Napcam ben şimdi

arsız mısınız acaba?

Böyle konuların vazgeçilmez cümlesi hemen gelmiş.
Bekarken yazsaydınız, yapsaydınız ne yapacaksanız. Evlendikten sonra sana aşığım demeler, tatilde adam karşı şarkı söylemeler. Ne kadar çirkin hepsi. Kınama falan geçin bu işleri.

Hayır birde her yanlış yapan seninde kınadığın başına gelir diye tehdit etmiyor mu. Gelmez canım gelmez cicim sen merak etme. Şunu eşiniz yapsa karaktersiz ben onun için neler yaptım, nelerden taviz verdim saçımı süpürge ettim hakkımı helal etmiyorum diye döşersiniz. Bu arada insan yaşattığını yaşamadan ölmezmiş

Aynen aldatmayı kınadığımız için hepimiz böyle bir karaktersizlik yaparız kesin ne yardımı istiyosun tam olarak? Git boşan yazık adama, kocana yardımcı oluruz sana değil

Tamam kinamayalim yargilamayalim falan ama, allah korusun benim basima gelse bu yaptigimi sessizce unutmaya calisir bi daha da o yazlik yere gitmezdim. Beni seven biriyle evlendim demissiniz, esiniz keriz mi yahu seven taraf neden hep boyle sacmaliklara maruz kaliyor? Neden ona boyle bir durumu reva goruyorsunuz? Yani ne diyelim ki adamla sevisin mi diyelim? Ask olsun konu sahibi ya bunca dertli kadin var burda dayak yemis 5 parasiz kalmis...sizin ergenlik donemi konunuza bakip adiniza cok uzuldum ve esinizin adina.

mümkün olduğu kadar uzak durmaya çalışın. tatil yaptığınız yeri artık değiştirin. sosyal medyada takip etmeyin. bunun yerine hobi edinin. bir amaç edinin. bunun vicdani ağırlığıyla başa çıkamazsınız.

İnsan yaşattığını yaşamadan da ölmez ben de bunu söyleyeyim sana. Kocandan yiyeceğin boynuzlar yakındır.

Eleştirmeden yargılamadan anlamaya çalışan birkaç fikir... Ben de böyle olmasını istemezdim.
O tatil yerine bir daha gitmeyin sosyal medyanızda varsa her yerden engelleyin. Kafanızı oyalayacak uğraşlar bulun ve o kişiyi düşünmemeye çalışın. İnsan görmediği duymadığı temas etmediği birini çabuk unutur. Kimlerrrr kimleri unutuyor. Sizde unutursunuz

Kocanizi aldatiyorsunuz farkında mısınız?

Böyle olmasını istemez miydiniz?
Hep aynı yerde o kişiyi bulacağınızı bile bile tatil yapmanız ne istediğinizi açıkça belli ediyor.
Boşanin kocanizdan açık açık yazılın buna da madem.
Kendinize saygınız yok mu?

Evlisin değil mi bütün bunları yaparken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…