Narsist anne narsist eş

kizilbrunette

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2023
57
15
3
Merhaba daha oncede konu açmıştım bosanmayla ilgili, kafayi yemek üzereyim. İntihar etmemek için kendimi zor tutuyorum çünkü dayanacak ne gücüm ne sabrım var. Bana akıl verin lütfen. Benim 2 hafta sonra bosanma davam var. Ailemin evine döndüm. Çünkü eşim olacak herif pisliğin teki uyuşturucu bağımlısı bi narsist çıktı. Evlenmeden önce love bombing uygulayıp evlendikten sonra şeytan çıkmıştı içinden 7 senem çöp oldu. Ama konu oda değil, annem narsist asla dinlemiyor beni tıpkı esim gibi el iyisi evde eşkıya gibi annem herseyime karışıyor. Lafımı kesiyor hep haklı beni sinir hastası etti 1 ayda ben bagirincada burası benim evim diyor. Zaten narsist bir kocanin hasta ettiği bir insanim sol bacağım sıkıntılı sendeleyerek yürüyorum kalbim arada tekliyor doktor stres yapmamam gerektiğini söyledi. Anneme üstüme gelme bak hastayım diyorum ama nafile. Aşırı huzursuz bir ortam bana iyi gelen sadece babam ama oda annemden korkuyor. Kafayi yemek üzereyim geri dönmek istemiyorum o pislik esimin yanına o daha beter pskolojik baskı uyguluyor arada sıkıştım kaldım resmen ( imtihanlardan imtihan beğen dur şimdi napicam ben sağlığım gitti pskolojim berbat enkaz gibiyim

Sen dik duracak ezdirmeyeceksin kendini orası senin evin. Annene fırsat verme. Calisma durumun var mı? Bu saatten sonra aile baskısı da çekilmez. Kendi evini düzenini kur.

Reactions: Cac
Intihari care görmeyin anneniz ne kadar kötü olsada madde bagimlisi bir eşten iyidir diye düsünüyorum idare edin taki toparlanana dek isiniz yokmu peki sizin

Sen dik duracak ezdirmeyeceksin kendini orası senin evin. Annene fırsat verme. Calisma durumun var mı? Bu saatten sonra aile baskısı da çekilmez. Kendi evini düzenini kur.
Ayrı eve çıkma şansım var ama eski esim sagolsun pskolojimi öyle bir bozmuş ki yanliz kalamıyorum fobi oluştu çalışmak istiyorum sağlığım pek iyi degil

Intihari care görmeyin anneniz ne kadar kötü olsada madde bagimlisi bir eşten iyidir diye düsünüyorum idare edin taki toparlanana dek isiniz yokmu peki sizin
Var çok güzel mesleğim var biraz iyi hissedince başlamak ist
Mesleğin , çalışma tecrüben var mı ?
Var çok güzel mesleğim var çok şükür

Var çok güzel mesleğim var biraz iyi hissedince başlamak ist

Var çok güzel mesleğim var çok şükür
Mesleginize devam edin kendinizi eve kapamayin bir dost bir arkadasa gidin sürekli annenizle dizdize olmayin kendinize bakin sevin kendinizi olmuyorsa biseyler olmuyor bunun icin kendinizi yipratmaya ne gerek var bosverin belki Cook guzel yarinlar sizi bekliyordur

Umarim öyledir tavsiyeleriniz için çok tsk ederim deneyecegim

geçmiş olsun

önümüze gelene kendi kendimize narsist diye tanı koymasak?

ortada "made bağımlısı" olmak gibi zaten devaaaaasa bir sorun varken "narsist eşimi 7 sene çektim"lik bi durum yok ki
uyuşturucu olayını fark eder etmez çıkıp evden boşanma davasını açardınız mesela

yok illa tanı koyacaksak
sizde de bi' mağduriyet devşirme eğilimi var sanki

7 sene!
ne gerek vardı?

Tani konulmadigini nerden biliyorsunuz ? Emin olmasam konulmamış olsa böyle soylemem heralde dimi ? Çift tepistine gittik tani koyuldu anneme de tani koyuldu? Bende borderline kişilik bozukluğu var ? Tatmin oldunuz mu ?

Anneniz toksik olabilir de narsist olduguna nasil karar verdiniz? Esiniz icin de klinik bir teshis var mi?
Herkes herkese narsist diyor da kimse doktor degil!
Neyse icinde bulunduğunuz durum zor belli ki, sizin de psikolojiniz iyi degil, herhangi bir destek alıyor musunuz? Lutfen destek alin
Anneniz sorunlu da olsa babanizin desteğine tutunun, çocuklarınız için sabredin az kalmis
Isiniz varsa ona dort elle sarilin, siz güçlü durmalisiniz çocuklarınız icin
Boşanip kurtulduktan sonra da kendinize bir ev tutarsiniz cocuklarinizla

Arkadaşlar tani konulmuş yani ? Klinik pskolog da ? Sizi anlıyorum ama mevzu bu mu sizce babama da tani koyuldu ? Bipolar bozukluk ve narsizim kişilik bozukluğu var ? Ben niye kendi kendime salliyim hasta miyim ben ? Evet gidiyorum pskologa tsk ederim çocuğum yok

çocuk nereden çıktı?

Ailede komple problem var o zaman yalniz yasayin tedavi gorun ve bosanin. Kusura bakmayin ben cocuk var gibi yorumlamisim nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…