- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Ne yaptım biliyor musun o benden her suphelendiginde yapmadığım şeyler için her beni azarladinda ben bi kere bile sitem etmedim oturup gerekirse saatlerce ona ispatlamaya çalıştım yapmadigim şeyler için. O tamam kapatalım konuyu dese de içim rahat etmiyodu bana inanması için ispat koyuyordum önüne. Mesela şu saatte yurtta degilmissin diyor bana yurttaydim diyorum inanmıyo ben gidip işte arkadaşlarımla olan mesajlarımi gösteriyodum ona kızlar napıyosun yazmış bende oturuyorum yurtta napayım öyle yazmışım örneğin. Yani bugüne kadar alıştı hep benim açıklama yapmamabence normali bu değil. bu arada sevgilin de kız gibi naz yapıyor. sen çok nazlatmışsın bu çocuğu. kendini biraz ağırdan al. böyleleri kıymet bilmez yoksa
kızım sen neden böyle yapıyorsun ki? rapor verir gibi ilişki mi olur? daha sevgiliyken yapıyor bunu. zulüm gibi. hadi merak eder nerdesin vs. sorar ama sen kendini ispat etme gereği duyuyorsan demek ki bu sadece sormuyor sıkıştırıyor,inanmıyor. psikolojik baskı yapıyor sana. hayatının en güzel zamanlarındasn. bu baskı sindirir seni. alışma derim...Ne yaptım biliyor musun o benden her suphelendiginde yapmadığım şeyler için her beni azarladinda ben bi kere bile sitem etmedim oturup gerekirse saatlerce ona ispatlamaya çalıştım yapmadigim şeyler için. O tamam kapatalım konuyu dese de içim rahat etmiyodu bana inanması için ispat koyuyordum önüne. Mesela şu saatte yurtta degilmissin diyor bana yurttaydim diyorum inanmıyo ben gidip işte arkadaşlarımla olan mesajlarımi gösteriyodum ona kızlar napıyosun yazmış bende oturuyorum yurtta napayım öyle yazmışım örneğin. Yani bugüne kadar alıştı hep benim açıklama yapmama
Ahh bi diyebilsem. Desem de ertesi gün salya sümük ağlıyorum salak gibiAlıştırmışsın sen canım.
Kusura bakma ama böylelerinin k.çına tekmeyi vurucan.Şöyle ağız dolusu da s.tir git hayatımdan dedin mi tamamdır.
oooo o zaman işin zor.Bulunmaz hint kumaşı sanmasının sebebi sensin.Ahh bi diyebilsem. Desem de ertesi gün salya sümük ağlıyorum salak gibi
O kadar cok üstüme geliyo ki benimde zoruma gidiyor yapmadığım bişey için suçlanmak o kadar laf yemek. Psikolojik olarak ispatlamaliyim bana inanmali diyorum ama o hata yapsa bile önce inkar eder sonrada tamam bidaha olmcak Özür dilerim uzatma der uzatırsam da ki bugüne kadar uzatmisimdir genelde niye yaptın neden falan dıye off çok sikiyosun beni huzur denen şey yok kalmadı diyip herseyi bana yıkıyor ben siktiğim için hata yapıyormuşkızım sen neden böyle yapıyorsun ki? rapor verir gibi ilişki mi olur? daha sevgiliyken yapıyor bunu. zulüm gibi. hadi merak eder nerdesin vs. sorar ama sen kendini ispat etme gereği duyuyorsan demek ki bu sadece sormuyor sıkıştırıyor,inanmıyor. psikolojik baskı yapıyor sana. hayatının en güzel zamanlarındasn. bu baskı sindirir seni. alışma derim...
Diyecek hiç birşey verecek hiç bir cevap yok abla haklısın doğru söylüyorsun ama bendeki de hep bi umut işte.. En başlarında hic böyle değildi yine öyle eski hallerine döner umuduYani ona karşı olan güvenim alt üst oldu her defasında affettim bağırdım çağırdım ağladım ama yine de affettim bidaha olmcak dedi ama yine illa ki bişeyler oldu.
İşte bana emin misin , nerdesin sen,doğru söyle demeler... bende saçmalama evdeyim tabiki sen napiyosun dedim arkadaşlayim dışarı yemeğe çıktım dedi
bana da her seferinde diyo ki bana guven bidaha olmcak . E güveniyorum sonra yine başka bişey yapıyo mesela.
Bunlar sizin cümleleriniz. Ikiniz de birbirinize güvenmiyorsunuz, devamli hesap sorma saatlerce ispatlamaya ugrasmalar... Sizin bu iliskiden anladiginiz beklediginiz nedir bilmek isterdim. Yazdiklarinizi ben okurken yoruldum siz yasarken yorulmuyor musunuz? Ayrilip ertesi gün salya sümük agliyorsaniz buradan ne gibi bir yardim istiyorsunuz? Ne yapacagim bu adamla diyorsunuz ama ben adam falan göremedim ortada. Bencil, terbiyesiz, saygisiz bir ezik gördüm. Kendi aksam arkadaslariyla yemege gitsin, siz de yemin billah, ispat kanit yurtta oldugunuza saatlerce dil döküp ikna edin.
Ayrilin veya ayrilmayin sizin bileceginiz is ama burada sanki mükemmel bir erkek de cok kücük bir kusuru varmis gibi bahsetmeyin odun sevgilinizden. Adam bastan asagi kusur arkaya bakmadan kacilmasi gerekenlerden hem de. Yurtta olmazsaydiniz ne olacakti, ne diyecekti ne diyebilecekti hatta? Canim bak sana abla tavsiyesi, böyle tiplere güvenilmez. Siz askindan ölüyor bitiyor o yüzden beni kiskaniyor sagda solda olmamdan hoslanmiyor diye düsünüyorsunuz, sevgilimle cok güclü bagimiz var beni kimselerle paylasamiyor saniyorsunuz ama isine gelmezse bir anda terkeder sizi.
Burayi takip ediyorsaniz nisan bozup 1 ay icinde baskasiyla dügün yapan bile var. Seven askindan biten erkek böyle yapmaz, sevdiginin bir damla gözyasina kiyamaz. Sizinki ego tatmini yapiyor. Eminim ki arkadas ortaminda hava atiyordur. Benim iznim olmadan suradan suraya gidemiyor, yalvar yakar agliyor ayrilirim deyince diye gülüyordur. Üniversitede vardi böyle bir arkadasim. Gündüz aksam gezi eglence hicbir yere gidemezdi sevgilisi izin vermedigi icin. Kendinizi ezdirmeyin böyle üc kurusluk erkek bozuntularina, en azindan o anne babaniza yazik.
Abla kimse dört dörtlük değil ben sevgisine inanıyorum ama kusurları da cok normal şeyler değil bunun da farkındayım. Iyisiyle kötüsuyle 2 yılım izi geçirdik birlikte ben onu yari yolda bırakmak değil onu iyi etmek istiyorumBen bu kiz milletini anlamiyorum. Bizim milletimize has bi durum mu onu da anlamiyorum.
Genel bi yorum aticam. Direk konu sahibine degil. Velhasil o da alsin.
Adamin yalanlarini yakalarlar, guvenmezler, ilgi alaka gostermezler, hatta sozlu ve fiziki sekilde siddet de uygularlar ama bizim hatunlar hem ayrilmazlar hem de onu cok seviyorum derler.
Simdi sen, bu adam belli ki sevmiyo sevse ilgili olur e o da yok. Neyini seviyon, guvenmedigin adamin kara kaşını, kara gözünü mu?
Huy degismez kardesim. Neyse o dur. Ben on yillik esimin bile tek huyunu degistiremedim sen nasil degistireceksin. Şükür benim kocamla hicbir sorunum yok. Hele hele guven sorunum hic yok. Bi adam yedisinde neyse yetmisinde de o dur.Abla kimse dört dörtlük değil ben sevgisine inanıyorum ama kusurları da cok normal şeyler değil bunun da farkındayım. Iyisiyle kötüsuyle 2 yılım izi geçirdik birlikte ben onu yari yolda bırakmak değil onu iyi etmek istiyorum
Cok teşekkür ederim ablacim dünden beri o dediğini yapıyorum zaten sana noldu demeye başladıHuy degismez kardesim. Neyse o dur. Ben on yillik esimin bile tek huyunu degistiremedim sen nasil degistireceksin. Şükür benim kocamla hicbir sorunum yok. Hele hele guven sorunum hic yok. Bi adam yedisinde neyse yetmisinde de o dur.
Tek bir tane tavsiyem var. Bunu uygularsan kazanirsun. İyi bi taktiktir. Kacan kovalanir. Ustune dustukce kendini hint kumasi sanar bu erkek milleti.
Yapicagin sey arama. O ararsa cvp ver. Nerdeydin kiminleydin diye sorma. Yani umursamiyormus gibi davran. Seni cepte bilmesin. Kör âşık olma onun icin. O da anlasin bunu. Dene ve gor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?