- 27 Aralık 2011
- 63.348
- 61.079
- 898
islami şartlar diyelim. o kısım biraz karışk
farklıydı o şartlar yahu. böyle miydi yani? evlenip, cinsellik yaşayıp
çocuk yapmak? allah allah
neler duyacagız daha:26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
islami şartlar diyelim. o kısım biraz karışk
bu kısmı anlayamadım ben :26:neden?
kardeşim insanları susturamassın seni senden iyi de kimse anlayamaz düşün taşın eşinle de konuş bi karar veer haklı yanlarında haksız yanlarında var ama burdaki bazı kiiler yargılamaktan dalga geçmekten başka bişe yapamıyolar ve eminimki iyce bozucaklar moralini bebğin için takma bu kadar mantıklı kararlar ver hata yapmamaya çalış
benımde aklıma geldi o. ama, o olay biraz daha farklı değil miydi?
:26:
aynene öyle ama dönme düşüncem yoktu o yzden bebek yaptm. bu eşimde bu sıkıntıları yaşatınca bin pişman oldum ama ne çare...
İslamda eski eşle evlenebilmek icin biriyle dini nikah yapman ve o insanla bir gece gecirmen gerekiyor. Bu kişi genelde 70-80 yaşında (elden ayaktan düşmüş :)) oluyor ve sadece göstermelik. Adı da hülle.
Ama burda durum değişmiş bir de cocuk yapmışlar.
Ya arkadaşım neden gaz veriyorsun konu sahibine, neyi yargılayacağız, sen de kocanı aldatıyorsun, seni yargıladık mı? Yardım ettik.
O zamn 9 yaşndaydı bakın üvey babayla büytmek istemedmki.. babalarından mecbur boşandm artı babaları vermedkce alma hakkım yok.bunu anlamanız zor olabilir. keyfimden vermedm. babalarıyla şu an çok iyiler . ayrıca evlenmesem bile 1. eşim görştrmezdi.
oğlm 6 yaşında babasına demişki sen annmle görüştürmüyorsun ama büyüyünce gidip annemi bulacağım demiş.((( yaa Allah için islamı düşündüğüm konuştuğum yok sizler açıyorsunuz. bakın ben çocuklarımı çok özledim. 1. eşimle yeniden evlenmek için 2. evlilik yapmam gerekiyordu. inanaın çocklarm için aşkımı herşeyi terk ederim ama burdada ni kızım oldu.iyice saplandım kaldım. tek istediğim bari düzenli çockları görüyüm ama destek olan yok eşim bile... şimdi dertlerimi azaltmak için npabilirim diyorum? çnki kalp rahatsızlığım çoğaldı..
Babalır vermedikçe alma hakkınızın olmaması için sizin suçlu olmanız gerekiyor.
Evlenmeyiverseydiniz, Siz hem kendi hayatınızı hem de en yakınınızdakilerin hayatını karman çorman etmişsiniz.
Hata üstüne hata yapmışsınız.
Kim için neden vazgeçtiğiniz belli değil.
Evlenmek için çocuklarınızdan mı vazgeçtiniz.
Yoksa çocuklarınız için aşkınızı herşeyi mi terkedesiniz.
Birbirini tutmayan söylemler.
aynene öyle ama dönme düşüncem yoktu o yzden bebek yaptm. bu eşimde bu sıkıntıları yaşatınca bin pişman oldum ama ne çare...
ufgg ya iyi okursan anlarsın kardeşim sütüm zaten azalmştı anladın. dertten .. ağlamaktan.. bilerek zulmedermi bir anne Allah aşkına..
Siz dalga mı geçiyorsunuz. Bunca insanı mı kandırıyorsunuz.
İşinize geldiği gibi mi konuşuyorsunuz.
Daha önce demediniz mi siz, birinci eşimle yeniden evlenmek için ikinciyle evlenmem gerekiyordu.
Noldu şimdi.
Sürekli işinize geldiği gibi cevap veriyorsunuz.
Çok amiyane bir tabir olacak ama kıvırıp durmayın artık kendinizi haklı çıkarmak için.
Yazdığınız yazılarla hayatınızı mı karıştırıyorsunuz.
Senaryolarınıza mı inanıyorsunuz anlayamadım ki..
Biri Türkçe meal geçebilir mi
Yazardım diyo sanki, konu sahibi yazarsa biz neyiz kim bilir
Anlamadım tek sorunu eşinin ailesine yardım etmesi mi bu kadar şey arasında..
af ya kardeşim öyle çnki 1. eşim kabul etmişti geri vazgeçti bnde o yüzden çock yapmaya karar verdim ..
af ya kardeşim öyle çnki 1. eşim kabul etmişti geri vazgeçti bnde o yüzden çock yapmaya karar verdim ..
o bir gece olayını bilmiyordum. bir arkadaşım aynı olayı yaşamıştı, hoca ona biriyle dini yapıp ayrılman gerekıyor demiş. bende oradan bılıyorum yani. cinselllik olayını bilmiyorum.:26:İslamda eski eşle evlenebilmek icin biriyle dini nikah yapman ve o insanla bir gece gecirmen gerekiyor. Bu kişi genelde 70-80 yaşında (elden ayaktan düşmüş :)) oluyor ve sadece göstermelik. Adı da hülle.
Ama burda durum değişmiş bir de cocuk yapmışlar.
bunu sorgulamak bana dusmez dımı ama o ıs olunca kabul olmayan sey nasıl Allah katında kabul oluyor sonucta baska bır erkegın koynuna gırıyor
ama bence arkadas carpıttı yanı donme gıbı dusuncem yoktu dıyor ama az once hepımızı soka ugratacak o yorumun ardından yazdı bunu nasıl yani?
o bir gece olayını bilmiyordum. bir arkadaşım aynı olayı yaşamıştı, hoca ona biriyle dini yapıp ayrılman gerekıyor demiş. bende oradan bılıyorum yani. cinselllik olayını bilmiyorum.:26:
ben o olayı formaliteden sanıyordum. cinsellik olmayacaktı yani.
öyleyse eğer, gerçekten enteresan ( tam bilgim olmadıgı için bişi diyemıyorum )
bakın boşandım çünki dinene asla dönemezdim. çockları bırakmadım ev tuttum vs babaları rahat bırakmadı hem bana aşık,hem de çockları vermesem kafayı yeme durumuna gelecekti. şimdi çok iyiler. çocklar gttktn 2 yıl sonra evlendm bn ... çnki çocklarımı kabul etmeyen annemin evinde yaşamak zoruma gidiyordu. ayrı yaşasam aileme laf gelirdi bu eşimde çocukların bnm çocuklarım üzülme vs vs vaatler etti. bnde bölece boşluktan aşık oldum derken burdaym .......(((
bakın boşandım çünki dinene asla dönemezdim. çockları bırakmadım ev tuttum vs babaları rahat bırakmadı hem bana aşık,hem de çockları vermesem kafayı yeme durumuna gelecekti. şimdi çok iyiler. çocklar gttktn 2 yıl sonra evlendm bn ... çnki çocklarımı kabul etmeyen annemin evinde yaşamak zoruma gidiyordu. ayrı yaşasam aileme laf gelirdi bu eşimde çocukların bnm çocuklarım üzülme vs vs vaatler etti. bnde bölece boşluktan aşık oldum derken burdaym .......(((