• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

napcam ben ..... yardım

karşıdaki kişi din hakkında yanlış bilgiler verip, bilmeyen insanlara islamı korkunç, iğrenç olarak gösteriyorsa da mı cevap vermeyelim?
konu sahibi arkadaşın verdiği yanlış bilgiler düzeltilmemiş olsaydı birçok arkadaş islamda hülle diye bir şeyin hakikaten yeri olduğunu zannedecekti.

eğer din konusu konuşulmak serbest olsaydı ayrıntılı anlatırdım o zaman anlardın. kuranda olan birşeye yok dersen küfre girersin. kapatalım bu konuyu

Hanımlar cidden artık bırakın dini konulara girmeyi, konu sahibesinin asıl sıkıntısı belli, eski eş ne yaparsa yapsın çocukları vermeyecek türden biri, satır aralarını okursanız anlayacaksınız ve anladığım kadarıyle yeni eşte boşanırsa bebeği vermeyecek, bari kucağımdaki yanımda olsun diye düşünüyor, korkuyor belli ki.

nihayet biri anladı benide derdime çare olan yok:(

şimdiki eşim aşiret sahibi.

Bu kocanin yanina ilk cocuklarini alamazsin

Bundan ayrilirsan bebegini alamazsin

Ama su an 3 cocugunun 2 sinden ayrisin bizler bunun dogru olmadigini dusunuyoruz

O nedenle bu kocayi da birak hukuki yollarla cocuklarin velayetini al 3 cocugunla yasa

Ayda ailesine 4 bin lira gonderen adamdan ne hayir bekliyosun

''çocuk babasınındır yoksa akrabalarının''
eee anne kim peki
ya hu siz hangi dini kitabı okuyup yazıyorsunuz bunları
bizler başka islamı yaşıyoruz o zaman.

önce sigaradan başlayıp yanlış bigilerle dolu dini söylemlere ve hatta atamıza bile gelmiş konu..

konu sahibi en doğru kararı çocuklarını babasına bırakmakla yapmışsın..ben arkadaşlar gibi çocukları al demeyceğim ilk yorumlarımda dedim ama o senin değişik fikirlerini öğrenmeden önceydi..duyduklarım karşısında dini bu derece yanlış bilen bir insan olamaz dedim ve tabii yaşayan..bu şartlarda o çocuklar baba ile kalmalı bence.

alemsiniz ya. ne alaka babaları da o düşüncede merak etme...

bence arkadaş şizofren, bu kadar tutarsız bir hayatı başka türlü açıklayamaz. git tedavi ol, inşallah çocukların babaları biraz akıllıdır da onlar da psikopat yetişmezler senin yüzünden!!!

Annenin degil ama babanin destek oldugunu soylemistin sanki

Baban da sana destek ciksin -cocuklarinla ayri eve cikman icin-

Ya senin kizin yarin obur gun adet olacak, tuyleri cikacak

Babasina anlatamaz ki?

Sana da her an ulasamiyor

Onlarin babadan cok sana ihtiyaclari var. Eski kocanla yeni kocan da biraz medeni davranabilirse sorunlar hallolur

eğer din konusu konuşulmak serbest olsaydı ayrıntılı anlatırdım o zaman anlardın. kuranda olan birşeye yok dersen küfre girersin. kapatalım bu konuyu

ben olayı uzun uzun anlatmamak için kısa yoldan cevap verdim. o iş senin anlattığın şekilde önceden eski eşle konuşup evlen ayrıl geri dön şeklinde olmuyor. belli kuralları var. kaç kişi anlattı sen hala ne diyorsun.. biz boşuna elimizi kolumuzu yoruyoruz anlaşılan.

Haklısın kapatalım konuyu sen artık fetva verme..Sadece derdini anlat çare ara

Herşeyi çok iyi biliyorsun, herşeye bir cvbın var ebrer_ ama çözüm bulmaya yok ..

cem yılmaz boşuna '' hani marjinal bizdik?'' diye güldürü yapmamış valla kk' da gün geçmiyor ki dumura uğramayalım

Ya ebrar niye seni altetmek gibi bir amacımız olsun..Arkadaşın biri dinden soğudum yazmış sinirim tepeme çıktı (sana karşı). yok kapı dinleme yok çocuk babasınındır. Aslı astarı olmayan bilgiler veriyorsun. Burda dini bilgileri olmayan insanlar da var ve kafaları karışıyor. O zaman konuya dini karıştırmadan anlat. Ne istiyorsun çocuklarını mı şimdiki eşini mi eski eşini mi onu söyle o zaman

anlattğm şeyler doğrudur asla saptırma yok istediğimi yazdm neden okumuyorsunuz. bu eşimin madden ailesine tepki vermesi yoksa hayatım felç. yani çocuklarımı her zamn görebilmekistiyorum.. bu eşimden ayrılmak istemiyorum. inanın maddi gücüm olsa bu eşimin bana sözverip bir çok sözünde durmamasından ötürü tüm çocuklarımı alır giderdim buralardan. şimdi söyleyin ailesi sürekli eşimin tepesinde, ne yapabilirim... param olsa zaten hiçbişeyi takmam

''çocuk babasınındır yoksa akrabalarının''
eee anne kim peki
ya hu siz hangi dini kitabı okuyup yazıyorsunuz bunları
bizler başka islamı yaşıyoruz o zaman.

geçenlerde okuduğum bir din kitabında kadınlar ateşten yaratılmıştır. bu yüzden onların erkeklere oranla daha çok tövbe etmeleri gerektiğini yazıyordu.
aynı seriden galiba :)

geçenlerde okuduğum bir din kitabında kadınlar ateşten yaratılmıştır. bu yüzden onların erkeklere oranla daha çok tövbe etmeleri gerektiğini yazıyordu.
aynı seriden galiba :)

tövbe Rabbime ya
zaten din istismarı kadar istismar edilen başka ne var şu dünyada

neyse Allah yardımcısı olsun çocukların.

Son düzenleme:
anlattğm şeyler doğrudur asla saptırma yok istediğimi yazdm neden okumuyorsunuz. bu eşimin madden ailesine tepki vermesi yoksa hayatım felç. yani çocuklarımı her zamn görebilmekistiyorum.. bu eşimden ayrılmak istemiyorum. inanın maddi gücüm olsa bu eşimin bana sözverip bir çok sözünde durmamasından ötürü tüm çocuklarımı alır giderdim buralardan. şimdi söyleyin ailesi sürekli eşimin tepesinde, ne yapabilirim... param olsa zaten hiçbişeyi takmam

Hulle konusunu sen açtın çocuk babanındır dinde sen dedin. O zaman bu konuları karıştırma de ki iki eşimde çocuklarımı vermez vs...7

Neyse bu konuyu kapatıyorum.Senin sıkıntına dönüyorum.eşin bir yerde sana demiş ya sende ailem gibi paracısın diye demekki ailesinin paracı olduğunu biliyor.E o zaman neden yolluyor hala.Konuştun mu hiç bu konuyu? Eşim doktor demişsin ama peynir alcak param yok diyorsun. E eşine demiyormusun senin ilk sorumluluğun ben ve çocuğun diye?

tövbe Rabbime ya
zaten din istismarı kadar istismar edilen başka ne var şu dünyada

neyse Allah yardımcısı olsun çocukların.

kesinlikle..
amin.. kadesanın da dediği gibi çocuklar babasında kalsın, daha hayırlı olacak onlar için.
gel biz gidelim kpss topiğimize :4:

Hulle konusunu sen açtın çocuk babanındır dinde sen dedin. O zaman bu konuları karıştırma de ki iki eşimde çocuklarımı vermez vs...7

Neyse bu konuyu kapatıyorum.Senin sıkıntına dönüyorum.eşin bir yerde sana demiş ya sende ailem gibi paracısın diye demekki ailesinin paracı olduğunu biliyor.E o zaman neden yolluyor hala.Konuştun mu hiç bu konuyu? Eşim doktor demişsin ama peynir alcak param yok diyorsun. E eşine demiyormusun senin ilk sorumluluğun ben ve çocuğun diye?

İki eşin derken eski eş ve yeni eş demek istedim,devreler yandı ben de:1:

oh be yetiştim!

İşten dönerim de yazamadan konu kapanır diye ne korktum be :27:

Ebrar yaew 8 aylık evlisin 3 aylık bebek var ya, o kimden ?

A bir de eski eşin gel dese gitceksin ya, o bebeği yenisine mi bırakcaksın, onun malı ya hani :51:

Back
X