nasıl bir acı bu

:KK57:Eşiniz size bir şey söyledi mi?"yok söylese kıyamet kopar"kardeşine karşı nasıl? Normal konuşuyor.Eee nerden anladın onu düşündüğünü?

Konu sahıbımızın kafası şöyle çalışmış..

Eşim kapıyı kaparsa kardeşimi istemiyor..

Kapıyı açık bıraktı..demekki ya grup istiyor..yada kardeşime bak ben nasıl sevişiyorum duy,sıra sana gelecek msjı vermiş..

Nomıslı konu kalmadı..gunahlarına bizi de ortak ediiiler..

Konu sahıbımızın kafası şöyle çalışmış..

Eşim kapıyı kaparsa kardeşimi istemiyor..

Kapıyı açık bıraktı..demekki ya grup istiyor..yada kardeşime bak ben nasıl sevişiyorum duy,sıra sana gelecek msjı vermiş..

Nomıslı konu kalmadı..gunahlarına bizi de ortak ediiiler..
Ay kahkaha attım.:)

öyle bişe olurmu hiç söylermi kıyamet kopar biter söylemez tabiki fakat kendi kendine yasarken ben hissettim
Sizde esiniz de igrencsiniz....acik ve net soyluyorum....sizin akliniza gelene bakin.kardesinizi dusundugunu soylememis,boyle bir ima yok,normal hayatta kardesinize bir falsosu yok,yaptiginiz yakistirma cok igrenc...

Esiniz sizi aldatmiss,adam baska fantaziler kuruyor,sizde hep yasakladiginiz icin ,sizden korktugundan yapamiyor.en ufak bir bosluk bulsa yapacak yaniii...o sizin,sizde onun degilsiniz.niye zorluyorsun anlamadim

Yani hakkaten ortada bisey yoksa neden israrla kiz kardesinizle esinizi boyle cirkince yakistirabiliyorsunuz?insan duysa konduramaz hemen ki sizinki dediginize gore sadece dusunce:KK57:

Demek ki konu sahibinin eşi başkaları üzerinden hep fantazi kurmuş eşiyle uygulamışlar..durum böyle olunca da kadının aklına hep acaba bunudamı düşünüyor, şunudamı düşünüyor gelmiş... Fantazinin sınırını çizmezsen eşine böyle iğrenç bir düşünceyi barındırırsın yüreğinde...Bu evlilikten hayır gelmez...ayrıl eşinden ve iyi bir tedavi programı yap kendine çünkü iyileşmen yıllarını alacaktır...

Hayır kardesın varken kapı acık neden ilişkiye gırılıyor acaba bu sapkınlık ve ıkınız de sapıksınız o halde.?'!!

Nerden biliyor sun fantazi kurdugunu bu sekilde yasanmaz bacim.valla zoor isin sen bence esine guvenmiyosun

Kusura bakmayin sizin yazdiklariniz dikkatimi cekti ve yazma geregi duydum.
Siz neden hala gorusuyorsunz bu kadinla???
Pardon ama burdan bakinca sizin esiniz pasiften daha cok kurnaz gibime geliyor.
Pasif olsa gider ayni mutfaga sigara icmeye girmezdi.
ya ben on yıldan beri beraberim bu adamla b,şeyini görmedim ama şeytan içime işliyor bazen eşim ben ajab olsanm ancak bu kadar saklardım seni aldatsam hbrin olurdu diyor ben biraz paranoyaklık derecesinde kıskancım ama çevremizdeki evli adamlara asılan kadınlara ve buna çanak tutam adamlar yüzünden değilmi

ya ben on yıldan beri beraberim bu adamla b,şeyini görmedim ama şeytan içime işliyor bazen eşim ben ajab olsanm ancak bu kadar saklardım seni aldatsam hbrin olurdu diyor ben biraz paranoyaklık derecesinde kıskancım ama çevremizdeki evli adamlara asılan kadınlara ve buna çanak tutam adamlar yüzünden değilmi

Bilemedim belkide sizin anlatip tarzinizda var. Ama bana gore bu kocada biseyler var.
Belkide size cok akillisin ajan gibisin bisyim olsan hemen yakalarsin gibi cumleler kuruyor. Bu tamda sizi stedgi gibi yonetmek icin bence.
Dogru yoldasin devam diyor ama dogru olan senin pasifligin senin hic bi delil yakalayamaman.Onunda isine geliyor gibi.
Ama tabi gunahini almak istemem belkide sizin anlatop tarzinizdan oyle geldi bana.
Belki gunahsiz kocaniz.
Ama digrr yandan bu cumleleri kuran sizsiniz. Icinizde bu kadr supe varken herseye ragmen hala gorusuyorsunz. Keserdim ben olsam o kadinla ilisklerimizi.

Bilemedim belkide sizin anlatip tarzinizda var. Ama bana gore bu kocada biseyler var.
Belkide size cok akillisin ajan gibisin bisyim olsan hemen yakalarsin gibi cumleler kuruyor. Bu tamda sizi stedgi gibi yonetmek icin bence.
Dogru yoldasin devam diyor ama dogru olan senin pasifligin senin hic bi delil yakalayamaman.Onunda isine geliyor gibi.
Ama tabi gunahini almak istemem belkide sizin anlatop tarzinizdan oyle geldi bana.
Belki gunahsiz kocaniz.
Ama digrr yandan bu cumleleri kuran sizsiniz. Icinizde bu kadr supe varken herseye ragmen hala gorusuyorsunz. Keserdim ben olsam o kadinla ilisklerimizi.[/QUOT
kocam avmde çalışıyo ve günün çoğunu orda geçiriyor ben de takip etmek peşine düşmek isterim ama olmuyor ancak teline bakarım bide hbrsiz iş yerine giderim bakarım o kadar ama onun haricinde napabilirim hani bir şey bulmak için değilde salak yerine konmamak için yoksa böyle hayatmı geçer ama bazı hareketleri beni kızdırıyor mesela bayan mesai arkadaşlarıyla ilgili bazı şeyler batar gözüme kendisi müdür eşim
bana ben personelimle ilgilenmeliyim diyor ama ya her yaptığı hareketin bir açıklaması var işte orda tıkanıyorum ya eşim çok zeki yada ben salağım bilemedimki

Hisse bak ya yorumları okumadım ama bencee sıkıntılı bir durumdasınız ...

Bence sapıklık eşinizden çok sizde.. insan sadece hissetmeyle kardeşi ve eşine bunu dokundurabilir mi? Biri yatağına girdiğin kocan, biri de canın kanın kardeşin!
Hayır ..bir şey görsen ima edilse tamam ama o kadar kişi sormuş birine mantıklı bir cevap verememişsin ayrıca tamam hissettim diyorsun hala kardeşini düşünen biri ile birlikte olabilecek bir karakterde misin?
He bir de kocan seni çok seviyordu.. Ne kadar şanslısın dimi.

O personelle gorusmesi gerekebilir dgrudur ama o kadinla neden goruyorsunz illa?
Akraba felanmi?
Bide cocuklari uyutuyoduk ben ve onun kocasi demistin bi yerde.
Siz ayni evdemi kaliyorsunz ara ara bu aileyle?
Bence bi kadin hislerinde yanilmaz.
Bana burdan cok kaprisli asiri kiskanc bi es gibi gorunmediniz.
Kocaniza gore daha muhafazakar bi ailedemi buyudunuz?

Hiç bi mantığı yok bu düşüncenin.Kapıyı kapatsaydınız yok açın kalsında dememiş.Sizin kıskançlık aşmış gibi geldi bana daha çok.Adamda suç yok ayol :KK14:

asılma değil normal hayatında kesinlikle böyle bir insan değil fakat ilişkide böyle bir fantezisi varmıs demek
İlişkide böyle bir fantazisi varmış demek??Derken neyi kastediyorsunuz??Size mi anlattı? ?Ben anlayamadim eğer ki böyle bir şey dusunduyse nerden biliyorsunuz belki baska birini hayal etti??Size bunu dusundurecek bi şey olmalı onu söyleyin bence.

X