Nasıl bakımlı olucam ben yaa delircem artık kızlar yardımcı olur musunuz ??

Herkes söylemiş bir de ben söyleyeyim. Özgüven meselesini hallet biran önce.
Bekarım çalışıyorum. Her ay bir pant. bir gömlek almaya çalışıyorum. Saçlarım yapılıdır genelde vaktim yoksa da topuz yaparım. Topuz yaptığımda kesinlikle küpe takarım.
Maşa falan yapmasını bilmiyorsan banyodan sonra saçlarını örüp düzleştiriciyle üzerinden ısı verebilirsin. Sabah açtığında güzel durur. Yada saç köpüğü, jöle kullanabilirsin.
Haftada 1 defa kesinlikle maske yapmalısın. Benim cildim yağlı mesela bol bol yıkamaya çalışıyorum tonik kullanıyorum. Seninde öyleyse kükürtlü sabunu önerebilirim.
Hep oje sürerim tırnaklarım biçimli yani maniküre gerek duymuyorum iyiki :21:
Alanya'da fiyatları bilmiyorum ama ben Ankaradayım ucuz yerler var. Araştır bak. 10 tl ye güzel çantalar var temel renklerin hepsinden birer tane alırsın.
Makyaja gelincede bende bir rimel bir rujculardanım..:KK59:

keşke bende siz gibi olabilsem
ben çok fazla uyuyorum ve kilo alıyorum ve işlerimi yetiştiremiyorum ve yemek yapamıyorum ve yeterince kendime bakamıyorum:KK43:

Çalışmıyormusunuz.
Çok uyku kilo aldırır tabi. 1 hafta da vücudunuzu alıştırabilirsiniz aslında. Erken kalkmaya.
Normalde kaçta yatıp kaçta kalkarsınız ki?

canlarımmmm naparsam yapym olmuyo :KK43: eltim önümde olduğu için onu örnek veriyorum ama bu bide çoçuk doğurdu 4 yaşında kızı var ama hiç çocuğu yok genç kız gibi eşiyle kavga ediyo belki dayak yiyo ama kıyafet almaktan vazgeçmiyo dolu kıyafeti var ama hala alıyo kavga dövüş gizli gizli alıyo yani ama ben eşim para yok dedi mi kavga olmasın benden soğumasın diye tamam deyip oturuyorum kendimde çalışıyorum bu arada ama giycek hiçbirşeyim yokkk ve alamıyorumda eşim almadığı için..

NNeden çalıştığın halde alamıyorsun ?

canım kendının farkında olman ve değişmek istemeni çok tebri ediyorum,ama benımde ıkı bayan arkadaşım var maddı durumları ıyı ama asla kocaları kıyafet ve bakım için para vermıyor,sonrada nedne böle üstün başın bak şuna ne güzel gıyınmış falan dıyor,
çözüm sende,ve yaşın o kadar güzelki,kıymetini bil
ben birine yazmıştım sanada reçete
bir kalem kağıt al ve yaz
şu gün hamam ayın bir günü
şu gun kuaför,saç kaş bıyık
şu gün manı pedi,
ve zaten oralara gidip geldikçe öğrenır ve hevesın gelir
birde kötü kıyafetleri hemen şimdi at evden dışarı ki bir daha eline geçmesın,

Çalışmıyormusunuz.
Çok uyku kilo aldırır tabi. 1 hafta da vücudunuzu alıştırabilirsiniz aslında. Erken kalkmaya.
Normalde kaçta yatıp kaçta kalkarsınız ki?

cnm şöyle anlatayım akşam 12 de yatar sabah 9 da kalkarım (çalışıyorum)
iş yerindede sabah 2 saat kadar uyurum kimse yokken
hafta sonu 2 ye kadar kahvaltıdan sonrada tv karşısında yatış modu

boy 1,70 kilo0 71

yapmayın lütfen,tv reklamlarından alın demiyorum ki..ama mesela loreal kremleri 40 tl civarında çok da kaliteli..fondoten rimel vs her ay bişey alsa tamamdır.illa dior almak şart değil..golden rose var flor mar var..watsona gidip hepsini görebilrsiniz,servet gerekmiyor,sağlık için de zararsız markalar..

İyi de kadına yardımcı olmuyor ki eşi yani böyle de bir durum var.Tamam kozmetikler çözüldü.
Ya tuhaf şu erkekler hem bakımlı olsun isterler hemde evde ne varsa imkan cercevesinde olsun isterler.

cnm şöyle anlatayım akşam 12 de yatar sabah 9 da kalkarım (çalışıyorum)
iş yerindede sabah 2 saat kadar uyurum kimse yokken
hafta sonu 2 ye kadar kahvaltıdan sonrada tv karşısında yatış modu

boy 1,70 kilo0 71

Akşam 12 de uyuyup sabah 8 de kalksan evi bir toplasan güzel bir kahvaltı yapsan. :KK55:
İşyerinde uyumak yerine tırnak bakımını yapsan yada kaş bıyık.
Maskede olabilir uyuyabildiğine göre rahatsın. Saçını bile düzleştirebilirsin. :21:
Hafta sonu yatak keyfi benimde vazgeçilmezim. Geç kalkıp bütün gün müzik eşliğinde temizlik yada bakım yapabilirsin yaz geldi artık fazla kilolardan kurtulma çabalarına girmen lazım senin de her kadın gibi :KK4:
Eşinle akşam yürüyüşleri falan yapamazmısın gelmez mi seninle?
Kendine iş çıkar bol bol işin olmadığı zaten insanın daha çok yatası geliyor.

aaaaah ah evimi temizliyemiyorum hafta sonum uyuymakla geçiyor napıcam ben
geçen sene bir rahatsızlık geçirdim bir ilaç verdiler ondan sonra iyice arttı bu uykulu haller

çok mutsuzum
dr a söyleseniz uyku yaptığını değitirir ilacınızı antidepresansa..ama bu şekil iyi değil bence

İyi de kadına yardımcı olmuyor ki eşi yani böyle de bir durum var.Tamam kozmetikler çözüldü.
Ya tuhaf şu erkekler hem bakımlı olsun isterler hemde evde ne varsa imkan cercevesinde olsun isterler.
fazla şey istedikleri kesin:KK12:

Ben de 10 dakikada saç nasıl yapılır hayret ederim. Kuaför 45 dakikada fön çekiyor, ben 1 saatte. O da 15 dakika kuruttuktan sonra. Gün aşırı yıkandığımızı düşünürsek yarım saat yıkanmak, aklanmak, paklanmak+15 dakika saç kurutmak, 1 saatte saça şekil vermek desek 2 günde bir kim bulmuş 2 saat boş zamanı. O da sadece biçimli ve temiz saçlar için. Bir de bunun manikürü, ojesi, ağdası, kılı, tüyü var.
Yıka çık saçlılara, bir rimel bir rujculara hayranım. Ben eyeliner olmadan ölü gibi oluyorum.

Akşam 12 de uyuyup sabah 8 de kalksan evi bir toplasan güzel bir kahvaltı yapsan. :KK55:
İşyerinde uyumak yerine tırnak bakımını yapsan yada kaş bıyık.
Maskede olabilir uyuyabildiğine göre rahatsın. Saçını bile düzleştirebilirsin. :21:
Hafta sonu yatak keyfi benimde vazgeçilmezim. Geç kalkıp bütün gün müzik eşliğinde temizlik yada bakım yapabilirsin yaz geldi artık fazla kilolardan kurtulma çabalarına girmen lazım senin de her kadın gibi :KK4:
Eşinle akşam yürüyüşleri falan yapamazmısın gelmez mi seninle?
Kendine iş çıkar bol bol işin olmadığı zaten insanın daha çok yatası geliyor.

çok sağol cnm :KK68:
iş çıkarmama gerek yok zaten evi b....k götürüyor. iyi bir temizlik yapmam gerek. ama resmen benim içim çürümüş
tabii kaş bıyık saç makyaj her şeyi yapacak vakit varda bende iş yok akşama kadar buradayım. iş yerinde bile iş yapmaz oldum artık:KK70: eşimmi her konuşmamızda tmm der bir kere çıkarız sonrası yok bu arada oğlum ve eşimde fazla kilolu ve temmuzda tatil var :mad:

çok sağol cnm :KK68:
iş çıkarmama gerek yok zaten evi b....k götürüyor. iyi bir temizlik yapmam gerek. ama resmen benim içim çürümüş
tabii kaş bıyık saç makyaj her şeyi yapacak vakit varda bende iş yok akşama kadar buradayım. iş yerinde bile iş yapmaz oldum artık:KK70: eşimmi her konuşmamızda tmm der bir kere çıkarız sonrası yok bu arada oğlum ve eşimde fazla kilolu ve temmuzda tatil var :mad:

Oğluşunu al çık parka götür oyunlar oynayın beraber.
Temizlik yaparkende ikisini yolla dışarı oldu bitti :KK76:
Bu arada ne iş yapıyorsun canım, ne güzel diyemiyeceğim çünkü bende boş boş oturuyorum iş değiştireceğim çok rahatlıkta sıkıyor beni :p

Oğluşunu al çık parka götür oyunlar oynayın beraber.
Temizlik yaparkende ikisini yolla dışarı oldu bitti :KK76:
Bu arada ne iş yapıyorsun canım, ne güzel diyemiyeceğim çünkü bende boş boş oturuyorum iş değiştireceğim çok rahatlıkta sıkıyor beni :p

sekreterlik malum:KK66: oturuyorum :KK70:patronlarda yok genelde daha doğrusu uyuyorum
bu arada oğluşum 13 yaşında pek benle takılmıyor ama birlikte spor ve yürüyüş yapmak istiyorda bir türlü organize olamayan bir aileyiz maalesef

meshur konu eltıler canım kendı tarrzında gıyınmeye devam et ona benzemeye sakın calısma sacını kestır bı surme bı rımel bıde ruj baska bısey ullanmıyorum ben arkadasların dedıgı gıbı pjama modundan cık once bunu ewde yap kı sonra zamanla her yere uyarsın esın gelmeye yakın bı kot bı tunık yada tsort tamam dr ben elbıse bıle gıyerım arada etek evının ıc huzuru ıcın elındekı tum ımkanları kullan ewet gecınmek zor kıyafet almak sıkıntı arkadaslarından odunc alabılırsın oyle samımı arkadasların varsa ınsaallah hersey yolunda gıder

eşin eltinin tarzını beğenmiş alışverişe onunla çık demiş alışveriş için önünü açmış işte :)
sabah ben makyajımı iş yerinde yapıyorum. arada 10 tl verip fön çektiriyorum duştan sonra saçıma köpük sürüyorum. ve ertesi günü işte giyeceğim kıyafeti akşamdan seçiyorum. sabah 20 dk önceden kalkmam yeterli oluyor. bakımlı olmak için öyle aman aman bişey yapmana gerek yok. temiz ve sade olman bile yeterli..
yüzde tüy benimde sıkıntım var ama kendi çapımda halletmeye çalışıyorum. ağda yaptırma yüzün erken buruşur. ben iple alabiliyorum bide cımbız. üşenmesem iğneliye gidicem ama evime çok uzak ters kalıyo..

Ben de 10 dakikada saç nasıl yapılır hayret ederim. Kuaför 45 dakikada fön çekiyor, ben 1 saatte. O da 15 dakika kuruttuktan sonra. Gün aşırı yıkandığımızı düşünürsek yarım saat yıkanmak, aklanmak, paklanmak+15 dakika saç kurutmak, 1 saatte saça şekil vermek desek 2 günde bir kim bulmuş 2 saat boş zamanı. O da sadece biçimli ve temiz saçlar için. Bir de bunun manikürü, ojesi, ağdası, kılı, tüyü var.
Yıka çık saçlılara, bir rimel bir rujculara hayranım. Ben eyeliner olmadan ölü gibi oluyorum.

İyi bir düzleştiriciyle en fazla 20 dk da saça şekil verebilirsin.
Ben genelde akşam üzeri dışarı işlerimi bitirdikten sonra banyo ya girerim saçlarım uzun. Havluyla ıslaklığını alırım. Fön mak. kurutmam çok kabarıyor. Hafif dalgalı zaten saçımı 2 yana ayırıp diplerini biraz düzleştirim 5 dk da.
Sonra maşa yaparım kuaför gibi tek tek ayırıp yapmam dağınık maşa yaparım genelde. Ertesi sabahta düzeltip işe giderim :)

X