- 16 Aralık 2015
- 957
- 2.157
- 43
- Konu Sahibi sihirlikelimeler
kontrol edemem sürekli zira o italyada çalışıyor artık. evlenince benim de oraya gitme durumum vardı.Yaşanılan olay çok havada kalmış gerçekten. Ne yorum yapsak bi sonuca çıkarmaz, çelişen durumlar, soru işareti bırakan şeyler var, fakat bunların gerçekten düşündüğünüzün aksi yönde açıklamaları olabilir. Buda sizi haksız, erkek arkadaşınızı haklı yapar.
Zor şeyler yaşamışsınz evet ama bunun faturasını başkalarına kesmeyin lütfen. Bu iki taraf içinde çok çok yıpratıcı... Bu kadarcık bi olayda emin olmadan ilişkiyi bitirmekle elinize ne geçti? Bu zaten akıllıca bi davranış değil. Emin olmak isteseydiniz ilişkiyi bitirmez, takibe alırdınız. Çaktırmadan telefonuna bakarsınz vs.
Karşınızdaki adam sırf bu sebeplerden sizden vazgeçebilir, neden uğraşsın ki her şüpheli durumda ayrılan biri var karşısında. Bu şekilde özel hayatınızda hiç bi yol alamazsınız. İnsanlara güven olmaz evet ama bu kadar şüpheyle hayat geçmez
diğer sözlerinizde haklısınız, emin olmadan büyük adımlar atmamak gerekli idi ancak emin olabileceğim başka bir şey yok, açıklamalar yetersiz, beni teskin edecek bir hareket yok aksine şeyler söyledi, ilk konu mesajımda okuyabilirsiniz.
adamın ise vazgeçmesine gerek kalmadı. ben noktaladım. sadece artık nasıl toparlanırım bilemiyorum.