- 25 Eylül 2018
- 33
- 4
-
- Konu Sahibi Tekvarligim cocuklarim
Bi heveslendim kreşe yazdırdım kızını küçük olduğu halde ama kaynana ona da taş koydu ben götürürüm dedi sen yemek yap ben de kursa giderim dedi öylece kaldi18 yaşında evlilik, şu an 5 yıllık evlilik ve iki çocuğa sahip 24 yaşında bir kadın olmak bile yeterince ruhunu bunaltabilir zaten. Bir de kv derdi çekmek tahmin edebiliyorum ki bunalımdasın. Aynı benim eltim gibi. Hiç yüzü gülmez doğru düzgün. Aile büyüklerin de konuşsun ama pek takacaklarını sanmıyorum. Nasıl olsa erken yaşta evlendi saf bu diyorlardır,gitse de geri gelir diyorlardır ondan yükleniyorlar bence sana.
Madem eşin güzelsin diye bahane buluyor tek bile gidemiyorsun bir yere, sen de gitme hiçbir yere. Ciddiyim otur evinde çocuklarınla ilgilen. Başım dönüyor yürüyemiyorum dışarda filan de ne bileyim. Uydur işte. Evinde durmaya alıştır. Çocuklar büyüdüğünde de okula getir götür yaparsın o zaman dışarda oldun mu bişey demez. Eltimde aynıları olmuş ordan biliyorum.
elazığ caniimCanın nereli eşin? Merak ettim de...
Bi heveslendim kreşe yazdırdım kızını küçük olduğu halde ama kaynana ona da taş koydu ben götürürüm dedi sen yemek yap ben de kursa giderim dedi öylece kaldi
Biliyorum ki esi m beni tutmaz hiçbir zaman hep onlardan taraf oldu kardeşi bana hakaret etti o hiçbirşey olmamaış gibi kardeşiyle gülüp söyledi bunu neden dedin diye bile demediO zaman eşinde iş yok kusura bakma. Sen niye sessiz kaldın ki çocuğun velisi benim öğretmenle ben muhatap olucam deseydiniz? Annesine cevap verdiğinde eşin kızar diye mi korktun?
Ailem de kendini ezdurme diyorlar ama ne çare ben de iş yokailen ne diyor bu konuyla ilgili ,
Ailem de kendini ezdurme diyorlar ama ne çare ben de iş yok
Biliyorum ki esi m beni tutmaz hiçbir zaman hep onlardan taraf oldu kardeşi bana hakaret etti o hiçbirşey olmamaış gibi kardeşiyle gülüp söyledi bunu neden dedin diye bile demedi
Aslında babam yapacak başka çaresi yok denis anneme onlar eşini ailesi falan diye belliki durmazyani yeter deyip bir cinnet geçirsen
ailenin tepkisi ne olur , arkanda olurlarmı yoksa ne olur elıne mı yapışır yapacaksın tabi mii derler ,
Ewt sizde bir problem var neden mi? Çünkü 5 yıldır kayınvalidenizin her işini yaptığınız için. Canınızada mı acımıyorsunuz yahu! Eşinize söyleyemiyor musunuz yaa ben evimde yemek yiyecem diye. Zaten 2 de çocuğunuz varmış çok yorucu olmuyor mu. Biraz kendinizi önemseyin değer verin yaa kim olursa olsun hayır demeyi bilin. Eşinizede resti çekin bence geç kalmışsınız ama rest çekme konusunda.
Ee sizinde ağzınız diliniz mi bağlandı yani? Bişey diyemediniz? Ayy allahım tam kafa yedirmelik insan tipisiniz yani. Yorum yapmıcam.Ben hiç istemedim aslında babam da karşıydı bunlar 4 5 kere geldiler sonunda da bi hocaya gitmişler itiraz etmeyelim diye bisey yaptırmışlar sonradan kendileri itiraf etti
O zaman kendi gidip yapsın anasının evineKaç kere denedim hemen kestirip artı ne güzel işte hep beraber yemek yiyoruz diyo ona göre olması gereken bu
kusura bakma guzelim ama kasinmissin sende ne munasebet evin var barkin var yapiyorsun allah razi mi olsun diyor kendi evinde ye herkes kendi sorumlulugunu alsin sinir oluyorum boyle konulari gorunce o gezmede sen temizlikde hizmetci muamelesi gormek hosunuza mi gidiyor anlamdimBen nerden başlasam bilemedim 5 yıllık evliyim 2 çocuğum var kaynanamlar la aramizda bi sokak var evlendiğimiz 5.günü eşim annemlere git hep beraber yemek yiyelim dedi o gün bu gündür hep onlardayiz kaynanam hiçbir şeyden memnun olmaz bu zamana kadar hiçbir saygisizligim olmadı onlara karşı ütüden tutun da yemek yapmaya kadar kaynanamın yatağını bile saat kaçta gidersem gideyim hep ben topladım bakarsanız onlara göre bir sorun yok evin bütün sorumluluğu bende kaynanamı derseniz hergun gezmede dışarda keyf yapiyo eşim bunları hiç gormuyi bisey söyleyecek olsam beni suçlu görüyo bu gu n olsun evde yemek yiyelim desem hemen olmaz git annem gil de yemek yap orda yiyelim hafta sonu desen hiç birseyy yok çocuklarımla ilgilenemiyorum ailesi bu cocuklar egitilmiyo bakilmiyo diyip duruyorlar ben ne yapacağımı bilmiyorum ben de mi bu sorun var
baktilar kimseden ses cikmiyor binelim tepsine demislerAilem hiç bu zamana kadar karışmadı karışmazlar da bana hep kaynanan gille iy i geçin onlar esini n ailesi falan der dururlar aynı muhitte oturduğumuz halde senede bi kere onlar gelir ayda 1 de ben giderim öyle yani
Evlendiklerinde bile bir "aile" olmayı beceremeyen erkeklere sinir oluyorum. Evlenmişsiniz artık çocuklarınız var her gün oradan oraya kendi hayatı olmadan yaşamak niye ? Kaynananıza gidersiniz , gelirsiniz ama her gün sabahtan akşama düzenli olarak gidip "iki ev bir aile" olmak dünyanın en saçma şeyi olsa gerek. Eşinizle konuşun bence. Artık ayrı bir yuvanızın olduğunu ısrarla anlatın.Ben nerden başlasam bilemedim 5 yıllık evliyim 2 çocuğum var kaynanamlar la aramizda bi sokak var evlendiğimiz 5.günü eşim annemlere git hep beraber yemek yiyelim dedi o gün bu gündür hep onlardayiz kaynanam hiçbir şeyden memnun olmaz bu zamana kadar hiçbir saygisizligim olmadı onlara karşı ütüden tutun da yemek yapmaya kadar kaynanamın yatağını bile saat kaçta gidersem gideyim hep ben topladım bakarsanız onlara göre bir sorun yok evin bütün sorumluluğu bende kaynanamı derseniz hergun gezmede dışarda keyf yapiyo eşim bunları hiç gormuyi bisey söyleyecek olsam beni suçlu görüyo bu gu n olsun evde yemek yiyelim desem hemen olmaz git annem gil de yemek yap orda yiyelim hafta sonu desen hiç birseyy yok çocuklarımla ilgilenemiyorum ailesi bu cocuklar egitilmiyo bakilmiyo diyip duruyorlar ben ne yapacağımı bilmiyorum ben de mi bu sorun var