- 21 Ağustos 2011
- 853
- 485
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay kahkaha attım.:)Konu sahıbımızın kafası şöyle çalışmış..
Eşim kapıyı kaparsa kardeşimi istemiyor..
Kapıyı açık bıraktı..demekki ya grup istiyor..yada kardeşime bak ben nasıl sevişiyorum duy,sıra sana gelecek msjı vermiş..
Nomıslı konu kalmadı..gunahlarına bizi de ortak ediiiler..
Sizde esiniz de igrencsiniz....acik ve net soyluyorum....sizin akliniza gelene bakin.kardesinizi dusundugunu soylememis,boyle bir ima yok,normal hayatta kardesinize bir falsosu yok,yaptiginiz yakistirma cok igrenc...öyle bişe olurmu hiç söylermi kıyamet kopar biter söylemez tabiki fakat kendi kendine yasarken ben hissettim
ya ben on yıldan beri beraberim bu adamla b,şeyini görmedim ama şeytan içime işliyor bazen eşim ben ajab olsanm ancak bu kadar saklardım seni aldatsam hbrin olurdu diyor ben biraz paranoyaklık derecesinde kıskancım ama çevremizdeki evli adamlara asılan kadınlara ve buna çanak tutam adamlar yüzünden değilmiKusura bakmayin sizin yazdiklariniz dikkatimi cekti ve yazma geregi duydum.
Siz neden hala gorusuyorsunz bu kadinla???
Pardon ama burdan bakinca sizin esiniz pasiften daha cok kurnaz gibime geliyor.
Pasif olsa gider ayni mutfaga sigara icmeye girmezdi.
ya mesafede koyamıyorum bu kıza napcam bilemm bunla alakalı bir konu açayım ben yaĞ
Kesinlikle görüşmeyi azaltmak tehlikeli yakınlaşmalarr bunlar gerçekten iyi arkadaş değillerse kaldı ki kadınların hisleri doğru çıkar
ya ben on yıldan beri beraberim bu adamla b,şeyini görmedim ama şeytan içime işliyor bazen eşim ben ajab olsanm ancak bu kadar saklardım seni aldatsam hbrin olurdu diyor ben biraz paranoyaklık derecesinde kıskancım ama çevremizdeki evli adamlara asılan kadınlara ve buna çanak tutam adamlar yüzünden değilmi
Bilemedim belkide sizin anlatip tarzinizda var. Ama bana gore bu kocada biseyler var.
Belkide size cok akillisin ajan gibisin bisyim olsan hemen yakalarsin gibi cumleler kuruyor. Bu tamda sizi stedgi gibi yonetmek icin bence.
Dogru yoldasin devam diyor ama dogru olan senin pasifligin senin hic bi delil yakalayamaman.Onunda isine geliyor gibi.
Ama tabi gunahini almak istemem belkide sizin anlatop tarzinizdan oyle geldi bana.
Belki gunahsiz kocaniz.
Ama digrr yandan bu cumleleri kuran sizsiniz. Icinizde bu kadr supe varken herseye ragmen hala gorusuyorsunz. Keserdim ben olsam o kadinla ilisklerimizi.[/QUOT
kocam avmde çalışıyo ve günün çoğunu orda geçiriyor ben de takip etmek peşine düşmek isterim ama olmuyor ancak teline bakarım bide hbrsiz iş yerine giderim bakarım o kadar ama onun haricinde napabilirim hani bir şey bulmak için değilde salak yerine konmamak için yoksa böyle hayatmı geçer ama bazı hareketleri beni kızdırıyor mesela bayan mesai arkadaşlarıyla ilgili bazı şeyler batar gözüme kendisi müdür eşim
bana ben personelimle ilgilenmeliyim diyor ama ya her yaptığı hareketin bir açıklaması var işte orda tıkanıyorum ya eşim çok zeki yada ben salağım bilemedimki
cakkalllllkardeşiniz evdeyken kapı neden açık birlikte oldunuz o kısmı anlayamadım
İlişkide böyle bir fantazisi varmış demek??Derken neyi kastediyorsunuz??Size mi anlattı? ?Ben anlayamadim eğer ki böyle bir şey dusunduyse nerden biliyorsunuz belki baska birini hayal etti??Size bunu dusundurecek bi şey olmalı onu söyleyin bence.asılma değil normal hayatında kesinlikle böyle bir insan değil fakat ilişkide böyle bir fantezisi varmıs demek
Yani.....Bir tuhaflik var çözemedim.Nasil anladin allah askina bunu. Ben esimle annemin ewimdede iliskiye giriyorum ewde misafir varkende ( yatili misafir ) ee simdi esim annemi yada misafirimimi hayal etmis oluyo.sen normalmisin yaa garip garip insanlar turedi