Nasıl Affettirebilirim kendimi :( feci kırdım

Kin tutmaz kinci değildir ama kırılgandır. Geçen hafta iş ile ilgli bir mevzusu olmuştu. O zaman nasıl üzüldüğümü sen biliyorsun ama şuan olanlar beni daha çok üzdü dedi.O zamanki olaylar bir hiçmiş dedi.
canım biraz süründürecek sanki seni.sende haketmişsin yani kızma bana.anlattığına göre iyi niyetli kırılgan birisi sevgilin.böyle biriside çok küs kalamaz zaten.heleki aşıksa.üzülme canım.sadece hatalarından ders al ve onada bunu söyle.hatamı anladım bidaha tekrarlamayacağım de.barışacaksanız eminim ben

Kendisini zayif noktasindan vurmaya kalkan bir kiza da duvar ormesi gerektigi dank etmistir belki cocuga simdi. Kendin yazmissin ya, zayif yerinden vurup canini yakmak istedigini. Herkese duvar oren insan bunu mu kaldiracak?

Bu kadar buldumcuk olmayaydin, iyiydi.
O ettigin laflar cok itici cidden.
Kendini bu kadar vazgecilmez sanma. 2 ayda niye sensiz yapamasin ya? Komik olmayin Allah askina.

İki insan birbirini mutlu etmek ve hayatlarını kolaylaştırmak için beraber olmalı, zorlaştırmak için değil. Fazla naz aşık usandırır. Uzayan triplerine son vermelisin canım.

İnşallah aramış sormuştur :) ama karşılıklı iletişim farklı geldi, beyfendi çok narin, şakalaşırken "oyarım" lafından rahatsızlanıyor; konu sahibi üsteliyor üsteliyor, diyaloglar bambaşka bir hal alıyor. ama yine de o haklı çünkü uyardığına pişman etmişsin adamı konu sahibi. Konuşmasa da konuşmaz yani.

naz yapayım derken elinize ayağına bulaştırdınız.
Çocuk haklı, bi bayan "gözünü oyarım falan" gibi cümlüler kurmamalı, daha nazik konuşulmalı.
Özür dile, pişman olduğunu anlat sonra da fazla üstüne düşme yoksa iyice çıkmaza girer konu.

1. Henüz 2 ay bile olmamış "flört aşamasındaki" ilişkide nasıl bu kadar trip attınız?

2. Akşama kadar trip attıktan sonra bir anda nasıl oldu da eşeklik yaptığınızı düşündünüz?

İnsulinle alakalı bir sorunun var mı peki?

hayır sorunum yok insülinle alakalı canım geçen ay antibiyotik kullanmştm sanırım ondan oldu

canım biraz süründürecek sanki seni.sende haketmişsin yani kızma bana.anlattığına göre iyi niyetli kırılgan birisi sevgilin.böyle biriside çok küs kalamaz zaten.heleki aşıksa.üzülme canım.sadece hatalarından ders al ve onada bunu söyle.hatamı anladım bidaha tekrarlamayacağım de.barışacaksanız eminim ben

barıştık canım sabahına :)

Trip atma bence bidaha..
asla

valla yerden yere vurmuşsun...bir yemeğe götür özür dile...

yemek sözü alarak barıştık :)
İnşallah aramış sormuştur :) ama karşılıklı iletişim farklı geldi, beyfendi çok narin, şakalaşırken "oyarım" lafından rahatsızlanıyor; konu sahibi üsteliyor üsteliyor, diyaloglar bambaşka bir hal alıyor. ama yine de o haklı çünkü uyardığına pişman etmişsin adamı konu sahibi. Konuşmasa da konuşmaz yani.

evet arayıp sordu

naz yapayım derken elinize ayağına bulaştırdınız.
Çocuk haklı, bi bayan "gözünü oyarım falan" gibi cümlüler kurmamalı, daha nazik konuşulmalı.
Özür dile, pişman olduğunu anlat sonra da fazla üstüne düşme yoksa iyice çıkmaza girer konu.

fazla abartmış oldum

1. Henüz 2 ay bile olmamış "flört aşamasındaki" ilişkide nasıl bu kadar trip attınız?

2. Akşama kadar trip attıktan sonra bir anda nasıl oldu da eşeklik yaptığınızı düşündünüz?

oldu işte bir kere

22

Kızlar 2 aya yakındır flört aşamasında olduğum biri var hayatımda. İyi güzel tatlı geçiniyorduk.
Bugün şakalaşırken şakanın dozunu kaçırdım. Bana bak, oyarım seni görürsün dünya kaç bucak gibi bir cümle kurdum. Oda kızdı kalbini kırmak istemiyorum ama lütfen düzgün konuş benimle diye.
Neyse ben de bayağı trip yaptım. O akşam alttan aldıkça ben umurumda değilsin, kalbimden düştün, nasılsa senin için bir anlam ifade etmiyorum dedim durdum her seferinde. Korkağın tekisin sen sevilmekten ve sevmekten korkuyorsun, istemiyorum seni git gibi cümleler kurdum. Ama o bu cümleler boyunca hep benim onun için değerli olduğumu söyleyip durdu. Hatta sinirlisin belli dök içini rahatla bile dedi.

Eşek kafam çocuğa demediğimi bırakmadım. Sonuç olarak da olay büyümesin diye uyuyorum ben dedi. Şimdi ise kazık çakar gibi oturup duruyorum yaptığım eşekliği düşünerek. Nasıl kendimi affettirebilirim ? Önerisi olan var mı?

O düzgün konuş benimle dedikten sonra 2 saat kadar mesaj atmadım ben ona. Sosyal paylaşım sitesinden mesaj atmış, whatsapp dan ve en son aradıktan sonra mesajına cevap verdim.
Kardeşim 'oyarım seni' ile başlayan cümle biraz mahalle kadını tadında olmuş. Sevgilinin bu lafına alınmasını haklı buldum. Orada biraz avamlaştırmışsın kendini. Fakat sadece bu olsa ortada sorun var sayılmaz. Bir anlık gaflet söyledim denir Özür dilenir geri dönüşü daha kolaydır.
Fakat sonraki triplerle konuyu uzatmayaydın iyiydi. Başı neyse de sonu pek hoş olmamış..

saplantı ile alakası yok değer verdiğini fazlası ile biliyorum. Sabah uyandığımız andan akşam yatana kadar benimle mesajlaşır hep. Güleriz birlikte, komiklikler yapar, biraz suratımı assam güldürene kadar uğraşır. Yani benim ona verdiğim önemim 10 katını o bana verir. Ama o an canını yakmak istedim nedense.
Şaka gibisiniz farkında mısınız?
Bu nasıl sevgi anlayışı?
Çok egoist gördüm sizi...
Sizin peşinizden koşması, tabiri caizse "kötü" davransanız da gitmemesi şımartmış sizi

Bir de bunu tutup regl ye bağlamamış mısınız, komik.

Hayır sonra kızlar gelip konu açıyorlar, sevgilim beni istemiyor artık çok değişti diye
Değişir tabi ki.
Sizi affetmese haklı adam.

Özür dileyin .
Bir daha umarım hareketlerinde kantarın topuzunu kaçırmazsınız.

Bir anda oldu. Kaybetme gibi bir korkum yok çünkü fazlasıyla eminim onun bensiz yapamayacağından. Daha önce aramıza mesafe koyduk en fazla 2 gün dayanabildi.

Siz onsuz yapabilirsiniz, ama o sizsiz yapamaz.
Bu yüzden istediğim gibi kötü davranıp yerden yere vurabilir ve peşimden süründürebilirim diyorsunuz yani?
Umarım çocuğun gözü açılır.

Valla ne yalan söyliyim ben olsam Kesinlikle sizinle gorusmem. Olay sonrasindaki tavriniz çok itici geldi ne alaka yani bu kadar da. Çocuk gibi. O yüzden ne deseniz affeder onu da bilemiyorum ama Galiba olgun bi insan gibi davranarak çözebilirsiniz bu durumu. Yaptığınız baya baya çocukluk olmuş çünkü, o yüzden umarım size karşı ilgi dusuklugu yasamamistir. Çok garipsedim ben :s

X