Hanımlar bana fikirlerinizi söyleyebilir misiniz? Hemşirelik 3. sınıfta okuyorum yurtta oda arkadaşım ile ilgili son aylarda çok fazla sorun yaşadım. Kendisi 2 yıllık harita teknikerliği bölümü okuyor. Başta sen benden daha iyi bölümde okuyorsun şöyle böyle benden daha iyi durumdasın diye beni takdir ederken şimdi en ufak hareketimde sinirleniyor, özür diliyorum affetmiyor, kendisi dünyanın en önemli insanı da her şeyin en doğrusunu biliyormuş gibi değişik tavırlara bürünüyor. Zaten ailesiz büyüdüğüm için olmayan öz güvenimi iyice yerin dibine soktu kendimi çok yetersiz hissediyorum. Ancak en başlarda beni anlayan tek insan olduğunu düşündüğüm için ondan kopamıyorum. En son aramızdaki bir problemden dolayı senin farklı olduğunu düşünmüştüm sen de herkes gibiymişsin dedim. Herhangi bir açıklama yapmak yerine sırf öyle dediğim için beni her yerden engelleyip odadan atmaya çalıştı. Bu basit bir kıskançlık sorunu mu yoksa narsist biri mi bilmiyorum. Sizce bu durumda ne yapmalıyım eğer narsist ise düzelme ihtimali var mıdır?