- 25 Eylül 2018
- 33
- 4
-
- Konu Sahibi Tekvarligim cocuklarim
Gitmediğim zamanlarda da hemen arar yemek hazırla geliyoruz der yada cat japu yapar yeni evimde kalmam da cozu m olmuyo bi sene de onlar gidip geldiler hergunNe derse desin canım sen kendi işime çocuklarıma yetişemiyorum de gitme yatıgı yatagıdamı kaldıramıyo niye kendini bu kadar ezdiriyorsun dik dur işim var gelemem de az yesinde hizmetçi tutsun ay nasıl sinirlendim
Çocukların kaç yaşındalar okul işleri yokmu onlarla ugraş ne bilim çık dolaş evde fazla durma iş çıkar kendine alışırlar sonra sen bu yaşlara bir daha gelmeyeceksin kendini böyle heba etme degmez inanki canım tecrubeye sabitGitmediğim zamanlarda da hemen arar yemek hazırla geliyoruz der yada cat japu yapar yeni evimde kalmam da cozu m olmuyo bi sene de onlar gidip geldiler hergun
Eşim annemlere bile yanlız birakmayan i insan çocuklar da küçük daha kaldı ki gezmek yada arkadaş ortamı o sadece ben ve ailem var diyo bahanesi de neymiş ben güzel misim de ondan koymuyormuş korkuyormuşÇocukların kaç yaşındalar okul işleri yokmu onlarla ugraş ne bilim çık dolaş evde fazla durma iş çıkar kendine alışırlar sonra sen bu yaşlara bir daha gelmeyeceksin kendini böyle heba etme degmez inanki canım tecrubeye sabit
Ee sende susup niye oturuyorsun ne demek aileme yalnız bıramıyo demek napacaklar sana orda sen izin veriyorsun eşine kv nede sen istemesen kimse seni böyle ezemezEşim annemlere bile yanlız birakmayan i insan çocuklar da küçük daha kaldı ki gezmek yada arkadaş ortamı o sadece ben ve ailem var diyo bahanesi de neymiş ben güzel misim de ondan koymuyormuş korkuyormuş
Benim etrafımda böyle yaşayan hiç yok mesela. 18 yaşında koca mı kaçıyodu da evlendin?Gercekten de bende öyle düşünüyüm 24 yaşındayım ama hayatında hiçbir şey zevk vermiyo bisey söyleyecek olsam eşim çok minnet ediyorsun çoğu insan bizim gibi Yaşıyor bi annem babam mi fazlalık sana diyo
Ben hiç istemedim aslında babam da karşıydı bunlar 4 5 kere geldiler sonunda da bi hocaya gitmişler itiraz etmeyelim diye bisey yaptırmışlar sonradan kendileri itiraf ettiBenim etrafımda böyle yaşayan hiç yok mesela. 18 yaşında koca mı kaçıyodu da evlendin?
Çalışmama izin ve motorlar birkaç kere denedim ama esi m reddetttiYa kadinlar calisin çalışın. Yakit parasi vermek istemiosa çıkar sen ver; kes sesini de o kocana da. Yakıt parasi vermicekmis. Muskul durumda misiniz? Oyleyseniz ayrı.
Ablam gir bır ise çalış. Gerekiyosa tüm maasinn kreşlere bakicilara gitsin. Onemli değil. Gir bir işe ve çalış.
Allah belasını versin hepsinin. Aklını başına al ezdirme kendini bu böyle olmaz canım yazık ömrüneBen hiç istemedim aslında babam da karşıydı bunlar 4 5 kere geldiler sonunda da bi hocaya gitmişler itiraz etmeyelim diye bisey yaptırmışlar sonradan kendileri itiraf etti
Ben nerden başlasam bilemedim 5 yıllık evliyim 2 çocuğum var kaynanamlar la aramizda bi sokak var evlendiğimiz 5.günü eşim annemlere git hep beraber yemek yiyelim dedi o gün bu gündür hep onlardayiz kaynanam hiçbir şeyden memnun olmaz bu zamana kadar hiçbir saygisizligim olmadı onlara karşı ütüden tutun da yemek yapmaya kadar kaynanamın yatağını bile saat kaçta gidersem gideyim hep ben topladım bakarsanız onlara göre bir sorun yok evin bütün sorumluluğu bende kaynanamı derseniz hergun gezmede dışarda keyf yapiyo eşim bunları hiç gormuyi bisey söyleyecek olsam beni suçlu görüyo bu gu n olsun evde yemek yiyelim desem hemen olmaz git annem gil de yemek yap orda yiyelim hafta sonu desen hiç birseyy yok çocuklarımla ilgilenemiyorum ailesi bu cocuklar egitilmiyo bakilmiyo diyip duruyorlar ben ne yapacağımı bilmiyorum ben de mi bu sorun var