Siz o çok aşığım yok beni kandırdı masallarına inanıyormusunuz yok ise ?
Bekar bir kadının kimseye yükümlülüğü ya da sorumluluğu yoktur.
Kendi günahı, kendi ahlaksızlığıdır, birey olarak bu yolu seçmiştir.
Bu yaptığı davranışı kendi çeker ve bir kimse de 'niye' diyemez, kızamaz o kadına ve üzerine 'kocamı ayarttı, bak şu edesize' yaftasını yapıştıramaz.
2. kadın birini mi aldatıyor, bir yükümülüğünü mü yerine getirmiyor, aile birliğini derinden mi sarsıyor, yuvasının çocuğunun rızkını başkasına mı yediriyor?
Evli olan kişi, evlilik yemini edendir.
Bütün davetlilerin gözü önünde, yaradanın huzurunda 'eş' ilan edilen odur.
Daha önce de belirttiğim gibi, adamın aldatmaya niyeti varsa ister internet üstünden yapar, bekar olduğunu söyler gene yapar, ister seks işçilerine gider gene yapar...
Yani burada 2. kadın yoksa da ortada 'adam'lıktan eser olmadığın için, bu aldatma er ger yaşanacaktı.
Kusura bakmayın ama erkekler adam olmadıktan sonra, televizyonda gördüğünü bir kadına bile ağzını sulandırır, liseli kızlara bakıp iç çeker.
O zaman da televizyondaki kadına, liseli çocuklarımıza mı sayıp söveceğiz?
Artık kabullenmemiz gerek, kadınlar evli adamların peşinde değil...
O mükemmel kocacıklarımız evlerinde hem hizmetçilerini, yatakta da onları baştan çıkaran gencecik kızları arzuladığı için suçlular...
O süper ötesi kocacıklarımızın gözleri fıldır fıldır yerinden oynuyor, kimse durup dururken bizim mecnun kocamızı ayartmıyor.
Kimsenin evde olan kadına garezi yok, hiçbir kadın 'işte bir kadının daha kocasını tapuladım, ne kadar mutluyum' demiyor.
Aksine o masum mu masum kocalarımız, 'evdeki duruken birini daha ayarttım, nasıl bir erkeğim böyle, cazibeye gel' diye kendiyle övünüyorlar, arkadaş gruplarında anlatıp salgıladıkları testosteron ile yeni kıllar çıkarıp giderek hayvanlaşıyorlar...