- 5 Nisan 2023
- 3.799
- 11.613
- 128
- 27
- Konu Sahibi Kleopatra11
Belkide selam vermeden düzeltip dönüyorlar, ama dua okurken birden namaz şeklinden çıkılıyor mu bilmiyorum.Ama selam verip kaldığın yerden başla demiyor farkındaysanız fetvada. Zaten bunu tartışmak istemiyorum kesinlikle ama cevap vermek istedim yinede.
Çocuğa ufak müdahale etmek için selam verilmez. Verdiğim örnekteki gibi. Selam verilecek kadar önemli bir iş varsa da namaz tekrarlanır. Selamdan sonra namaza kaldığın yerden devam edilir i ilk defa duydum.
Ben de ikizlerle namazımı kılmaya çalışan biriyim. İnanın çoğu zaman tepemden inmiyorlar. Konu sahibi de kendine vesvese yapmasın diye yazdım. Ama verdiğiniz öneriyi tekrar yengenize sorun isterseniz. Yanlış yönlendirme olmasın. Bu konular hassas konular. Zaten dini konu tartısmak yasak. Hayırlı geceler
Sadece çocuklar ağlayıp çekiştirince en başa dönmüyor ondan eminim gördüm çünkü bir çok kez. Baş örtüsünüde düzeltiyorlardı.
Düzeltiyor yada bekliyor sırtına binerse vs.
Benim kız anneme güneş gözlüğü takmış mesela namaz kılarken, onu çıkartmış, çıkartmasam güler namazı bozardı kesin.