- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.393
şöyle anlatayım canım eşim normalde kadınlara karsı bir zaafı var fakat sürekli yanyana oldugumuz için pek fazla kadınlarla konusmasına fırsat vermıyorum bilmem anlatabidimmi normal hayatında ise kardeşimle konusunca herhangi bir sapıklığı yok
zaten baya geçti yazlıktaki olay fakat hep aklımda idi kapı açık konusu esimin düşünmesini istedim örtsün diye
Kesinlikle görüşmeyi azaltmak tehlikeli yakınlaşmalarr bunlar gerçekten iyi arkadaş değillerse kaldı ki kadınların hisleri doğru çıkarvalla hiçde ediyor gibi durmuyor arkadaşım anlatıyor facede yabancı kadınlarla konuşuyor biraz evlilik bağları kopuk bide tatil ayarlıyacaklardı bizimle hayatta gitmem adambiraz pasif ya bazaen ben görüşmeyelim desem bile eşim yok görüşelim der ben kızımı uyuturken arkadaşın eşide oğlunun uyutur bunlar bazen mutfakta oturma odasında yalnız kalıyor geçenlerde eşim oturma odasındaydı arkadaşın eşide oğlunu uyutuyor bende kızımı başka odada o sırada bu kızda mutfakta bi baktım eşim mutafağa sigara içmeye gitti yani biz yanından yokken ne işin var yan yana ama kanıt yok kanıt napcam
HahahahahahhahahahahahYa arkadaşım eşimin fantezisi var diyorsun, sevişirken ne diyor mesela? Kardeşinle sevişiyorum mu diyor? Anlamadık ki burayı. Anlatmazsan nerden anlayalım???
valla hiçde ediyor gibi durmuyor arkadaşım anlatıyor facede yabancı kadınlarla konuşuyor biraz evlilik bağları kopuk bide tatil ayarlıyacaklardı bizimle hayatta gitmem adambiraz pasif ya bazaen ben görüşmeyelim desem bile eşim yok görüşelim der ben kızımı uyuturken arkadaşın eşide oğlunun uyutur bunlar bazen mutfakta oturma odasında yalnız kalıyor geçenlerde eşim oturma odasındaydı arkadaşın eşide oğlunu uyutuyor bende kızımı başka odada o sırada bu kızda mutfakta bi baktım eşim mutafağa sigara içmeye gitti yani biz yanından yokken ne işin var yan yana ama kanıt yok kanıt napcam