Ayyyyyyy bayidlim her seye, gelinlikten baslayarak, fotolara, her seye.......hepsi cok guzel gorunuyor, cok guzel bir dugun olmus
mutluluklar çoook beğendim
Mutluluklar dilerim..
Allah bir ömür mutlu etsin sizi
Şahane bir gelin olmuşsunuz.
Tebrikler
Teşekkürler canım daha iyileri sizlerin olsun inşallah.çok iyi hazırlanılmış bir düğün tebrikler harika olmuşunuz
Öncelikle fotoğraflarda yüzümüzü kapadığım için özür dilerim. Ama malesef eşimden izin çıkmadı. Berbat oldular farkındayım tekrar kusura bakmayın. Düğünüm dışardaydı yağmur yağdı, olmadı( Yinede geriye dönüp baktığımda herşey içime sindi. Biz bayanlar fazla kafaya takıyoruz en ufak şeyleri.Fotoğraflar fazla ve karışık oldu farkındayım. iyi seyirler kızlar.
Ne güzel bir tesadüf canım benim, iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Mutluluk dileyen mutluluk bulsun inşallah.senin düğün tarihin benim doğum tarihim herşey harika gözüküyor canım allah bir ömür boyu mutlu etsin
Ne güzel bir tesadüf canım benim, iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Mutluluk dileyen mutluluk bulsun inşallah.
Herşeyiniz çok güzel olmuş, askılara ayrıca bayıldımAllah daim etsin aşkınızı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?