- 18 Kasım 2013
- 82
- 1
- 18
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herşeyiniz ayrı ayrı bi harika olmuş
Gelinliğinizde çok yakışmış
Bütün detayları düşünmüşsünüz ne güzel ya bayıldımm, fotograflarınızda harika çıkmış
İnşallah bi ömür mutlu olursunuz
Darısı başıma diyorumm
Buarada kına kaftanlarınızın ve askılarınızı ne kadara yaptırdınız fiyat olarak öğrenebilir miyim?
Bayıldım hepsini,mutluluklarrrr
Tekrar baktımda resimlerine ay valla 41kere maşallah ben bayıldım sana ya
İnşallah bende senin gibi güzel bi gelin olurum
Herşeyini sorudum bıktırdım ama gelin çiçeğinide sormak istiyorum ben ya nerden aldın
Bide yanlış anlamadıysam düğünden sonra kına yapmışsınız değil mi? onu bende çok düşünmüştüm ama hiç görmediğim için riske atamadım sonradan bulduk küçük biyer vazgeçtik inşallah hayırlısıyla atlatırız onuda
dincer ozdemir cekti.fotoğraflarınızı kim çekti acaba?
Öncelikle fotoğraflarda yüzümüzü kapadığım için özür dilerim. Ama malesef eşimden izin çıkmadı. Berbat oldular farkındayım tekrar kusura bakmayın. Dış çekimde yağmur yağıyordu çok ağladım üzüntümden. Düğünüm dışardaydı yine yağmur yağdı, yine olmadı( Yinede geriye dönüp baktığımda herşey içime sindi. Biz bayanlar fazla kafaya takıyoruz en ufak şeyleri.Fotoğraflar fazla ve karışık oldu farkındayım. iyi seyirler kızlar.
hiç canınızı sıkmayın bence fotograflardan havanın yagmurlu oldugu photoshopsuz halleriyle bile belli olmuyor, kısmetli gelinmişsiniz hem :)
hangi şehirden oldugunuzu bilmiyorum ama kuaförünüz kimdi ve önerir misiniz?
canım yorumun için çok teşekkür ederim. Fotoğraflar izmitteki halimden. Kuaför suat kesinlikle tavsiye ediyorum. tüm çalışanları çok ilgililer canım.
ben istanbuldayım canım keşke yakınlarda olsaydı
Çok teşekkür ederim, sizede hazırlıklarınızda kolaylıklar diliyorum. Mutluluklar dilerim.