Nasil başlayacağımı bilemiyorum

Bi heveslendim kreşe yazdırdım kızını küçük olduğu halde ama kaynana ona da taş koydu ben götürürüm dedi sen yemek yap ben de kursa giderim dedi öylece kaldi

Bi heveslendim kreşe yazdırdım kızını küçük olduğu halde ama kaynana ona da taş koydu ben götürürüm dedi sen yemek yap ben de kursa giderim dedi öylece kaldi

O zaman eşinde iş yok kusura bakma. Sen niye sessiz kaldın ki çocuğun velisi benim öğretmenle ben muhatap olucam deseydiniz? Annesine cevap verdiğinde eşin kızar diye mi korktun?

Eşin annesine ev için yardımcı kendinede geceleri takılıp üremesini sağlayacağını birisini almış. Siz nasıl tamam diyorsunuz ?

O zaman eşinde iş yok kusura bakma. Sen niye sessiz kaldın ki çocuğun velisi benim öğretmenle ben muhatap olucam deseydiniz? Annesine cevap verdiğinde eşin kızar diye mi korktun?
Biliyorum ki esi m beni tutmaz hiçbir zaman hep onlardan taraf oldu kardeşi bana hakaret etti o hiçbirşey olmamaış gibi kardeşiyle gülüp söyledi bunu neden dedin diye bile demedi

Biliyorum ki esi m beni tutmaz hiçbir zaman hep onlardan taraf oldu kardeşi bana hakaret etti o hiçbirşey olmamaış gibi kardeşiyle gülüp söyledi bunu neden dedin diye bile demedi

Seni ailece ezmişler... kusura bakma da artık tavır koyman gerekiyor. Çünkü çocukların da büyüdükçe aynıları yaşancak o zaman sana saygı duymucak çocukların. Yaş da geçmiş olcak kime neyi anlatcan o saatten sonra? Şimdiden kendini geri çekmeye başla. Bahane bul gittikçe azalt bu kvye gitmelerini. Yazık değil mi canına iki çocukla ? Kendi yiyip içtiğini yattığı yeri toplamayı senden önce yapmıyormuş mu sanki. Gitmediğin zaman da eşin üstüne gelirse ufak çaplî cinnet geçir hiç altta kalma gözü korksun biraz.

Ewt sizde bir problem var neden mi? Çünkü 5 yıldır kayınvalidenizin her işini yaptığınız için. Canınızada mı acımıyorsunuz yahu! Eşinize söyleyemiyor musunuz yaa ben evimde yemek yiyecem diye. Zaten 2 de çocuğunuz varmış çok yorucu olmuyor mu. Biraz kendinizi önemseyin değer verin yaa kim olursa olsun hayır demeyi bilin. Eşinizede resti çekin bence geç kalmışsınız ama rest çekme konusunda.

evet haklısın hemde çok zor ama bundan sonra hayir demeye çalışacağım

Ben hiç istemedim aslında babam da karşıydı bunlar 4 5 kere geldiler sonunda da bi hocaya gitmişler itiraz etmeyelim diye bisey yaptırmışlar sonradan kendileri itiraf etti
Ee sizinde ağzınız diliniz mi bağlandı yani? Bişey diyemediniz? Ayy allahım tam kafa yedirmelik insan tipisiniz yani. Yorum yapmıcam.

Sizin ki evlilik degil.
Ben olsam katlanmazdim resti cekerdim kocama

Ama en bastan yapilmali boyle seyler

Neysr gec de degil
Cek resti

kusura bakma guzelim ama kasinmissin sende ne munasebet evin var barkin var yapiyorsun allah razi mi olsun diyor kendi evinde ye herkes kendi sorumlulugunu alsin sinir oluyorum boyle konulari gorunce o gezmede sen temizlikde hizmetci muamelesi gormek hosunuza mi gidiyor anlamdim

Evlendiklerinde bile bir "aile" olmayı beceremeyen erkeklere sinir oluyorum. Evlenmişsiniz artık çocuklarınız var her gün oradan oraya kendi hayatı olmadan yaşamak niye ? Kaynananıza gidersiniz , gelirsiniz ama her gün sabahtan akşama düzenli olarak gidip "iki ev bir aile" olmak dünyanın en saçma şeyi olsa gerek. Eşinizle konuşun bence. Artık ayrı bir yuvanızın olduğunu ısrarla anlatın.

Bu konuları okuyunca geliyorlar bana. Eşinize göre çok normal ama kendisi elini hiç sürüyor mu acaba yardım manasında. Kaynana elden ayaktan düşmüş olsa neyse diyeceğim de gezmeye tozmaya vakit bulan temizliğe de vakit bulur. Bu nasıl bir rahatlık yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…