- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
Kızlar daha önce de anlatmıştım aranızda mutlaka bilenler vardır sevgilim onu çok sıkıp bunaltmamdan şikayetçi. Daha önce bazı yalanlarıni öğrendim sakladıgi şeyler olduğunu falan... Yani ona karşı olan güvenim alt üst oldu her defasında affettim bağırdım çağırdım ağladım ama yine de affettim bidaha olmcak dedi ama yine illa ki bişeyler oldu. Şimdi de ben oraya niye gidiyosun kim var naptin ne ettin diye sorular sorunca Paşamiz beni çok sikiyosun artık bana güven diye sitem etmeye başlıyo bama kızıyo sürekli dırdır hep bi yüze vurma falan diye. Neyse ama benim yapma sebebim de belli güvenemiyorum bana da her seferinde diyo ki bana guven bidaha olmcak . E güveniyorum sonra yine başka bişey yapıyo mesela. Beni de böyle böyle şüpheli bi kız yapti. Bende madem çok siliyorum tamam aşkım Özür dilerim dedim. Mümkün olduğunca karismamaya çalışıyorum ona. Dün akşam da işten çıktım eve gittim beyefendi arkadasariyla oturuyormus öğlen 12 den akşam 6 bucuga kadar. İşten çıktım aradım hala oturuyo bana hadi konuşalım diyen yok akşam da ben musait olamicam annem varken konuşamiyoruz biliyo bunu. Bende akşam saat 8 buçuk oldu hala aramadı masustan telefonu kapattım normalde hic yapmam saat 10 da açtım. Acar açmaz aradı 1 saattir seni arıyorum o telefon niye kapalı diye bende şarjım bitmiş aşkım takmayi unuttum dedim. İşte bana emin misin , nerdesin sen, doğru söyle demeler... bende saçmalama evdeyim tabiki sen napiyosun dedim arkadaşlayim dışarı yemeğe çıktım dedi.
laa buyur burdan yak bende tamam aşkım benim çok uykum geldi sabah erken uyanıyorum ya is yerinde de uykum geliyo yatcam dedim bozuldu. Sabah oldu bütün gece uyuyamadim düşünmekten sen nerdeydin demeye başladı yine bende bana diyosun ama kendin yapıyosun ben sana naptim ya bana guven diye kızdım o zaman şüpheye düşürme beni diyo. Sorum şu kisacasi kendisi bi dolu hata yapıyo bem onun sonucu güvenemiyorum başka bişey yaptiginda kızdıgim zaman sıkan daraltan taraf oluyorum . Ama ben bugüne kadar ona yanlış yapmadım kendisi de farkında. Bana güvenmiyo beni azarliyo bende o yapıyo duye beni sikiyosun guvzen artik dedim kafayı yedi resmen bundan sonra bende rahat olcam hanımefendiye bakk sıkıyomusuz o zaman benim aklıma şüphe düşürme diye kızdı. Sizce anormal olan o mu ben miyim yada böyle bi adama nasıl davranmak lazım