Nasıl Affettirebilirim kendimi :( feci kırdım

inşallah sabah tamamen unutmuş olur :) günaydın mesajı at bence sabah.erkeğinde triplisi pek fena olur :KK48:

Tripli değilde çok kırılgan. Kendisine dışarı karşı bir duvar örmüş ve fazlasıyla uzak duruyor insanlardan. Zayıf yanlarını gösterdiği tek insan benim.
Büyük Umutlar'daki Estella geldi aklıma :KK51:

Kitabı diyorsunuz sanırım okumadım hiç

Kızlar 2 aya yakındır flört aşamasında olduğum biri var hayatımda. İyi güzel tatlı geçiniyorduk.
Bugün şakalaşırken şakanın dozunu kaçırdım. Bana bak, oyarım seni görürsün dünya kaç bucak gibi bir cümle kurdum. Oda kızdı kalbini kırmak istemiyorum ama lütfen düzgün konuş benimle diye.
Neyse ben de bayağı trip yaptım. O akşam alttan aldıkça ben umurumda değilsin, kalbimden düştün, nasılsa senin için bir anlam ifade etmiyorum dedim durdum her seferinde. Korkağın tekisin sen sevilmekten ve sevmekten korkuyorsun, istemiyorum seni git gibi cümleler kurdum. Ama o bu cümleler boyunca hep benim onun için değerli olduğumu söyleyip durdu. Hatta sinirlisin belli dök içini rahatla bile dedi.

Eşek kafam çocuğa demediğimi bırakmadım. Sonuç olarak da olay büyümesin diye uyuyorum ben dedi. Şimdi ise kazık çakar gibi oturup duruyorum yaptığım eşekliği düşünerek. Nasıl kendimi affettirebilirim ? Önerisi olan var mı?

O düzgün konuş benimle dedikten sonra 2 saat kadar mesaj atmadım ben ona. Sosyal paylaşım sitesinden mesaj atmış, whatsapp dan ve en son aradıktan sonra mesajına cevap verdim.
Boş ver iyi yapmışsın :KK48: Yarın mesaj atar gerçekten değer veriyorsa, o zaman uzatmaz barışırsın. Geri adım atarsan şımarır. İyi böyle.

Biliyorum canım ve tek dediği teşekkür ederim insanlara güvenmemem onlarla arama duvar örmekte ne kadar haklı olduğumu bir kez daha hatırlattın demek oldu :KK43:
off çok ağır olmuş.sen onu bizlerden çok daha iyi tanıyorsun.kin yapar mı kırılganlığı devam ettirir mi bilemeyiz ama bundan sonrası için dikkat et canım.en kötü şeydir insanların zayıf noktasından vurmak.

Boş ver iyi yapmışsın :KK48: Yarın mesaj atar gerçekten değer veriyorsa, o zaman uzatmaz barışırsın. Geri adım atarsan şımarır. İyi böyle.

inşallah öyle olur

Ortada yokluğuna dayanılmayacak bir ilişki yokmuş bile. Neden sanki yıllar süren bir birlikteliğiniz varmış gibi ancak 2 gün dayanabildi dediniz

2 aya çok şey sığdırdık biz. bir günümüz birbirmize günaydın demeden yada iyi geceler demeden bitmedi. 5 dakika ortadan kaybolsam direk merak eder.

off çok ağır olmuş.sen onu bizlerden çok daha iyi tanıyorsun.kin yapar mı kırılganlığı devam ettirir mi bilemeyiz ama bundan sonrası için dikkat et canım.en kötü şeydir insanların zayıf noktasından vurmak.

Kin tutmaz kinci değildir ama kırılgandır. Geçen hafta iş ile ilgli bir mevzusu olmuştu. O zaman nasıl üzüldüğümü sen biliyorsun ama şuan olanlar beni daha çok üzdü dedi.O zamanki olaylar bir hiçmiş dedi.

Biliyorum canım ve tek dediği teşekkür ederim insanlara güvenmemem onlarla arama duvar örmekte ne kadar haklı olduğumu bir kez daha hatırlattın demek oldu :KK43:

:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
yaş 20-24 değil miydi? insanlara güvenmemek - insanlarla araya duvar örmek
yani konu sahibi
inan seni kırmak istemiyorum ama
ikiniz de hiç sağlıklı tavırlar sergilemiyorsunuz bence

:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
yaş 20-24 değil miydi? insanlara güvenmemek - insanlarla araya duvar örmek
yani konu sahibi
inan seni kırmak istemiyorum ama
ikiniz de hiç sağlıklı tavırlar sergilemiyorsunuz bence
22 yaşındayım.Ne alakası var hanımefendi. Zamanında aile fertlerinden birinin terk ettiği kişi diğer insanlara da güvenemeyeceğin farkında. Düşünsenize çok sevdiğiniz biri sizi terk ediyorsa kanınınız canınız olmayan bir kişi neler yapmaz ki

Arkadaş size o tür şakaları daha once sevmedigini söylemiş yaptığınız şaka üzerine sizi de bu tür seyleri sevmiyorum düzgün konuş diye uyarmış.

Bunun üzerine siz trip atmış birde sacma sapan şeyler yazmışsınız.

Hem umrumda degilsin deyip hem de ''nasıl senin için bir anlam ifade etmiyorum'' diye yazmanız bana garip geldi açıkçası.

Umurunuzda olmayan biri için bir anlam ifade etmeniz mi gerekiyor?

Bir anlam ifade etmeniz gerekiyorsa o neden umurunuzda degil?

Bence onun sizi uyarmasini hazmedememissiniz ve bu durum sacma davranışlara yol açmış.

Arkadaşınız sabırlı biriymis. Gereksiz yere triplerinizi çekmiş ve uzatmamak icin yatmış.

Abartmissiniz.

Minel çok şaşırdım, neden böyle davrandın ki? Yani hangi haleti ruhiye ile yaptın bunu? Sanki daha önce bir travma yaşamışsın ve nedense çocuğun mevzu ile hiç alakası olmadığı halde acısını ondan çıkartıyormuşsun gibi geldi.

Arkadaş size o tür şakaları daha once sevmedigini söylemiş yaptığınız şaka üzerine sizi de bu tür seyleri sevmiyorum düzgün konuş diye uyarmış.

Bunun üzerine siz trip atmış birde sacma sapan şeyler yazmışsınız.

Hem umrumda degilsin deyip hem de ''nasıl senin için bir anlam ifade etmiyorum'' diye yazmanız bana garip geldi açıkçası.

Umurunuzda olmayan biri için bir anlam ifade etmeniz mi gerekiyor?

Bir anlam ifade etmeniz gerekiyorsa o neden umurunuzda degil?

Bence onun sizi uyarmasini hazmedememissiniz ve bu durum sacma davranışlara yol açmış.

Arkadaşınız sabırlı biriymis. Gereksiz yere triplerinizi çekmiş ve uzatmamak icin yatmış.

Abartmissiniz.
Biliyorum fazlasıyla abarttım. Nazımı çeken biri diye belki öyle oldu ama geciken bir reglinin snirini stresini kendisinden çıkarttım.

Minel çok şaşırdım, neden böyle davrandın ki? Yani hangi haleti ruhiye ile yaptın bunu? Sanki daha önce bir travma yaşamışsın ve nedense çocuğun mevzu ile hiç alakası olmadığı halde acısını ondan çıkartıyormuşsun gibi geldi.
Daha önce de dediğim gibi aşırı geciken reglinin sinir ve stresi var ona patlamış oldum

22 yaşındayım.Ne alakası var hanımefendi. Zamanında aile fertlerinden birinin terk ettiği kişi diğer insanlara da güvenemeyeceğin farkında. Düşünsenize çok sevdiğiniz biri sizi terk ediyorsa kanınınız canınız olmayan bir kişi neler yapmaz ki

çok alakası var hanımefendi
"babana bile güvenmeyeceksin" lafı doğrudur, katılırım, ancak buradaki güven "körü körüne güven" anlamına gelir
körü körüne güven zaten iyi değildir de
insanlara hiç güvenmemek, araya duvarlar örmek farklı bir boyut
ikinizin de ciddi anlamda güven sorunları var
ne aileler vardır düşmandan öte, ne dostlar vardır aileden öte

Ben hoşlanılan kişi tarafindan bu şekilde uyarı almayi kabullenemiyor olmaniza bağladım.
aslında uzatmayacaktım nasılsa biliyordum gönlümü alacaktı zaten mesaj atmıyorum diye mesaj atıp üstüne cevap alamayınca aramaya başlamıştı ama bir anda şaka tersine çevrildi

X