Narsist anne narsist eş

Anneniz , babanız , eşiniz kısacası herkes “sizin dışınızda olan kişiler” hepsi narsist..

Bence biraz kendinize çevirin okları.. herkes kötü bir siz iyi

Tani konulmadigini nerden biliyorsunuz ? Emin olmasam konulmamış olsa böyle soylemem heralde dimi ? Çift tepistine gittik tani koyuldu anneme de tani koyuldu? Bende borderline kişilik bozukluğu var ? Tatmin oldunuz mu ?

Evet hastasınız, borderline demişsiniz

İşe giremez misin ? Yada kafanı dağıtacak başka şeyler

İş bulsan ? Maddi imkanınız nedir bir kursa falan git.

Mevzu bu mu bilmem ama psikolog tanı koyamaz

Mevzu bu mu bilmem ama psikolog tanı koyamaz
Eger kisi once psikologa gittiyse psikologlarin calistiklari psikatristler vardir. Gelen hastalarda supheli gorduklerini onlara yonlendirirler ve psikatri yaptigi testlerden sonra kisinin kendi psikologuna bilgi verir ve tani haberi psikologtan alinir. Eger devam edeceklerse ederler ilac alimi vs gerekliyse onun esliginde. Devam edilmeyecekse ben devam edemeyecem der ve psikatriye yonlendirir

Yok geri dönmeyin.Daha fazla hayatınızı rezil etmeyin.Surec bitince işe başlayın.

6 sene işin okulunu okudum, tanıyı psikologun söylediğini ilk defa sizden duyuyorum. Böyle "psikolog tanı koydu" diye yanlış bilgilere mahal veriyor, hoş değil

6 sene işin okulunu okudum, tanıyı psikologun söylediğini ilk defa sizden duyuyorum. Böyle "psikolog tanı koydu" diye yanlış bilgilere mahal veriyor, hoş değil
Bende bu durumun sizin için ilk şahidi olmus oluyorum o zaman Benim icin ilk defa duydugum bir surec degil. Psikolog tani koydu diye yanlis bir bilgiye mahal vermemek adina psikatri kisinin psikologuna bilgi veriyor diye yazdim. 6 yillik bir deneyimim olmasa da bir sekilde herkes burada yasadigi deneyimleri paylasiyor. Yasadigimiz surecin dogru isleyip islememesi , prosedur kisimlari tabi ki yetkililere kalmis.

Yok ben size demedim zaten, konu sahibi mesela psikolog tanı koydu diyor, burada neredeyse her gün açılır bir tane benzeri, giden hastalar/danışanlar sanıyor o kişinin koyduğunu

Yok ben size demedim zaten, konu sahibi mesela psikolog tanı koydu diyor, burada neredeyse her gün açılır bir tane benzeri, giden hastalar/danışanlar sanıyor o kişinin koyduğunu
Evet anladim. Benim deneyimimde basvurdugum psikolog tarafindan yonlendirildigim ortak calisanlari olan bir psikatri doktoru test uygulanmisti. Sonucumu psikologumdan alip o sekilde devam etmistik. Belki arkadasinda deneyimi o sekildedir ama yanlis ifade etmistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…