- 27 Mart 2015
- 501
- 327
-
- Konu Sahibi Lemonagacim
Aynen zamanla olur inşallah farkediyorum eskiye göre biraz hızlanma var artık sofrayı hemen toplayıp anında makineye atıyorum önceden evde ben sofradan kalkana kadar annem bulasıkları halletmiş olurdu pratik lazım:)Ahah ayni benim kocammis. 2 kucuk cocugum var bi de. Istesen yaparsin der hala. O degismez ama siz degiseceksiniz zamanla. Bende bir toplama huyu olustu mesela, anneme gittim onda da topluyorum her seyi katliyorum falan, annem sasirdi toplama huyu olusmus sende diyor. Hep bu kocam. Bi odadan bi odaya yarim saatte geciyorum, yolun ustunde toz daginiklik varsa topla gecerken dolabi kontrol et aa kitapliktaki kitap dusmus onu da duzelteyim
Yok emekli olmaya daha cok var oldugunda napıcam demiştim evin içinde her şeye karışan tipte huysuz olursa diye:)Degisebilirsin diycemde.
Emekli oldu demissin.
Yas kac su an?
Yok emekli olmaya daha cok var oldugunda napıcam demiştim evin içinde her şeye karışan tipte huysuz olursa diye:)
Ben aslan eşim başak burcuHm anladim.
Bisy sorucam.
Gercekten cabaliyomusun titiz olmaya?
Ben titizimdir ve etrafimdakileri hep uyaririm. Sonra savasa doner bu uyarmalar. Sinir olurum inatla tekrarlarim.
Gicik olurum titiz olmayi cabalamayanlara.
Evde bas bas bagiririm kardesime babama.
Kocana hak verdim ben birazda olsa, eger titiz olmaya calismiyosan sinir bozucu olur karsi taraf icin bu. Cunku her is ona kalir.
Bu arada burcu ne kocanizin ve sizin?
Ben aslan eşim başak burcu
Dağınığım bunu kabul ediyorum suana kadar caba sarfetmedim onun da sabrı tastı
Anladim hemen basaktan baska burc olamaz dedim :)
Benimde yukselenim basak. Hersey planli ve toparli olsun isteriz.
Bize kostek olan olursada delirirz.
Bizede hak verin ama.
Kocanizi bilmem ama ben titiz biri olarak nefret ederim; silip supurmusum butun gun canim cikmis, sonra gelsin disardaki pis coraplariyla eve girsin birisi. Kimse durduramaz beni bas bas bagiririm.
temizlik hastasi degilim ama bende o kadar temizlik yapip etrafi dagitinca kizarim esime ama kibarca uyaririm adamlari delirtip kacirmaya gerek yok onlarinda evleri biraz rahat etsinler
Valla senin kadar net degilim bir yanim duzgun durmali oda kurallara uymali diyor bir yanim amann kendi evindede rahat edemezse napcak adam nerde rahat edicek diyorumOnlardan bisy istemiyorumki amaa sadece biraz emege saygi.
Elimden gelse veririm ellerine supurge toz bezi hadi bakem derim.
Yinede rahat birakiyorum bak
Valla senin kadar net degilim bir yanim duzgun durmali oda kurallara uymali diyor bir yanim amann kendi evindede rahat edemezse napcak adam nerde rahat edicek diyorum
Ama kiyamiyorum yinede kendi haline birakiyorum
Sevdigin adam baska olur galiba ondandir.
Ben daha o gunlere gelmedim simdilik belkide bende oyle olurum ilerde bilemem, belkide evi b.k goturur canim kocisim ellerine saglik derim
Aksam yorgunlugunda beni guldurdunuz valla.belkide evi b.k goturur canim kocisim ellerine saglik derim kismina bittim. Ben sizi evli gibi algiladim kbakmayin
Kismet be canim bende senin gibi diyordum tum arkadadlarimdan once evlendim.
Yok canim ya evli degilim.
Evlenmeyede niyetim yok zati.
Ask canim askBende hiç evlenceğimi düşünmezdim kimse de benden beklemezdi kısmet gerçekten.
Benim gibi dağınık olup bundan kurtulanlar var mı