Nasil başlayacağımı bilemiyorum

Gitmediğim zamanlarda da hemen arar yemek hazırla geliyoruz der yada cat japu yapar yeni evimde kalmam da cozu m olmuyo bi sene de onlar gidip geldiler hergun

Gitmediğim zamanlarda da hemen arar yemek hazırla geliyoruz der yada cat japu yapar yeni evimde kalmam da cozu m olmuyo bi sene de onlar gidip geldiler hergun
Çocukların kaç yaşındalar okul işleri yokmu onlarla ugraş ne bilim çık dolaş evde fazla durma iş çıkar kendine alışırlar sonra sen bu yaşlara bir daha gelmeyeceksin kendini böyle heba etme degmez inanki canım tecrubeye sabit

Eşim annemlere bile yanlız birakmayan i insan çocuklar da küçük daha kaldı ki gezmek yada arkadaş ortamı o sadece ben ve ailem var diyo bahanesi de neymiş ben güzel misim de ondan koymuyormuş korkuyormuş

Eşim annemlere bile yanlız birakmayan i insan çocuklar da küçük daha kaldı ki gezmek yada arkadaş ortamı o sadece ben ve ailem var diyo bahanesi de neymiş ben güzel misim de ondan koymuyormuş korkuyormuş
Ee sende susup niye oturuyorsun ne demek aileme yalnız bıramıyo demek napacaklar sana orda sen izin veriyorsun eşine kv nede sen istemesen kimse seni böyle ezemez

Gidip onun yatağını kaldırmakmı
Sen böyle susup herşeyı yaparsan artık bunlar görevin olur.
Hemen isyan et demıyorum suçlu sen olursun.ama yavaş yavaş artık kendıne eşine cocuklarına vakıt ayır. Al cocuklarını dışarı cık gez. Sen onun işlerını yapmak zorundamısın? Tabi ara sıra olur saygıdan yardım edersın ama yatagını bıle toplaman cok garip geldı bana ben yapmazdım

Evet sizde sorun var maalesef.. bir gün olur iki gün olur hergun oraya gidilmez ki. Eşinize başta ayrı evimizi indirdik ben yemeği burada pişiriyorum istersen sen bekar gibi annene gidip yemeye devam et deseydiniz.. iki gün hir gür olur üçüncü günü paşa paşa evinde yerdi

Boyle mal bi adamin ne ailesine hizmet ederdim ne de evli kalirdim napcam diye de kimseye sorma ihtiyaci duymazdim...
Ya kusura bakmayin gece gece sinirlerim bozuldu bunca yil neden buna katlandiniz?
Cok kiziyorum kendini bu kadar ezdiren guclu duramayan kadinlara!

Benim etrafımda böyle yaşayan hiç yok mesela. 18 yaşında koca mı kaçıyodu da evlendin?

Ya kadinlar calisin çalışın. Yakit parasi vermek istemiosa çıkar sen ver; kes sesini de o kocana da. Yakıt parasi vermicekmis. Muskul durumda misiniz? Oyleyseniz ayrı.
Ablam gir bır ise çalış. Gerekiyosa tüm maasinn kreşlere bakicilara gitsin. Onemli değil. Gir bir işe ve çalış.

Sorun sende canım.
Evet demeye alıştırmışlar seni.
Unutma alışmış kudurmuştan beterdir.
Hayır demeyi öğrenmelisin bu saatten sonra zor biraz ama...

Senin anan baban bunlardan habersiz mi ?
Kızım niye hizmetçilik yapıyorsun demiyorlar mı ?
Köle değilsin kaynananın yatağını toplamak nedir yaaaa ??
Kızıyorum vallahi git baba evine babanın yatağını topla en azından zoruna gitmez .

Çalışmama izin ve motorlar birkaç kere denedim ama esi m reddettti

Neden her kararı eşinize bırakmış durumdasınız? Siz de bir bireysiniz. Canınızın istediğini yaparsınız. Çalışmak olsun, kayınvalidenize yardım olsun vs. Bunlara siz karar verirsiniz. Çünkü direkt şahsi hayatınızı etkileyen kararlar. Kendi hayatınızın iplerini elinize alın. Daha da geç olmadan. Ekonomik özgürlüğünüzü de kimse kısıtlayamaz. Çalışın. Bunun kararını da siz verin.

Ben hiç istemedim aslında babam da karşıydı bunlar 4 5 kere geldiler sonunda da bi hocaya gitmişler itiraz etmeyelim diye bisey yaptırmışlar sonradan kendileri itiraf etti
Allah belasını versin hepsinin. Aklını başına al ezdirme kendini bu böyle olmaz canım yazık ömrüne

18 yaşında evlilik, şu an 5 yıllık evlilik ve iki çocuğa sahip 24 yaşında bir kadın olmak bile yeterince ruhunu bunaltabilir zaten. Bir de kv derdi çekmek tahmin edebiliyorum ki bunalımdasın. Aynı benim eltim gibi. Hiç yüzü gülmez doğru düzgün. Aile büyüklerin de konuşsun ama pek takacaklarını sanmıyorum. Nasıl olsa erken yaşta evlendi saf bu diyorlardır,gitse de geri gelir diyorlardır ondan yükleniyorlar bence sana.
Madem eşin güzelsin diye bahane buluyor tek bile gidemiyorsun bir yere, sen de gitme hiçbir yere. Ciddiyim otur evinde çocuklarınla ilgilen. Başım dönüyor yürüyemiyorum dışarda filan de ne bileyim. Uydur işte. Evinde durmaya alıştır. Çocuklar büyüdüğünde de okula getir götür yaparsın o zaman dışarda oldun mu bişey demez. Eltimde aynıları olmuş ordan biliyorum.

Gitmeyin. Dövecek mi ?
Gitmiyorum deyin. Kendisi çok istiyorsa gitsin orda zikkimlansin. Siz eviniz de kalın. Bir de ise girin ona muhtaç olmayın. Mutfak alisverisinizi kendiniz yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…