nar_in de evlendi. Dış çekim ve kına tüm detaylarıyla.

Çok teşekkürler canım, sorularını özel mesaj yolladım canım. umarım yardımcı olabilmişim.
darısı başına.

Tekrar baktımda resimlerine ay valla 41kere maşallah ben bayıldım sana ya

İnşallah bende senin gibi güzel bi gelin olurum

Herşeyini sorudum bıktırdım ama gelin çiçeğinide sormak istiyorum ben ya nerden aldın

Bide yanlış anlamadıysam düğünden sonra kına yapmışsınız değil mi? onu bende çok düşünmüştüm ama hiç görmediğim için riske atamadım sonradan bulduk küçük biyer vazgeçtik inşallah hayırlısıyla atlatırız onuda

Canım benim çok teşekkkür ederim. Tanımadığım insanlardan böyle güzel yorumlar duymak inan beni çok mutlu ediyor. Sen dahada güzel olursun inşallah canım. Biz düğünden sonra kına yaptık doğru anlamışsın , çünkü iki ayrı şehirde düğünümüz oldu. gelen akrabalarımızda hep uzaktandı. Gelinlikle görsünleer dedik. Düğün gibi girip son iki saat kınaya ayırdık. Vallahi çok güzel oldu, hiç ayrı telaşta olmadı.gelen misafirlerimizde çok eğlendiklerini söylediler. Olur ya herşey olur. Sen nasıl istiyorsan öyle yap, kimseyi takma kafana.senin içine birşeyler sindikten sonra gerisi boş. Gelin çiçeğine gelirsek bende çok aradım. Çünkü piyasada istediğim gibi fazla yapay yapay durmayan yapma çiçek bulamıyordum. Belki vardı ama izmitte bulamadım, gebzede bir çiçekçide buldum bunu zamanımda kalmamıştı ve bunu aldım. Çiçeğimi bende çok seviyorum hazırlıklarında kolaylıklar diliyorum, herşey gönlünüze göre olsun.

Maşallahh harika görünüyorsunuz bayıldımm .. Allah bir ömür mutlu etsın

ayyyy nasıl güzelll nasıl güzell yaaa maşallah bayıldım

hiç canınızı sıkmayın bence fotograflardan havanın yagmurlu oldugu photoshopsuz halleriyle bile belli olmuyor, kısmetli gelinmişsiniz hem :)

hangi şehirden oldugunuzu bilmiyorum ama kuaförünüz kimdi ve önerir misiniz?

canım yorumun için çok teşekkür ederim. Fotoğraflar izmitteki halimden. Kuaför suat kesinlikle tavsiye ediyorum. tüm çalışanları çok ilgililer canım.

ben istanbuldayım canım keşke yakınlarda olsaydı

canım istanbul da daha çok seçenek var, sanslısın üzülme. bazı isimler var onlara gidersen bence pişman olmazsın. İnşallah herşey içine siner canım. Mutluluklar.

Çok teşekkür ederim, sizede hazırlıklarınızda kolaylıklar diliyorum. Mutluluklar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…