- 25 Ağustos 2022
- 51
- 17
- 18
- Konu Sahibi Elif888900
bir bebeğim daha 10 günlük olduğu için diğer çocuğumu okula bırakamıyorum dayım ben bırakırım dedi kendisi emekli. Bende servise vermedim olur dedim ama ücreti ile neyse servisciye sordum 500 tl fazlasını verdim ama getirip götürecekti. Neyse normalde 3 te evde olurlardı 10 geçiyordu çocuk yok dedim heralde pazara ugradılar baktık bir 5-10 dk daha geçti yok aradım bana söylediği oğlu ateşlenmiş ambulans gelmiş herkes duymuş ben nasıl duymamışım kızımı almamış mıyım dedim hayır duymadım neyse gittik aldık çocuğu yengem o telaşla unuttuk dedi sinirlendim ama hadi insanlık halidir olabilir dedim. Sonra dayım bana duymadığım için laf vurunca sana güvenmeyeceğim diye bende bende sana güvenmem bir daha dedim ve dayı o telaşla unuttumuz mu yoksa duyduğumu düşündüğün için mi haber vermedin dedim oda duyduğunu düşündüğüm için dedi ve ben daha çok sinirlendim. Bugünde gelmiş kaynanamlar burdayken eşime yok elif oğlumu sormadı filan demiş bu seferde kıvırdılar çocuğu o telaşla unuttuk dediler artık onla göndermiyorum diye mi işte çıkıyorlar yoksa işine mi gelmiyor anlamadım benim 4 yaşında çocugum orda yarım saat gereksiz yere bekledi ki haber vermiş olsalardı aldıracak çok kilim vardı ama onun psikolojisini düşünen yok üstelik kendi 20 yaşındaki danası ile bir tutuyor