- 27 Mart 2015
- 501
- 327
-
- Konu Sahibi Lemonagacim
Olabilir :)Aay ne uyuz kocan var..
Sende elinde hep bi sarı bezle dolan..belki susar..
Evet bende istiyorum düzenli biri olmayı zaten nasıl basarıcam bilmiyorumEger yazdiklarinda adamin dogruluk payi varsa hak verdim ben esine. Her ne kadar fazla dirdir etsede adamin hakli oldugu noktalar var.
Tamam her yeri bal dok yala etmeni beklemesin ve tabi ki kendiside yardim etsin, ama sanki sen kendin de zaten daginik oldugunu kabulleniyorsun. O zaman biraz duzeltmeye calismalisin bence.
Bir seyi aldiginda geri yerine koy mesela boylece daginik olmazsin. En az haftada bir cantanin icini temizle vs vs. Hic mi bilmiyorsun, annen titizmis duzenliymis sanirsam ondan da mi gormedin? O ne yapiyorsa sende onu yap zamana alisirsin duzenli olmayaEvet bende istiyorum düzenli biri olmayı zaten nasıl basarıcam bilmiyorum
Aynen öle ben bir şeyi kaldırana kadar bakıyorum o yapmış bile yavaşım da birazEşin arkanı toplamak zorunda mı iyide?
Sen kendini biraz düzelt.. Annen çeker nazını ama koca öyle değil malesef. Annenle kıyaslama.
O titiz, sen dağınık.. Belki de onun da sabrı taşmıştır arkanı toplamaktan.
Hem de yuvayı dişi kuş yapar..
Annem gerçekten çok titiz biridir. Elinden hiç bez düşmeyenlerden temizlik hastası gibi. İçimden geldiği zaman temizliğimi kendimi hırpalarcasına düzgünce yaparım da sorunum genel dağınıklıgım unutkanlıgım sakarlıklarımBir seyi aldiginda geri yerine koy mesela boylece daginik olmazsin. En az haftada bir cantanin icini temizle vs vs. Hic mi bilmiyorsun, annen titizmis duzenliymis sanirsam ondan da mi gormedin? O ne yapiyorsa sende onu yap zamana alisirsin duzenli olmaya