Nasıl becerikli olunur yardım

Aynen o anahtarı şak diye cıkarıp vermeliyim e hadi e hadi diyip duruyo bazen bir sey söylemiyor o bana bakıyor tip tip versene diyo neyi diyorum anahtarı he o bende miydi unutmusum :s

Tabikii zamanla olur...
Yavas yavas sabirla , ama esininde seni böyle bunaltmamasi gerekiyo..
Sende biyerden basla mesela esyalarini yere atma hemen yerine koy...

Benimde esin daginiktir aldigi biseyi asla yerine koymaz ve ben sinir oluyorum hergün...

Aynen o anahtarı şak diye cıkarıp vermeliyim e hadi e hadi diyip duruyo bazen bir sey söylemiyor o bana bakıyor tip tip versene diyo neyi diyorum anahtarı he o bende miydi unutmusum :s
Soylesene bu canta skintisini sende..cantam dolu oluyor,biliyorsun sende bir istedin mi dakikasinda cikarip veremiyecegimi,buna ragmen veriyorsun koy cebine bir anahtari tasimak zor mu bu kadar desene..baktin duzelmiyor,sende esinin malzemeleri icin kucuk bir goz ayarla.her cantada olur muhakkak.bir tek onun anahtari,cuzdani olsun icinde.istediginde cikar ver.

Ev icindeki daginikigin icinde,esinin hakli yonleri olabilir ama bu da senin yapin demekki,daha dogrusu aliskanligin..duzeltmek senn elinde biraz..bak kendinde diyorsun,annesinden azar isiten biri gibi hissediyorum kendimi diye..niye kendini esine elestirtiyorsun ki..niye buna firsat veriyorsun..boyle dusun..kucuk degilsin ki sende,uyarsin yonlerdirsin seni..
Duzenli ol bir defa,aldigni yerine koy en basta bunu yapman bile hem evin duzenl.olmasini saglar,hemde senin icin buyuk kolaylik olur her anlamda.

Esim geldi kızlar bi eczane poseti içinde atarax var bu ne dedim sen bana atarlısın her seye hemen kızıyorsun diyorsun ya ondan aldım diyo :) sackıran için doktor vermiş stresten oluyormus.

Beceriksizlikle hiçbir alakası yok bunun. Eşiniz kendi işbilmezliğini size yansıtıyor. Hangi kadın elini atar atmaz çantanın içinde aradığını bulabiliyor ki kimse bulamaz. Ama bir yetişkinin kendi anahtarını cüzdanını kendi taşıyacak şekilde organize olamaması tuhaf ve beceriksizce birşey. Aynı şekilde su borularını açma kapama işlerinden çok mu anlamak zorundasınız? Neden çıkarken kapatıp kapatmadığını o hatırlamıyor mesela? Ya da vanaya bakıp açık mı kapalı mı olduğunu çözemiyor mu, gayet yazar vananın sağında solunda açık kapalı diye.

Merhaba. Benim bambaşka bir önerim var. :) Evi derli toplu gösterecek çözümler bulmalısın. Minimalist bir tarz benimse evde. Daha az dekorasyon objesi örneğin.. Sonra kıyafetlerini asla yatağa ya da sandalyeye koyma. Şöyle bir katlasan bile dolabın içine koy. Bir kaç tane orginizer kutu al. Hem dekoratif olur, hem de saat takı şarj cihazı gibi ıvır zıvırları göz önünden kaldırırsın. Bir de bulaşık asla lavaboya değil doğrudan makineye :)) Tertip temizlikten daha önce gelir. Bir de evini benimsedikçe bu işleri yapmak zevkli hale geliyor :)
Sevgiler..

valla ben becerikli nasıl olunur bilmiorum ama şunu biliyorum benim eşimde zamanında bana telini cüzdanını anahtarını verirdi bi türlü bulamazdık ( eşim çantamı taşır herzaman saolsun) iki gözlü bir çanta aldık bana ön tarafını eşim için kullandık onun malzemeleri orda olur kolayca buluruz sorun bu ise... temizlik konusunda ise biz birlikte yapmaya çalışırız çoğu zaman bebek olunca temiz pis oturuoz valla herşeye nasıl yetişsin kadın ...

bu bilinçaltınızın bi tepkisi olabilir. takıntılı aşırı temizlik titizlik karşı tarafı bezdirebilir.
eğer üstesinden gelemezseniz bunu bi araştırın derim yada destek alabilirsiniz :)

valla canım ben de aynen senin gibiyim. üstelik üni. de evde kalmama rağmen. aslında senin şanssızlığın kocan bence senden daha dağınık olsaydı bak nasıl tertipli ve düzenli olmak zorunda kalıyordun. Mesela benimkisi inanılmaz dağınık ve ben süper değilim bu konuda ama o çok dağınık olduğu ve ben de sürekli arkasını topladığım için hiç bir sorun yaşamıyoruz ha bir de yavaşlığım var hat safhada ama eşim bu özelliğimi eleştireceğine şakayla karışık lafını ediyor bana. ben de hiç alınmıyorum açıkçası. E zaten sen de biliyormuşsun eksilerini. Bence bu kadar eleştiriye boyun eğmemelisin kocan dört dörtlük mü sanki? Seni kırdığını göremiyor mu? Yazık gerçekten? ha bir de çanta konusunda hemen hemen bütün kadınlar aynıyız bence

Ahah ayni benim kocammis. 2 kucuk cocugum var bi de. Istesen yaparsin der hala. O degismez ama siz degiseceksiniz zamanla. Bende bir toplama huyu olustu mesela, anneme gittim onda da topluyorum her seyi katliyorum falan, annem sasirdi toplama huyu olusmus sende diyor. Hep bu kocam. Bi odadan bi odaya yarim saatte geciyorum, yolun ustunde toz daginiklik varsa topla gecerken dolabi kontrol et aa kitapliktaki kitap dusmus onu da duzelteyim

benim eşimde ilk öyleydi canım çantamdaki fazlalıkları temizlerdi. şunu yap bunu yap diye birsürü şey derdi bende senin gibi lisede üniversitede hep dışardaydım eve gelincede çalışmaya başladım yemeklerim çok iyidir ama düzenden temizlikten anlamazdım. Ta ki eşim sürekli düzenli olmamdan bashedene kadar en sonra canıma yetti bir yeri 10 sefer düzelte düzelte öğrendim. her akşam işten çıkınca her tarafı toplayıp sonra oturuyorum baktım ben dağınıklıkları topladıkça eşimden fazla ses çıkmamaya başladı. şimdi de ben ona niye burayı pis bıraktın diye söyleniyorum bazı günler temizlik yapcam dediğimde oda gel yapma hiç birşey yanımda otur tv izleyelim falan demeye başladı. 7 ay falan zorlandım ama ne yalan söyleyim. sende zamanla alışırsın. Hergün dağınık olan yeri topla mesela. birikince dağ gibi oluyor işler. çantanı temiz tut gereksiz birşey olmasın içinde. işyerinde bazen aklıma geliyor açıyorum çantayı temizliyorum

senden ev hanımı olabilir ama kocandan iyi eş olmaz sanırım
bencede yani bu kadar abartacak sizinde psikolojinizi bozacak kadar abartmaya gerek yok artı herkesin huyu farklı ve eşler zaten biri çok titizse diğeri briaz adğınık olabilir bu durum tam terside olabalirdi öyle olsaydı siz eşinize bu kadar laf sayarmıydınız biraz empati yapmayı öğrensin eşiniz artı mahçup olmak yerine şu cevabı verirseniz kalakalacaktır yerinde hiçbirbayan ilk elini atmada çantadan bişeyleri bulamaz hayatım buna alışsan ii olur deyin gitsin :S

Tesekkürler suan tatilde oldugumuz için kendi evimizde degiliz kv yazlıklarındayız o yuzden de biraz sıkıntı oluyor.
eşinin tarzı zaten eleştirel. adam huysuz. ne yapsan bir bahane bulacak cinsten gibi sanki. nasıl yaptım bu yorumu! benimki öyle de ondan:)
Evet basak burcu ve tarzı bu eleştiren titiz mükemmelliyetci

Aynen böle bir canta lazım tesekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…