Napıcam ben bu adamla !!!

bence hiç çekme zor biliyorum ama koy tekmeyi gitsin aklı başına geldiğinde gelsin sana, sonuçta benim hatam yok diyorsun yazdıklarına göre de alttan alan tarafsın dediğim gibi yap.
Zaten adam hiç bı zaman hatasını kabul etmiyo ki. Kabul ettiği zaman da Hemen sebep olarak ya beni Gösteriyor yada illa ki bişey buluyor. Evet yalan soyledim ama bunda bu kadar büyütcek bişey yok hem sen bana kizmasaydin bende sana yalan soylemezdim diyo mesela.

Aslında en yakın arkadaşlarım da hep aynı şeyleri söylüyorlar. Sen çok güzel bi kızsın o senin yaninda biraz eksik elini sallasan ellisi çok daha iyilerini bulursun diyorlar . Ama umrumda bile olmuyo tipi kaşı gözü. Onu nasıl sevdiysem hep o hallerini hatırlıyorum başkasını da istemiyorum olcaksa onunla olsun ama bu sekilde değil diyorum hep. Bide ona olan alışkanlığım fazla. Üniversite diyince sadece aklıma o geliyo çünkü her yere onunla gittim gezdim gördüm her sıkıntım da yanımda oldu ama hiç kimse de onun kadar canımi Yakamadı. Çok karışıgim anlicaginiz

Bırakın kaşı gözü size huzur vermiyor ki.. Şüphe uyandırıyor, yalan soyluyor.

Ay bi an kendimi gördüm eskilerdn yapıyolar yapıyolar biz aynısnı hissetirince yanid eğersiz onlar gibi davranınca dank ediyor bölesine en etkili taktik için içini yesede o aradı ya o kapatmadan bi bahane bulup senin kapatman işim var diyip sonra işte umursamıyor görünce rahat kebap bi kaç gün öyle takıl bak çok işe yarıor değersiz hissettircen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…