kızlar ALLAH için iyi okuyun yazıyorum. birşey sakladığımda yok.. 1. evliliğim den 2 çocuğum var. dinen boşoldum hükmen asla dönemezdim.hiçbir alim fetva vermedi. herneyse babaları beni bırakmak istemedi bana zorluk çıkardı o yüzden çocukları alamadım. elimden gelen herşeyi yaptım. 2. eşimle hulle amaclı evlenmedim öyle olsa zaten hulle kabul olmaz . sadece eski eşim önceleri ayrılırken hulleyi kabul etti sonra vazgeçti. . şimdi bu eşim bana söylediği gibi destek olmadığı için aşkı vs hiçbirşeyi düşünmez eski eşime dönerdim dedm varsayımlardan ötürü olay karıştı ...bu eşimi çok seviyorum o yüzden acı çekiyorum. istiyorum her ay yavrularımı görüyüm ama söz verdiği halde ve maddi gücü olduğu halde destek olamıyor. ailesinden nefret etmiyorum ama asla benim yuvamı düşünmüyor sürekli para istiyorlar. arkadaşlar tek istediğim yavrularımı görebilmek konuşabilmek. konuşmama eski eşim engel oluyor.gitmeme de bu eşim destek olmuyor. aslında olur ama ailesini düşünmekten beni unutuyor... onada üzülüyorum ama hiç bir sözünde durmadı .. eski eşime evlendiğimi söylesem kahrolur. her olayı anlatsamda bitmez. nerde hata yaptım bilmiyorum sadece kafam çok karışık yanlış yapmak istemiyorum .. eşime anlatıyorum ama ne yapsın madden ailesi rahat bırakmıyor ama kızıyorum tepki vermediği için...istediğim ailesinin bunu madden rahat bırakması( zatn ayda 1000 lira göndercek , az geliyor onlara

() ve çocklarmla konuşmak görüşmek... şimdi yardımcı olursanız sevinirim