• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nar_in de evlendi. Dış çekim ve kına tüm detaylarıyla.

Çok sağol gerçekten beğenileriniz beni çok mutlu etti, çünkü burada gelinlik tercihi yaparken konu açmıştım, herkes dantelli modeli beğenmişti ama şimdi güzel yorumlar alınca insan çok mutlu oluyor. Rabbim daha güzellerini sizlere nasip etsin inşallah. Herşey gönlünüzce olsun .:16:

Ayyyyyyy bayidlim her seye, gelinlikten baslayarak, fotolara, her seye.......hepsi cok guzel gorunuyor, cok guzel bir dugun olmus :16:

Ayyyyyyy bayidlim her seye, gelinlikten baslayarak, fotolara, her seye.......hepsi cok guzel gorunuyor, cok guzel bir dugun olmus :16:

Çok aksilikler yaşandı ama çok eğlenceli geçti herşey. Beğenin için çok ama çok teşekkür ederim. Evli değilseniz darısı sizlerin başına diyorum. :16::16::16:

Allah bir ömür mutlu etsin sizi
Şahane bir gelin olmuşsunuz.
Tebrikler:nazar:

Öncelikle fotoğraflarda yüzümüzü kapadığım için özür dilerim. Ama malesef eşimden izin çıkmadı. Berbat oldular farkındayım tekrar kusura bakmayın. Düğünüm dışardaydı yağmur yağdı, olmadı:(( Yinede geriye dönüp baktığımda herşey içime sindi. Biz bayanlar fazla kafaya takıyoruz en ufak şeyleri.Fotoğraflar fazla ve karışık oldu farkındayım. iyi seyirler kızlar.

her detay çok hoş.

senin düğün tarihin benim doğum tarihim herşey harika gözüküyor canım allah bir ömür boyu mutlu etsin :KK28::KK68:

Herşeyiniz çok güzel olmuş, askılara ayrıca bayıldım :KK22: Allah daim etsin aşkınızı inşallah:KK51:

Asaletin ta kendisi muhteşem olmuşsun canım, Allah mutluluğunuzu daim etsin. Maşallah

Back