Narciso Rodriquez Pembe mi Siyah mı?

Loresima89

Dağlı bir kabiledir aşk..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2014
334
227
43
35
Arkadaşlar pembe şisesini ykmde denedim hoşuma gitti özellikle kağıdı eve getirip yatağın üstüne bıraktım ertesi gün daha da güzelleşmişti ama siyahı daha kalıcı ve farklı diyolar sizce hangisi güzel?

Kesinlikle pembesi. Siyahı hediye gelmişti dayanamadım kokusuna . Midemi bulandıran tek parfüm siyah şişesiydi. Pembesi cok güzel ama ona lafım yok.

Biri edp biri edt nasıl bu kadar fark oluyor ya :/

Biri edp biri edt nasıl bu kadar fark oluyor ya :/
oluyor oluyor öyle.. aslında aynı isim falan diyorsun nasıl bu kadar farklı çıkabilir ki parfüm ama bir notayı değiştiriyorlar ya da yoğunluk sırasını değiştiriyorlar falan ve ortaya bambaşka bir şey çıkabiliyor.. zaten genelde high end markalarda böyle oluyor, uygun markalar edt-edp ayrımını daha çok aynı kokuyu hafifleterek yapıyorlar bana göre..

Cok fark var. Özellikle narciso for her olanda.. Siyah şişe daha sert ve keskin kokuyorken, pembesi bana pudramsı ciceksi geliyor. Notaları farklı zaten aynı olmaları imkansız

Hmm teşekkürler zaten onu denemiş beğenmiştim pembe alıyım o zaman

Bir süredir For Her Edp yi çok merak ediyordum, gittiğim her parfümeride soruyordum. Parfüm var ama tester hiçbir yerde yok. Hatta David Walker dan denemeden direk aldım, ne de olsa açık parfüm pahalı birşey değil beğenmezsem atarım gider diye. Kokuyu ilk sıktığımda acayip ağır boğucu bir musk hissediyorum hiç beğenmedim, ama üzerinden baya zaman geçerse güzel bir kokuya dönüşüyor, mesela ertesi gün kıyafetimde kalan kokusu hiç fena değil. Acaba orjinali de mi böyle? Denemek nasip olmadı, denemeden alınacak bir parfüm de değil zaten fiyatı çok yüksek. Dp deki taklidi orjinaline çok yakın diyorlar, bari orada deneyeyim.
Hanımlar kullananlardan yorum bekliyorum .

David walker dan aldığımı sıktım bugün, iş yerindeki bir erkek arkadaşım hacı yağına benzetti hiç güzel kokmuyor dedi. Ama başka bir kız arkadaşım ve kız kardeşim beğendi. Ben de anlamadım gitti.
Acaba bu koku erkeklerin beğenmediği sadece bayanların beğendiği bir koku mu? Ben de kendi sıktığım kokuyu algılayamıyorum ki karar vereyim.

Ben de çok seviyorum bunu ama erkek arkadaşım sevmiyor ya Bir de benim beğenip onun beğenmediği armani she var. Sanırım bazı kokular bize güzel gelirken onları rahatsız ediyor

Ben de çok seviyorum bunu ama erkek arkadaşım sevmiyor ya Bir de benim beğenip onun beğenmediği armani she var. Sanırım bazı kokular bize güzel gelirken onları rahatsız ediyor

Olabilir gerçekten de. Erkeklerin koku zevkleri bizden farklı. Erkek kardeşim kullandığım hiçbir kokuyu beğenmez mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…