How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

nasıl bir annesiniz ???

pitos25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2008
2.447
3
116
41
Sakarya
--------------------------------------------------------------------------------

4.5 aylık üçüzlerim var çoğunuz biliyorsunuz onlara sahip olabilmek için çok mücadele ettim çok yıprandım bazen arkadaşlarımın bebeklerine bakıp gece sessizce ağladım ama sonunda bir bebek isterken üç tane meleğim var bebeklerime aşığım resmen onları görmek onlarla oynamak büyüdüklerini görmek beni çok mutlu ediyor ben aşırı hasssas bir anneyim bebeklerim aşı olurken ağlayan, mamayı istemediklerinde; aşırı uyuduklarında az uyuduklarında telaşlanan gece nefes alıyorlarmı diye defalarca beşiğin içine kafamı uzatan bir anneyim sanırım ben otoriter düzen sağlayan bir anne olamıycam olmakta istiyormuyum bilmiyorum ama çoğu kişi bu şekilde 3 çocukla çok yıpranacağımı hayatımın altüst olacağını söylüyorlar nekadar doğru zaman göstericek peki sizler nasıl annelersiniz ???

Arkadaşım yazdıklarını okuduğumda kendimi gördüm bir an.Kızım 6 yaşında oğlum 5 aylık .ıkinci bebekte daha rahat evhamsız olursun demişlerdi ama hiçde öyle olmadı:) gece uyanıp hala her ikisininde nefeslerini kontrol ediyorum,uyuduğunda çok uyudu uyumadığında neden uyumadı aynı senin gibi :) Aslında eşimde dahil herkesin tepkisini çekiyorum ama sanırım bu yapı meselesi değiştirmeye çalışsamda olmuyor.Sana söyleyebileceğim tek şey böyle hissetmekten ve böyle yaşamaktan memnunsan problem yok,bebeklerinin keyfini çıkar.

valla arkadaşım bravo sana üç bebekle internete girmeye vakit bulabiliyorsun...benimki 6 aylık, yeni yeni fırsat bulabiliyorum...sırf bu bile iyi bir anne olduğunu çünkü bebeklerinin huzurlu olduğunu gösterir...

Ben çok hassas olduğu düşünmüyorum ama etrafımdakiler öyle olduğumu söylüyor. Damacana su ile bebeğini yıkayan anneler gördükten sonra hassas olmadığıma kanaat getirdim.

Ben de senin gibi çok pinpirikliyim, hele aynısından üç tane olsa eminim 3 kat pinpirik yapardım eminim .. Anneyiz, çok normal bu, hem hormonlarımız ve içgüdülerimiz söylüyor böyle yapmamızı hem kişisel özelliklerimiz... Yavrusuna iyi bakmak için çırpınan her anne iyi annedir bence...

Ben hiç pimpirikli değilim. Oldukça rahat bir anneyim ama bu demek değilki güvenlikten ödün veririm.
Eşim daha pimpirikli ve hassastır ama onu da kontrol altına alıyorum. Mesela kızım sandalyeye çıkarken hemen uyarır "aman dikkat et babacım". Bende kızarım "çocuğun cesaretini kırma yanında dur düşecek gibi olursa tutarsın" derim mesela.
Yada biraz terlesin hemen başlar üzerine değiştir falan diye. Değiştirmem. Azıcık terde kıyafet değişirse yandık ilerde çok sık hasta olan bir çocuk sahibi oluruz. Ki üzerine değiştirirken daha fazla üşür. Hemen sırtına pamuk havlu koyar terini alırım o kadar.
Parkta falan kumla oynamasına yeni yeni izin verdi bu yaz.
Yemek yerken boğazına azcık bişey kaçsın hemen panikler.
Üzerini değiştirirken seçim şansını kızıma veririm. Açarım dolabı ne giymek istiyorsa kendi seçer. Örneğin havaya uygun bi üst seçmedi babamız üşüyecek bununla giydirme vs vs konuşmaya. Ben giydiririm ama üzerine yine kızımla konuşarak baba üşümenden korkuyor bunuda giyelim mi üzerine derim ve kabul eder giydiririm.
Zamanla eşimde daha rahat olmayı öğrenecek işallah. :D

Rahat olmak aynı zamanda korumak iki ince çizginin ortasında durmak gibi. Ben sürekli birilerine ihtiyaç duyan, cesaretsiz, ürkek, sosyalitesi az bi çocuk yetiştirmek isteiyorum. O yüzden bu yönde adımlar atıyorum. Yanlış anlaşılmasın sizlere bi dokundurma yapmak değil amacım. Herkes kendi çocuğunu istediği gibi yetiştirmekte özgür. Sevgiler.

valla arkadaşım bravo sana üç bebekle internete girmeye vakit bulabiliyorsun...benimki 6 aylık, yeni yeni fırsat bulabiliyorum...sırf bu bile iyi bir anne olduğunu çünkü bebeklerinin huzurlu olduğunu gösterir...

birine annem bakıyor alt katta benimkiler kendileri uyuyorlar yapı olarakta maşallah sessizler çok ya onlar uyuyunca yada annem gelince nete girme fırsatım oluyor

Back