nasıl bir acı bu

Ya arkadaşım eşimin fantezisi var diyorsun, sevişirken ne diyor mesela? Kardeşinle sevişiyorum mu diyor? Anlamadık ki burayı. Anlatmazsan nerden anlayalım???

adamla yan yana olmasan seni aldatacağından korkuyosun bariz

bu baldız mevzu hep internetin körüklemesi yaa

canım baldızım yazan havlular falan

Ğ
Kesinlikle görüşmeyi azaltmak tehlikeli yakınlaşmalarr bunlar gerçekten iyi arkadaş değillerse kaldı ki kadınların hisleri doğru çıkar

Ben öyle hissettim diyorsun diye merak ettim,kapı açıkken eşin arada bir kapıya mı bakıyordu yoksa,yani seninle birlikte olurken gözü kapıya mı kayıyordu...başkada bişey gelmedi aklıma yani

Sen nasil birisin ya bunu dusunebilmen senin zaten acayip biri oldygunu gösterir tövbeee

Eşinin burcunu çok merak ettim..Bunun dışında bence abartıyorsun adamı hiç bi Kadınla görüştürmüyorsun Haklısın tabiki de ama o kadar benimsemiştim ki bunu ve kocana da guvenmedıgınden tek kadın olarak Kardeşini görmüşsün en son onu düşünmesinden şüphelenmişsin

Kusura bakmayin sizin yazdiklariniz dikkatimi cekti ve yazma geregi duydum.
Siz neden hala gorusuyorsunz bu kadinla???
Pardon ama burdan bakinca sizin esiniz pasiften daha cok kurnaz gibime geliyor.
Pasif olsa gider ayni mutfaga sigara icmeye girmezdi.

karışık olucak ama eşinim acaba öylemi düşündü diye düşündüğünüz şey çok iğrenç ve bunu sizin düşünmüş olmanız dahada fena

Seni daha önce aldattığı için paranoya yapıyorsundur. Eşinin kadınlarla konuşmasını engelliyorsun ama korkuların kardeşinin de bir kadin olduğunu hatırlatıyor sana. Başkasıyla sohbeti olsa, acaba o kadını mı düşünüyor diyecektin. Eşin mimlenmiş senin nezdinde farkında değilsin.

O değil de siz içeride birisi varken hangi akla hizmet kapı açık seviştiniz? Ben yan komşumuzun yatak gıcırtısını bile duyarım yani o kız duymaz mı sizi? Böyle düşüncesiz hareketlere gelemiyorum. Kendimi kardeşinizin yerine koyuyorum da sizi öyle görsem bir daha kapıyı kapatmayı akıl edemeyen eniştemin yüzüne bakamazdım

Esin seni cok seviyor ve aldatiyor ILGINC:) Boyle evliligi nasil surdurmeyi dusunuyorsun? Omrunu acabalarlami geciriceksin hep? Artik suphelerinde git gide igrenclesmeye baslamis.

1)kapı açık iken cinsellik yaşıyorsunuz.
2)kız kardeşiniz ile Eşinizi birlikte düşünüyorsunuz.
3)Eşinizin kadınlara zaafı olduğunu söylüyorsunuz.
4)Eşinizin sapık olmadığını söylüyorsunuz.
5)sizi aldatmış olmasına rağmen evlendiğinizi söylüyorsunuz, çünkü bekarken aldatmak önemli değil.
6)aradan 7 ay geçmesine rağmen olaylardan kendinize mesgale çıkarıyorsunuz.
Ressam Bob der ki; şuraya bir paranoyak hatun çizelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…