- 1 Haziran 2021
- 122
- 67
- 48
- 30
- Konu Sahibi artemisten_notlar
-
Duygularını çok derin yaşıyor, peşimi bırakmazsa diye korkuyorum. Yani ben onu zorlamadım sonuçta, görüştüğümüzün ertesi günü aileme açtım olumsuz sonucu bildirdim. Ama ben ikna ederim diye diye bugünlere geldi. Nasıl yapıcam bilmiyorum, aramız soğusun diyorum sürekli bir yeni heyecan, sürpriz söz konusu oluyorİnsan en başında ya o heyecanı o aşkı hissediyor ya da hiç bir zaman hissedemiyor. Bir insanı zamanla seversiniz ancak zamanla aşık olamazsınız. Aşık olmadığınızı bildiğiniz biriyle, size olan ilgisi hoşunuza gittiği için aslında bir geleceği olmayacağını bildiğiniz halde görüşmeye devam etmişsiniz. Aileniz falan işin bahane kısmı. Evliliği gerçekten istemeyen sizsiniz bence. Anlattığınıza göre size deli divane aşık olan adama ne şekilde evlilik istemiyorum derseniz deyin her türlüsü kırıcı ve yıkıcı olacaktır. O yüzden gerçek ne ise onu anlatmak, en azından ayrılırken dürüst davranmak en doğrusu olur. Ama tabi karar sizin
Ay hayır tabi ki ya. Lütfen aklınızı kullanın akıllı birine benziyorsunuz şu hiç olacak iş mi? Ailenin istemediği hiç bir iş yolunda gitmezken evlilik gibi bir kararı nasıl alırsınız?Diyor ki bak benim ablam da evleneceği zaman enişteme izin verme işleri, sonra ablam ısrarcı oldu kaçarım dedi, ailem kabul etti diyor. Kaçmak filan benim hiç tarzım değil. Seviyorum iyi biri ama olur ya bilirsiniz, içinizden gelmez, gönülsüzsünüzdür biraz. Sırf onu kırmayayım diye devam ettikçe işin içinden çıkamıyorum. Çok baskın, çok ikna edici. Tam bir şey söyleyeceğim hop bir plan yapıyor, bir sürpriz ayarlıyor, bir şey diyemiyorum.
Kesinlikle katılıyorum sonuna kadarAşırıya kaçan, abartılı sevgi gösterilerini normal bulmuyorum.
Ayrıca bu kadar kısa sürede ailesiyle tanıştırması, helalim demesi falan çok irite etti beni. Erkek arkadaşınız lisede sevgilisiyle yüzük takan tiplerden bence.
İkna mı? Pardon da onun istemesi ile mi oluyor? Paşa istemezse ayrılmayı, mecbur evlenecen, vermezlerse gaçacan yani? Sizin istekleriniz peki?Evet geçtiğimiz haftalarda ailem yanıma geldi, yemin ediyorum 2 hafta hiç görüşmedik. Bak dedim ailem sert bu konuda filan. Daha dün yolcu ettim bugün plan yapmışlar ailecek. İş gittikçe ciddiye biniyor. Olay şu? Nasıl ikna edicem ayrılmaya
Aşırıya kaçan, abartılı sevgi gösterilerini normal bulmuyorum.
Ayrıca bu kadar kısa sürede ailesiyle tanıştırması, helalim demesi falan çok irite etti beni. Erkek arkadaşınız lisede sevgilisiyle yüzük takan tiplerden
Nasıl bir konuşma yapmalıyım, terazi burcu olduğumdan mıdır nedir bilmiyorum. Kırmak istemiyorum, çok korkuyorumTüm bunlar 4 ayda mı oldu?
Daha fazla vebal almadan kendinize memur bir aday bulun.
Gerçek sevgileri harcamayın lütfen.
Yanii biraz böyle duygusal balık burcu :) :) :)“Helalim” diyen birini ben de istemezdim ya. Kendisine puanım 1Ailenize hak verdim.
Hele akilliya bak. Size verdiği örneğe bakın. Sağlam pabuç değil. 4 ayda helalim falan... Hızlı giden atın...Diyor ki bak benim ablam da evleneceği zaman enişteme izin verme işleri, sonra ablam ısrarcı oldu kaçarım dedi, ailem kabul etti diyor. Kaçmak filan benim hiç tarzım değil. Seviyorum iyi biri ama olur ya bilirsiniz, içinizden gelmez, gönülsüzsünüzdür biraz. Sırf onu kırmayayım diye devam ettikçe işin içinden çıkamıyorum. Çok baskın, çok ikna edici. Tam bir şey söyleyeceğim hop bir plan yapıyor, bir sürpriz ayarlıyor, bir şey diyemiyorum.
senin peşini bırakmayacağım
Bu iki cümleye kadar çocuğu bi nebze gözüm tutmuştu (helalim nedir yaaa ofgerekirse kaçırırım
Ağır sanayi burcu bence o.Yanii biraz böyle duygusal balık burcu :) :) :)
Yiğeninin doğum gününe davet etmişti, hooop maaile tanıştık, emrivaki yapıyor hep.. Hoop kapıdayım şuraya gidelim, şöyle yapalım vsBana sevgiliniz de çok mantıklı gelmedi. İlk günden aileyle tanıştırması, helalim demesi vs.
Kısacası diyor ki senin ne düşündüğün hissettiğin hiç önemli değil benim dediğim olacak. Siz de bunu çok sevmek sanıyorsunuz ama aslında baskı altındasınız. Duygularınızı düşüncelerinizi bile açıklayamıyorsunuz ve olayın akışını tamamen karşınızda ki insanın ellerine bırakmışsınız. Bu ilişkiden biri zarar görmeden uzaklaşın bence.Hayır geçmişte 5 yıllık bir ilişkim oldu, ailemi ikna edemedim. Ayrıldım. Şimdi bu çocuk beni sevip, ciddi safiyane duygularla sevince ne bileyim mutlu oldum. Ayrılma konuşması iki kez yaptım, bak dedim bu böyle olmaz. Ama diyor senin peşini bırakmayacağım, sana karşı çok farklı hissediyorum, gerekirse kaçırırım filan. Bir türlü orta yolunu bulamıyorum, nasıl söyleyeceğim.
Bu arkadaş biraz fazla arabesk..Öncelikle merhabalar.. Kızlar biri var, sizi çok seviyor, sizden iki yaş da küçük, rüyalarında bile sizi görüyor sık sık.. Öyle ki severken sizi incitmekten sakınıyor, öyle düşünün. Daha tanışmanızın ilk ayında ailesine götürüyor, ablası anne babasıyla tanıştırıyor. Sizinle konuşurken çocuk hayalleri kuruyor, yani bu adam sizi çok deli seviyor. Ama ailenize bu durumu açtığınızda aileniz kabul etmiyor, hem yaşı senden küçük diyor, hem de adam esnaf(5 kişi çalıştırıyor) sanayici olduğu için düzenli bir maaşı olmadığını, geleceğinin belirsiz olduğunu, kendiniz gibi devlet memuru birisi bulmanızı istiyor. Velhasıl aileniz bu adamı istemiyor. Sizse bu delice ilgiyi, arzulanmayı, şımartılmayı seviyorsunuz. Hoşunuza gidiyor ama daha önce aşık oldunuz, aşkı yaşadınız, hissettiğiniz şey aşk değil farkındasınız. Ama güven duyuyorsunuz. Ailenizin istekleriyse daha baskın.. Aileniz sonuçta canınız ciğeriniz. Çıkmaya başlayalı 4 ay oldu ama çocuk bir evlenme teklifi etmediği kaldı ki bana helalim diyor, bilmiyorum birkaç kez durumu anlattım ben hallederim, biz ailemle hallederiz diyor, ailesi güçlü biraz. Fakat ben çok istekli değilim, bunu ona kırmadan nasıl söylerim, siz olsanız ne yapardınız? Bugün söyleyecektim ablası aramış plan yapmışlar, kıramadım. Tüm akşam gezdik, yemek yedik vakit geçirdik. Annesi desen sanki geliniymiş gibi bakıyor. Ne yapsam bilmiyorum ne olur bir yol gösterin, help me
Söylemeyip soğuk yaparak onun anlamasını sağlarsanız daha çok üzülür takıntı haline getirir. Eğer hiç yapamıyorsanız telefondan ayrılın sebeplerini düzgünce kendinize göre açıklayarak. Ama karşı tarafı muallakta bırakmayın lütfen.Nasıl bir konuşma yapmalıyım, terazi burcu olduğumdan mıdır nedir bilmiyorum. Kırmak istemiyorum, çok korkuyorum
Ben de diyorum çok acele etmiyor musun diye, bu çok başka insan hisseder ben hissediyorum diyor.. Bilmiyorum belki de bu tavırları soğuttu beniBana sevgiliniz de çok mantıklı gelmedi. İlk günden aileyle tanıştırması, helalim demesi vs.
Hopp bir bakmışsınız nikah masasında sınıf.Yiğeninin doğum gününe davet etmişti, hooop maaile tanıştık, emrivaki yapıyor hep.. Hoop kapıdayım şuraya gidelim, şöyle yapalım vs
Evet o arabesk tarafını bildiğim için tırsıyorum zaten. Ben mantık insanıyım ama insan kırmayı sevmem. İş adresimi biliyor, evimi biliyor gelip arabayı evin önüne çekmişliği var. İnşallah bir saçmalık yapmazBu arkadaş biraz fazla arabesk..
Bu işin kırmadan yıkmadanını ben bilmiyorum.. Direk ayrılmak istiyorum ve bundan sonra hiçbir şekilde seninle görüşmek istemiyorum diyerek olayı kapatacaksınız.. Diğer türlü alengirli yollara girerseniz maalesef açık bir kapı olduğunu düşünerek asla hayatınızdan çıkmaz..
Size sürekli mesajlar atar "beni yıktın be gülüm, sensiz ölürüm..." gibi şeyler.. Sonra avucu ilaçla dolu fotoğraf falan atacak gözü yaşlı falan.. Son bir kez görüşelimler falan uzaaarr gideeerrr.. Çünkü o potansiyeli gördüm anlattığınız kadarıyla..
En iyisi direk ayrılıp her yerden engellemek..
Istekli degilseniz 4 ay çocuğu niye iyice kendinize bagladiniz yazık ya.
Yani sizi simartiyor egonuzu okşuyor diye çocuk iyice bağlanmış 4 ay sürmemeliydi oyalamişsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?