nasıl baş edeceğimi bilmediğim duygular

Bu arada cnm bak yorumlara herkes hemfikir;burada bir hemcinsimizin duyguları,hisleri kişliği zedelenecekse herkes hemfikir!sana sayfalarca tecrübelerimizden de bahsederiz istersen, ama yanlış yola meyletme! gel ablanı dinle!sen de karşında ki kadın da çok değerlisiniz, bunu unutma lütfen,sizi değersizleştirmeye çalışan kişiliksiz bir erkeğe asla prim verme!

Zor bir durum ama bir insan aynı anda iki kişiyi sevemez o size alışkanlığın getirdiği bir Sevgi'yi kastdetmiş.sonuçta en güzel yaşlarınızı beraber geçirmişsiniz Sevgi'nin adı o yıllar ama ortada umudu çok yeni gencecik bir bayan var nişanlısı sizinle görüşmeye devam etse bu görüşme noktalanmayacak aklı sizde kalacak yazık günah değilmi karşı tarafa bakın sizde evlenmişsiniz eşinizi sevdiniz yada sevmediniz ama bunu hiç bir bayan istemez lütfen mantıklı olun madem burda tavsiye istediniz asla görüşmeyin .Belki Mutlu bir evlilik olacak siz araya girmezseniz bayan olarak lütfen hemcinslerimizi kendi elimizle üzmeyelim.

Yani demek istiyor ki evlenene kadar seninle oyalanayim, sonra evime giderim.

Ayni suda iki kere yikanilmiyor.

Siz bir anlik bosluk hissi ile sevdiginizi dusunuyorsunuz bence. Kendinize bunu yapmayın. Sevmek bisiklet surmek gibi bir sey :) o denge, o akis unutulmuyor. Sizde de durum bu bence. Kendinizi bu duruma teslim etmeyin.

Aksam olunca evine gidecek bir erkek icin hayatinizi cope atmayin.

Ve baska bir kadina da bunu yapmayın. Daha cok genç, tum bu inis cikislari hak etmeyen biri var aranizda artik...

Ben arkama bakmadan dönüp giderim boyle bir durumda.

Gittim, yine olsun yine giderim.

Kalsam pisman olurdum.

yıllar önce bıraktığınız masum gençlik aşkınızın yerinde yeller esiyor.. adam evlilik tarihine kadar görüşelim demiş, bundan daha şahsiyetsizce birşey olamaz. ben azönce adam mı dedim? pardon, lafımı geri alıyorum.

Bu erkekler ne yiyip ne içiyo arkadaş.
İsteklere bak.
O kıza yazık değilmi? onun sucu ne.

Sen konu sahibi neden böyle sacmalıgın merkezi yapasın ki.

İçinizde uhde kalmış olabilir ve şu an sevilmeye ihtiyacınız olduğundan sıfırdan tanımaya çalışmak değil de bildik biri daha mantıklı görünüyor olabilir boşluktasınız belki de

Adamın ne niyette olduğu belli, açık açık kullanmak istediğini söylemiş sizi. Bunu kendinize layık görmeyin

Kadının düşmanı yine bir kadın! Allah hesabını sorar. He görüşmeye devam et sen. Allah da sana aldatilma duygusunu yaşatırsa görürsün ebenin örekesini!

Lütfen lafımı yanlış anlamayın ama düğüne daha çok var görüşelim cümlesini nasıl içinize sindirdiniz ? Benim gözümde cinsel olarak nişanlısıyla birşeyler yaşamaya evlilik öncesi yanaşamayan ama tırnak içinde ona "problem" olmayacak evlenip boşanmış eski sevgilisiyle bunu yaşamak isteyen bir adam profili çizdi bu cümle.

O artık nişanlı. Evlilik planları yapan bir erkek. Siz lütfen görüşmeyi kesin. Gerçi böyle bir cümle kurabilen erkeğin nişanlısına da çok üzüldüm. Hem o kıza hem de size yazık edecek bu adam benden söylemesi.

eski sevgilin tutarsız, 3 ay önce nişanlanmış, sevmeye başlamış ve seninle tekrar iletişime geçiyor, şöyle olsaymışmış, böyle olsaymışmış,sen boşanmış bir kadınsın, açık olan şu ki bekaretini de kocana verdin, bunu sıkıntı olarak görüyor, ailesi de istemicek, bir de aynı çevredeymisniz.

denemişsiniz olmamış işte, bu adamı unut, hayatına gerçekten seni sevebilecek, çelişkili konuşmayan adam gibi bir adamı al, yeni boşanmışsın, evlenmek için çok erken, kafa dinle...

Bence görüşmeniz pek doğru olmaz yani her görüşmenizde aranızda yaşananları hatırlayıp yanlış bir yola düşebilirsiniz. Nişanlısının yerine kendinizi koyun evleneceğiniz kişi eski ama hala unutamadığı sevgilisiyle görüşse ne yapardınız. Üstelik onn evliliğini görmek size daha çok acı verecektir. Bence daha fazla zaman kaybetmeden uzaklaşın ondan

ben nişanlıyım. eğer nişanlım bu durumda olsaydı ve ben öğrenseydim kadın zamanında kıymetini bilememiş acı cektirmiş olsaydı kesinlikle ayrılmazdım seviyomuşlarda birbirlerini bence size yakışanı yapıp uzak durun o insanlardan..

Adam evlenecek
Siz evliyken o size ulasmaya calismamis, dogru davranmis
Peki su an sizin yaptiginiz nedir?
Sevgi kelimeleri ile susleyince ismi degismiyor ki yaptiginiz seyin
Yolunuza bakin, kafanizi karistirmayin. Karsinizdaki adamin da kafasini karistirmayin rica ederim

Başka kadindan etkilendiği bariz olsa bile mi ayrilmazdiniz? Vantuz gibi...

Bence sakız gibi uzamasina izin verme.
Aldatmış sayılır bence nişanlısını.
De ki "seçimini yap. Ya ben ya o."
Nişanlısıni secerse düşünecek bir şey yok.

Çok üzüldüm yaşadıklarınıza. Ama malesef gerçek hayat peri masalı gibi olmuyor işte. Görüşmeniz doğru değil. Hatta bence son kez görüşmeniz bile hoş olmamış.
Uzak durun. Zaten nişanlımdan vazgeçemem demiş ya, vazgeçecekse bile kendi kararı olsun. Görüşseniz ne geçecek elinize o da ayrı konu. Düğün günü daha çok koyacak size. Şimdiden araya mesafe koyarsanız en azından her şeyi kabullenir işinize gücünüze bakarsınız.

aynı anda ikinizi birden aynı şekilde nasıl seviyor?
nişanlı bir adamken seninle de görüşmeye devam etmek istemesi seni tiksindirmedi mi?
sonuçta görüşmeleriniz sevgili gibi olacak anlaşılan.
sen tecrübeli bir kadınsın.
bir daha hayatında derin üzüntüler yaşamamak adına uzaklaşmalısın.
seni seviyorsa seni seçsin.
nişanlısının hayatını mahvetmesin.
ikinizin de buna hakkı yok.
siz zamanında denemiş başarılı olamamışsınız ilişkinizde.
şimdi yalnız kaldığın için biraz da eski sevgiline ilgin canlandı diye de düşünmedim değil.
dediğim gibi aralarından çekilsen iyi olur herkes için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…