Ciddi mi değil mi bilmiyorum o yüzden geri durdum ondanAdam size yürüyor açık açık. Neyini anlamadınız?
İş konusunda çok düzenli çalışanına kıymet veren biri amaBöyle y... k bir adamın yanında çalışmaya devam edeceksiniz yani?
Ciddi middi değil düpedüz y... k bu adam, uzak dursanız iyi edersiniz ama pek duracak gibi değilsiniz sanki.Ciddi mi değil mi bilmiyorum o yüzden geri durdum ondan
TeşekkürlerCiddi middi değil düpedüz y... k bu adam, uzak dursanız iyi edersiniz ama pek duracak gibi değilsiniz sanki.
Kıymet vermek bu değil, bu düpedüz asılmak ve taciz etmek. İşçi ve işveren arasındaki ilişki bu olmamalı.İş konusunda çok düzenli çalışanına kıymet veren biri ama
Hayır karşılık vermek değil .o zamanlar bişey hissetmiyordum sonradan çıkınca oldu . Ama onun yaklaşımına karşılık verip vermemek de kararsızım ne yapsam daha doğru olur bilmiyorumMadem karşılık verecektiniz neden nazlandınız?
İşveren-çalışan ilişkisi böyle olmamalı.Yerinizde olsam uzak dururdum.Hayır karşılık vermek değil .o zamanlar bişey hissetmiyordum sonradan çıkınca oldu . Ama onun yaklaşımına karşılık verip vermemek de kararsızım ne yapsam daha doğru olur bilmiyorum
+1Evli değildir umarım
Benim de aklıma ilk o geldi.Evli değildir umarım
Ciddi olsa ne olacak? Evlenecek misiniz bu adamla?Ciddi mi değil mi bilmiyorum o yüzden geri durdum ondan
HayırEvli değildir umarım
DeğilSoru sahibi bu adam evli mi? yaşı kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?