Eşim maddiyattan dolayı sürekli borsaya telefona bakıyor ailesi geldi bizde kalıyor bir haftadır başka çocukları olmasına rağmen bende rahat ediyorlar geldiklerinde de gitmek bilmiyolar ama bende insanım bıktım iyice eşim kafasını kaldırmadan telefona borsaya bakar oldu. Kızıyorum bazen böyle yaptığı için para lazım diyip gecistiriyor baş başa olsak rahat rahat konuşur yanında oturur hallederdik annesi bı kanepede babası bı kanepede yayılıyor kendi evimde misafir gibiyim rahat rahat uzanamiyorum bile eşimde onlar olunca iyice değişti önceden benim yanıma oturmadan sarılmadan duramazdi şimdi telefondan başını kaldirmiyor napcam hiç bilmiyorum ailesi de hep böyle yapıyor bı geldilermi gitmek bilmiyorlar bide sadece bende kalıyorlar eşimden iyice soğudum baş basayken böyle değildik lütfen doğru düzgün bı akıl verin eşimi seviyorum ben ondan böyle soğumak istemiyorum kaynanamda biz gelcez diye telefon açmıştı gelin nolcak kalın demiştim bilmiyorum bu kadar yüz vererek acaba yanlış mı yapıyorum gidip başka çocuklarında hiç kalmıyorlar benden gitmek bilmiyorlar acaba mesafe koysamda böyle bokunu cikarmasalar mi afedersiniz evimde gerçekten misafir gibi oldum bide piskolojik olarak acili bı süreçten geçtim kimseyle uğraşcak halim yok