Nasıl becerikli olunur yardım

Aynen zamanla olur inşallah farkediyorum eskiye göre biraz hızlanma var artık sofrayı hemen toplayıp anında makineye atıyorum önceden evde ben sofradan kalkana kadar annem bulasıkları halletmiş olurdu pratik lazım:)

Yok emekli olmaya daha cok var oldugunda napıcam demiştim evin içinde her şeye karışan tipte huysuz olursa diye:)

Hm anladim.
Bisy sorucam.
Gercekten cabaliyomusun titiz olmaya?
Ben titizimdir ve etrafimdakileri hep uyaririm. Sonra savasa doner bu uyarmalar. Sinir olurum inatla tekrarlarim.
Gicik olurum titiz olmayi cabalamayanlara.
Evde bas bas bagiririm kardesime babama.

Kocana hak verdim ben birazda olsa, eger titiz olmaya calismiyosan sinir bozucu olur karsi taraf icin bu. Cunku her is ona kalir.

Bu arada burcu ne kocanizin ve sizin?

Temizlik konusunda biraz daha dikkat etmeye calis. Ama esinde cok anlayissizmis yani. Bende cantamda bir seyleri bulamam. Esimin bana verdiği bir seyi vermedin diye inat eder sonra cantamda bulurum. Koydugum seylerin yerini unutabilirim ama insanlik hali bunlar. Esim bunlara kizmak yerine zevkle izler ne kadar tatli oluyorsun sen diye guler gecer
Esinede cok is dusuyor sizin durumda

Ben aslan eşim başak burcu
Dağınığım bunu kabul ediyorum suana kadar caba sarfetmedim onun da sabrı tastı

Ben aslan eşim başak burcu
Dağınığım bunu kabul ediyorum suana kadar caba sarfetmedim onun da sabrı tastı

Anladim hemen basaktan baska burc olamaz dedim :)
Benimde yukselenim basak. Hersey planli ve toparli olsun isteriz.
Bize kostek olan olursada delirirz.
Bizede hak verin ama.
Kocanizi bilmem ama ben titiz biri olarak nefret ederim; silip supurmusum butun gun canim cikmis, sonra gelsin disardaki pis coraplariyla eve girsin birisi. Kimse durduramaz beni bas bas bagiririm.

temizlik hastasi degilim ama bende o kadar temizlik yapip etrafi dagitinca kizarim esime ama kibarca uyaririm adamlari delirtip kacirmaya gerek yok onlarinda evleri biraz rahat etsinler

temizlik hastasi degilim ama bende o kadar temizlik yapip etrafi dagitinca kizarim esime ama kibarca uyaririm adamlari delirtip kacirmaya gerek yok onlarinda evleri biraz rahat etsinler

Onlardan bisy istemiyorumki amaasadece biraz emege saygi.
Elimden gelse veririm ellerine supurge toz bezi hadi bakem derim.
Yinede rahat birakiyorum bak

Onlardan bisy istemiyorumki amaasadece biraz emege saygi.
Elimden gelse veririm ellerine supurge toz bezi hadi bakem derim.
Yinede rahat birakiyorum bak
Valla senin kadar net degilim bir yanim duzgun durmali oda kurallara uymali diyor bir yanim amann kendi evindede rahat edemezse napcak adam nerde rahat edicek diyorum
Ama kiyamiyorum yinede kendi haline birakiyorum

Valla senin kadar net degilim bir yanim duzgun durmali oda kurallara uymali diyor bir yanim amann kendi evindede rahat edemezse napcak adam nerde rahat edicek diyorum
Ama kiyamiyorum yinede kendi haline birakiyorum

Sevdigin adam baska olur galiba ondandir.
Ben daha o gunlere gelmedim simdilik belkide bende oyle olurum ilerde bilemem, belkide evi b.k goturur canim kocisim ellerine saglik derim

Sevdigin adam baska olur galiba ondandir.
Ben daha o gunlere gelmedim simdilik belkide bende oyle olurum ilerde bilemem, belkide evi b.k goturur canim kocisim ellerine saglik derim

Aksam yorgunlugunda beni guldurdunuz valla .belkide evi b.k goturur canim kocisim ellerine saglik derimkismina bittim. Ben sizi evli gibi algiladim kbakmayin

Benim gibi dağınık olup bundan kurtulanlar var mı

Bende aynı sen gibiyim , annemde eşimde düzenli ben dağınığımmhaftada bir toplamakta yetmiyor sanki zaman yetmiyor, çalışıyorum hemde...tam karar aldım düzenli olucam diye kafamda bitirdim bu seferde bebeğim geldi :)hemde risk durumu yaşadım fazla hareket edemeyeceğim ..iş güç yasak bana şuan..
Ama kafamda 2 haftada bir temizlikçi bir bayan bulacaktım, genelde aldığım şeyi yerine koyacaktım, dikkatimi çekti ev dağınıkken benim içimden temizlemek gelmiyor ama dağıtan da benim, eşim çok düzenli , bu dağınıklık bbence tamamen zihinde başlayan vişey zihin dağınık ve üşengeç ise bedende öyle oluyor bence ..

İlk kural düşünme yap...
Kural iki asla ERTELEME
Kural üç aldığını yerine koy
kural dört çantanı haftada bir temizle :)
Kural beş kullanmadığın giysi çanta vs leri ihtiyaç sahibine ver evi rahatlat
Ve en önemli kural bunları UYGULAMAK

Bunlar benim bulduğum çözümlerdi , ama şimdi gebeyim yapabileceklerimi yapacağım. Ve kesinlikle kadın tutacağım :)

becerikli nasıl olunur diye yazmışsınız içim cız etti , size kendinizi o kadar beceriksiz hissettirmiş ki bu başlığı açmışsınız , galiba eşiniz üstünüze gittikçe beceriksiz olduğunuzu hissetmişsiniz ve kendinize bunu inandırmışsınız ve ben sanıyorum ki sizin bu kadar üzerinize gidilmese siz çok marifetli bir hanımsınız ...ilk önce bence bu sorunu ortadan kaldırmalısınız bi şekilde yemek pişer karın doyar temizlik vs yapılır da inşallah bu sorununuzu bir an önce konuşarak halledersiniz sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…