Nasıl bakımlı olucam ben yaa delircem artık kızlar yardımcı olur musunuz ??

Su yuz temizleme olayini bir turlu cozemedim gittii..
Kil maskesi yapiyorum arada(icine limon skip),
peeling icin de dogal olsun diye baya ekmek sodasiyla ovuyorum..
Kil maskesinden sonra inanilmaz gergin ve aydinlik duruyor cildim ve temizleniyor da ama bir sure yaptiktan sonra gorunurde kotu olmasa da dokununca cildim puturlu oluyor..

Suan haftalardir maskeyide peelingide birakmis durumdayim ve goruntu olarak siyah nokta tarlasi burnum fln ama yanaklarim cenemin yan kisinlari fln bebek gibi pamuk gibi yumusacik..
Bu nasil istir anlamis degilim.
Cildini maske sonrası nemlendiriyor musun?

Ne kadar maddiyat çok önemli değil denilse de maaşınızdan her ay kendinize bir bütçe ayırmanız şart. eşinize de söylemeden alın aldığınız zaman görsün. dersiniz para harcamadan bakım olmuyor diye.yine eltinize konu getirirse onun gibi kavga dövüşle mi aldirayim diyin.herkesin ayrı bir havası vardır ayrıca dışarıdan sizde kendi tarzınızla hoş görünebilirsiniz biraz çabalayarak

sabah erken kalkacaksın ve önce pijamalar çıkacak sanki bir yere gidiyormuş gibi giyineceksin...hafif makyajını yaparsın saçlarını da...hazırsın işte...evi bilmem ne götürsün ama sen önce kendine bakarsın...
ya ne güzel söylemişsin bizim için önce ev temizliği önemli sonra kendimiz aslında evimizi temizlerken kendimizi yıpratıyoruz farkında olmadan işte hep insanlardan geliyo şuna bak kendine bakmış evini temizlememiş diğer yandan da evini temizlemiş ama kendi bişeye benzemiyo eleştiren kişiyi ne kadar dikkate alıyoruz :)

Cildini maske sonrası nemlendiriyor musun?
Valla suruyorum ama o da tam bi dert..
Cildim karma ve ne sursem gozenek kapatiyor ozellikle tam elmacik kemiklerimin ustu..
Su bazli sifir yagli bi nemlendirici ariyorum henuz bulamadim..
Sizin bildiginiz soyle guzel tamamen su bazli marka bilindik kaliteli bir sey var mi?
%100 dogal biliyorsaniz o da tercihimdir ama sertifikali olcak :))

Canim cokda dert degil aslinda. Her banyodan sonra mutlaka sacimi kurutup hemen duzlestiririm ve makyajimi yaparim. Bu sayede sabah kalktgmda sacim hep duzgun olur :) sabah kalktigimdada yuzumu yikayip direk makyaj yaparim. Sen makyaji sevmiyorsan bile abarti degil hafif rimel allk ruj kullanabilirsin. Kiyafetde gercekten sikinti mutlaka arada alisverise cikmak lazim yoksa olmuyor. Eskiyor sarkiyor.

Ben şu an çalışmıyorum ama hukuk Fakültesi'nde okuyorum 21 yaşındayım bazen çalışsam daha kolay olurdu diyorum okulu bitirmek bir an önce çalışıp para kazanmayı iple çekiyorum. Maddi olarak değil ama okuldan gelip ev işlerini yapmak sonra oturup ders çalışmak ağır geliyor bir de okulum uzak zaten beni yol yoruyor. Ama kendime bakmayı ihmal etmiyorum her Cumartesi sabah dokuz Öğlen iki arası evi temizliyorum Kapılar yerler çamaşırlar ütüler her işimi halledip kuaföre gidiyorum kaş bıyık fön kesim. Hafta içi de okuldan gelip yemeği yapar yapmaz giyinip süslenirim. Bir allık bir rimel. Şimdi yüz epilatörü aldım braunun ve schollun Manikür setini biriktirdiğim paralarla evde yapıyorum Cumartesi günleri :))) size de tavsiyem çalıştığınızdan kendinize ayırın Çalış çalış bir de başka bir Kadınla kıyaslan. Çok iyi olmaya çalışmamak lazım biraz bencillik iyidir

valla konu sahibine bende hak verdim ama..
calisiyoruz, isten geliyoruz, temizlik camasir yemek, herseyi yerli yerince yapmaya calisinca, insanin vakti kalsa enerjisi kalmiyor.
maalesef bende yapamiyorum, mesela 2 aydir oje surecek vakit bulamadim. dibim geldi, gidemedim.
pufff :KK43:((
bunun adi ozguvensizlik filan degil, ama suslu puslu birini gorunce vallahi bnde ozeniyorum ve ne derseniz deyin, gercekten evini, isini, yemegini, camasriini ihmal etmemeye calisan bir insanin, her daim o kadar suslu puslu olabilmesi mukun degil.

DİMİ İÇİM AKIYO BAKIMLI BİRİSİNİ GÖRDÜMDE Kİİ BU KİŞİ HEP BURNUMUN DİBİNDE

Valla suruyorum ama o da tam bi dert..
Cildim karma ve ne sursem gozenek kapatiyor ozellikle tam elmacik kemiklerimin ustu..
Su bazli sifir yagli bi nemlendirici ariyorum henuz bulamadim..
Sizin bildiginiz soyle guzel tamamen su bazli marka bilindik kaliteli bir sey var mi?
%100 dogal biliyorsaniz o da tercihimdir ama sertifikali olcak :))
Kiehl's in oil free jel kremini kullan derim.
Kiehl'sin bütün cilt bakım ürünleri çok güzel aslına bakarsan.

Bak canim ne kadarda basit gorunsede buuyuk sorun kocan acisindan erkeklr bakimli kadin ister ki biz kadinlar evlendikten sonra alan almis moduna girmeye haziriz eltinden yardim alma ama bu isi bilen birinden aal alisveri cik kuafore git bastan asagi komple bakim ve bunu ayda yada iki kere yap kendine guven aynayla barisik ol

Su yuz temizleme olayini bir turlu cozemedim gittii..
Kil maskesi yapiyorum arada(icine limon skip),
peeling icin de dogal olsun diye baya ekmek sodasiyla ovuyorum..
Kil maskesinden sonra inanilmaz gergin ve aydinlik duruyor cildim ve temizleniyor da ama bir sure yaptiktan sonra gorunurde kotu olmasa da dokununca cildim puturlu oluyor..

Suan haftalardir maskeyide peelingide birakmis durumdayim ve goruntu olarak siyah nokta tarlasi burnum fln ama yanaklarim cenemin yan kisinlari fln bebek gibi pamuk gibi yumusacik..
Bu nasil istir anlamis degilim.
yoğurt limon karışımından yapacağın bi maske işini görür. dene bak. yoğurt yumuşacık yapıyor limonda kirleri alıp götürüyor.

HEPİNİZİN ÖNERİLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM GERÇEKTEN DİKKATE ALICAM BU ARADA HAMİLEYİM 3,5 AYLIK VE GALİBA BU PSİKOLOJİMİN DAHA DA BOZULMASINA NEDEN HENÜZ HİÇ KİLO ALMADIM AMA YAPI OLARAKTA ÖLE SIRTLARIM KOLLARIM DEĞİL GENELDE BACAK E BEL BÖLGEM ALICAK GİBİ DURUYO 66 KİLOYM YANİ ÖLE AŞIRI Bİ KİLOMDA YOK . BOYUM 1.78 ZATEN BEYAZ TENLİYİM SAÇLARIM KARAMEL UZUN VE ÇOKKK HAFİF Bİ DALGASI VAR , EVET BENİMDE ÇOK SİVİLCEM VARDI BEKARKEN İLAÇ KULLANDIM VE ŞUAN SADECE LEKELERİM VAR ÇOK AZDA ÇİLLERRM . DEDİKLERİNİZİ GERÇEKTEN DİKKATE ALICAM HATTA BAŞLADM BİLE SABAH KALKTM SAÇIMI DÜZLEŞTRDİM FONDOTEN KULLANAMYRUM DÜĞÜNDEN DÜĞÜNE DR CİLT ONU DİREK EMİYO BEBEĞİNE ZARARI OLUR DEDİ.
HAFİF BİR ALLIK RİMEL VE AÇIK RENK Bİ PARLATICI SÜRDÜM HEPSİ 30 DK MI ALDI VE GERÇEKTEN ŞUAN ÇOK ÇOK DAHA İYİ HİSSEDİYORUM KENDİMİ DEDİKLERİNİZ ÇOK DOĞRU MAAŞIMDAN EN EN AZ 100 TL AYIRICAM EN FAZLA 3 AY TARTISIRIZ ODA 1 SAAT SONRA GEÇER BÜTÜN ÖNERİLERİNİZ İÇİN HEPİNİZE ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİMMMM DAHA ÖZGÜVENLİ OLUCAM ARTIK KENDİME YAKIŞANI ALICAM ÇOK KİLO ALANA KADAR ALIŞVERİŞE DEVAM EDİCEM DAHA SONRASINDA ÇANTA VE AKSESUARA YÖNELİRİMMM. AMA TEKRAR HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BURAYA YENİ ÜYE OLDUM AMA İLK SORUNUMDA BANA ÇOK YARDIMCI OLDUNUZ :))

yoğurt limon karışımından yapacağın bi maske işini görür. dene bak. yoğurt yumuşacık yapıyor limonda kirleri alıp götürüyor.
Kil ve limondan once kil ve yogurt denemistim..
Yogurt gozeneklerimi kapatti kucuk sivilcelerim oldu..
Arada pirinc unuyla maske de yapiyorum iste bakalim artik:)

Hamilelik varsa hic fondotenle ugrasma. Aslinda cildinin ihtiyaci yoksa hic kullanma. Gulsuyu soda gibi seylerle tonik yap cildine.
Ama kalemin rujun rimelin zarari yok ne sana ne bebege. Kendine baktikca daha guzel olacak hersey

Gebelik forumuna gir orda dogum yapacagin aya gore gruplar var. Takip et e tikla. Mesela ben 2015 haziran anneleri grubundayim.

Onlarfan cok sey ogrendim baktim bu sikintilar bi bende yok. Herkes belli donemde benzer bebis halleri yasiyor. Alisveris hazirlik aile dedikodusu gebeligini anca baska gebe anliyor cunku:)

Gebelik forumuna gir orda dogum yapacagin aya gore gruplar var. Takip et e tikla. Mesela ben 2015 haziran anneleri grubundayim.

Onlarfan cok sey ogrendim baktim bu sikintilar bi bende yok. Herkes belli donemde benzer bebis halleri yasiyor. Alisveris hazirlik aile dedikodusu gebeligini anca baska gebe anliyor cunku:)

teşekkür ederimmmm :)

X